Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Lei et feriehus i Klitmøller og opplev Danmarks Hawaii

 
Søk område: Klitmøller
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 17 ferieboliger.

Lei et feriehus i Klitmøller og opplev Danmarks Hawaii

Klitmøller er kjent for å være Danmarks Hawaii

Her kan du finne surfere fra hele verden som gir den kjemper med bølgene. Har du ikke lyst til å prøve surfing, så kan du også nyte synet av høye sandbanker eller hvite brede sandstrender. Man kan også nyte dagen i Fårup Sommerland og prøve ut forlystelsene. Etter en hel dag med moro så kan dere avslutte dagen med en hyggelig aften på terrassen i feriehuset. På denne siden kan du finne vårt utvalg av feriehus i Klitmøller. Start søket etter feriehus i Klitmøller her.

Les mer om Klitmøller
Gjesters vurdering av hus, Klitmøller: 3.9 av 5.0 fra totalt 309 anmeldelser.

Topp-attraksjoner i området

  • Fårup Sommerland
  • Jyllandsakvariet Thyborøn
  • Utzon Center
  • Maritimt Oplevelsescenter
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Ørnereservatet
  • Family Farm Fun Park
  • Action House
  • Middelaldercenteret
  • Museumscenter Hanstholm
  • Kystcenteret Thyborøn
  • 17 hytter for Klitmøller

    Feriehus i KlitmøllerHusnr: 4444Klitmøller6 personer,  85 m²400 m til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 33087Klitmøller12 personer,  158 m²600 m til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 50432Klitmøller6 personer,  45 m²400 m til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 24733Klitmøller10 personer,  150 m²500 m til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 7802Klitmøller8 personer,  88 m²400 m til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 29393Klitmøller10 personer,  107 m²900 m til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 53094Klitmøller6 personer,  100 m²1,0 km til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 53374Klitmøller6 personer,  100 m²800 m til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 71700Klitmøller6 personer,  90 m²700 m til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 26211Klitmøller7 personer,  87 m²950 m til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 53179Klitmøller6 personer,  105 m²1,1 km til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 88244Klitmøller10 personer,  103 m²300 m til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 78334Klitmøller6 personer,  93 m²300 m til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 88576Klitmøller10 personer,  157 m²400 m til kyst.Feriehus i KlitmøllerHusnr: 94615Klitmøller8 personer,  104 m²700 m til kyst.

    Se alle hus i området.

    Ferie i Klitmøller - Ett surfer paradis.

    Ved siden av Nationalpark Thy så kan man finne en av Nord- Europas beste surfe områder kalt ”Cold Hawaii”. Hit drar surfe entusiaster fra hele verden for å prøve styrken til de store bølgene.

    De utfordrende bølgene er også perfekte for windsurfing. Har dere lyst til å prøve windsurfing så finnes det surfeskoler og mulighet for å leie utstyr i Klitmøller. Det er i tillegg stor mulighet for å se på alle de andre surfere og nyte utsikten i Klitmøller.

    Klitmøller er spesielt kjent for de gode surfe fasiliteter, men tilbyr også mange andre attraksjoner. Byen er kjent for å være en koselig fiskerlandsby med gode spisesteder, vakker strand og Klitmøller røkeri.

    I Nasjonalparken Thy kan man oppleve enestående natur, noen av Danmarks reneste innsjøer og et rikt dyreliv.

    Hytte ferie til Klitmøller er perfekt for den aktive familie med mange muligheter for fotturer, terrengsykling, ridning eller fiske turer til det Gule Rev.

    Opplevelser i området rundt Klintmøller. Fra fornøyelsesparker til bunkermuseum.

    Foruten ett besøk hos «Cold Hawaii” er det mange attraksjoner i nærheten av Klitmøller. Her kan du finne noen av de beste opplevelser man kan oppleve ved en ferie i Klitmøller.

    Leier du din feriebolig hos Dancenter, så kan du få rabatt på mange av Danmarks poplulære attraksjoner. Her kan du se hvilke attraksjoner du får rabbatt på

    Feriehusutleie i Klitmøller

    Hos Dancenter feriehus utleie så har vi 60 års erfaring med utleie av ferieboliger. Hos oss kan du føle deg sikker på at oppholdet forløper som det skal. På denne side kan du finne ca 25 boliger i Klitmøller - alt fra luksusboliger, til klassiske ferieboliger. Hos Dancenter kan man finne noe for enhver smak.

    Feriebolig område rundt Klitmøller

    Det finnes mange andre populære områder tett ved Klitmøller hvor man kan leie en feriebolig. Lei ett hus i Vorupør eller i Nordsjøen . Se også sommerhuse i Nordjylland.

    Hold ferie med Danland Feriesenter tett på Klitmøller.

    Man kan også besøke Danlands feriesenter tett på Klitmøller. I nord finner man: Vigsø Feriesenter og i sør Agger Havn Feriesenter . Hvis familien ønsker en badelandsferie så kan vi anbefale Vigsø Feriesenter . Her kan familien få sus i maven av den 50 meter lange vannrutsjebane, eller få varmen i boblebadet og badstuen. Feriesenteret ligger tett på de fantastiske og barnevennlige strender i Vigsø bukt - helt perfekt til en deilig sommerdag. På feriesenteret er det lekeplass, hoppeborger, og en rekke aktiviteter som sykkelutleie, minigolf og tennis.

    I Agger Havn Feriesenter bor dere i skjønne ferieboliger med utsikt til vannet og fjorden. Feriesenteret er ideelt til den aktive familie med mulighet for vandre, fiske og sykkel turer. På feriesenteret finnes det innendørs svømmebasseng, badstue, biljardstuer, bordtennis, og utendørsaktiviteter slik som strandvolley ball, petanque, lekeområde og minigolf. Hvis du velger å feriere ved Agger Havn med Danland så er det gratis inngang til Sydthy Svømmebad