Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Vinner av European Holiday Home Award 2019

 
Søk område: Norge
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 635 ferieboliger.
Søk på kartet

European Home Awards 2019 – 9 hus fra DanCenter var i finalen

Siden 2015 har European Holiday Home Association hedret de beste ferieboliger i Europa. Husene blir delt i forskjellige kategorier, hvilket viser mangfold, beliggenhet eller kvalitet på ferieboligen. Vi har nominert flere ferieboliger, som vi er spesielt stolte av. I finalen hadde vi minst et hus i hver av de 8 kategorier. Et av DanCenter´s ferieboliger vant førsteplassen i kategorien "Unique Spot" i 2019, dvs. et hus med en unik beliggenhet som passer perfekt i landskapet.


Her er finalistene og vinnerne 2019


Beste 'Unique Spot' feriehus


Om ferieboligen:


Et storslått feriehus beliggende på en høyde med en fantastisk panoramautsikt over Storfjorden, med både utsikt innover og utover fjorden. Fra stuevinduet som går over to etasjer kan man oppleve et forandringens skuespill av lys og omskiftninger. Her kan man nyte fjordferie i luksusklassen omgitt i et særdeles vakkert fjordlandskap! Feriehuset har fått foretatt noen oppgraderinger og noen av møblene har også blitt oppgradert. Huseier har også installert luft-luft varmepumpe som kan benyttes til både oppvarming eller nedkjøling av huset.
Om huset


Beste 'Unique Spot' feriehus


Om ferieboligen:


Velkommen til et nydelig og flott innredet feriehytte med tilhørende naust, panoramautsikt og en flott utsikt fra morgen til kveld! Hytta består av en romslig stue med åpen kjøkkenløsning og spiseområde, hems med avlukket oppredning for to personer over soveroms fløy.
Hytta er beliggende på en høyde i et mindre hyttefelt og har en fantastisk utsikt mot fjorden i nord-vest. Hytta befinner seg på en stor naturtomt, og har en usjenert beliggenhet og for de minste så er det en liten lekehytte og sandkasse til barn.
Om huset


Beste dyrevennlig feriehus


Om ferieboligen:


Velholdt sommerhus med spabad beliggende i Agger få hundrede meter fra indkøb, restauranter samt Vesterhavet, ligesom der er få hundrede meter til Agger Havn og fjorden ved Krik Vig. Fra huset er der betagende udsigt mod Agger Tange med dets rige dyre- og fugleliv.
Huset er totalrenoveret i 2018 med stor, rummelig entré med klinker. Huset er velindrettet med komfortable møbler og Wii. 1. sal indeholder stor stue med udsigt over Agger Tange, klitterne samt over Agger Havn. For børnene er der mulighed for at leje på hele grunden og med gyngen. Det perfekte sted for flere familier eller surfere.
Om husetBeste feriehus ved strand


Om ferieboligen:


Sommerhus med en unik beliggenhed midt i klitterne med direkte adgang til stranden. Her er det især let for solen at indhylle huset i solskin hele året rundt. Både 14 mennesker og 2 hunde kan have det sjovt på de 316 m2, bl.a. i aktivitetsrummet med bordfodbold, dart og spilkonsol eller i whirlpool og saunaen. På første sal er der direkte havudsigt fra 4 balkoner.
Dette helt specielle sommerhus, med den unikke beliggenhed, indbyder til en fantastik ferie praktisk talt et stenkast fra havet og midt i de vestjyske klitter. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.
Om huset


Beste feriehus ved strand


Om ferieboligen:


Velkommen til et flott, rolig og idyllisk strandhytte med egen strandlinje og beste utgangspunkt for en vellykket fiskeferie. Huset har komfortabelt og moderne innredning. Rammemadrasser på 3 soverom hvorav noen kan brukes som dobbelt senger eller enkle senger. Stue med koselig sofagruppe, peisovn og fint spisebord. Velutstyrt kjøkken.
TV-stuen har utsikt mot stranden og fjorden. Naust med fryseboks og plass til å sette fra seg all fiskeutstyr. Tomta er solrik og barnevennlig som gir fine lekemuligheter for barna.
Om huset


Beste wellness feriehus


Om ferieboligen:


Dette unikke og meget store feriehus (300 m2) tilbyder en høj standard i både materialer og stil. Selv i poolområdet er der kælet for den mindste detalje.
Der skal selvfølgelig mere til en wellness-ferie end bare en pool. Derfor kan du også slappe af i enten sauna eller i boblebad. Hvis man også vil være lidt aktiv, så kan man tage en tur rundt om bordtennisbordet i aktivitetsrummet. Efter en veloverstået svømmetur i poolens modstrømsanlæg kan der lades op i saunaen eller I kan nyde boblernes afslappende massage i spabadet.

Om husetBeste miljøvennlig feriehus


Om ferieboligen:


Dette er en av to flytende hytter som leies ut i Norge, den andre er 38507, og er den største av de to med et totalt areal på 205 kvm hvorav 75 kvm boligareal. Endelig kan du bo på vannet og i hytten samtidig. Hytten er forankret og ligger stille i en stor bukt som er beskyttet mot vær og vind. Den veier mye så den ligger trygt og med en oppdrift/flyteevne i flottørene på mange ganger vekten så flyter du også godt. Den unike trekantete konstruksjonen gir den gode stabiliteten og styrken. Noen åretak unna, med en av de to båtene som følger med hytten så er det område på land til grilling, bading og spill som badminton og krokket.

Om huset


Beste familievennlig feriehus


Om ferieboligen:


Som et såkaldt aktivitetshus har det alt hvad du har brug for til en vellykket familieferie. Overalt i huset er der lyst med moderne møbler og tilbehør. Huset indeholder spillekonsol, bordfodbold og billard, men også sauna og 2 spabade(inde og ude). Ferieboligen med 5 soveværelser og 2 badeværelser er designet til 14 personer og ligger i Marielyst på Sjælland, 500 meter fra en af Danmarks bedste sandstrande.
Udendørs findes en dejlig stor overdækket og åben terrasse, hvor I kan få mange timer til at gå med at nyde solen, grille og hygge jer samt ligge i det udendørs spabad på alle tider af året.

Om huset


Beste handicapvennlig feriehus


Om ferieboligen:


Moderne sommerhus i en unik stil. De store værelser i et plan gør det nemt at bevæge sig frit, selv i en kørestol.
Blot 250 meter fra Vesterhavet ligger dette dejlige hus, hvor op til 8 personer kan hygge sig og slappe af i skønne omgivelser.
Huset er udstyret med gulvvarme og pejs, hvilket gør det til et attraktivt sommerhus selv om vinteren. På den store skønne naturgrund er der plads til diverse aktiviteter. Hele sommerhuset har gulvvarme. Sommerhuset vandt i 2017 en arkitektpris.

Om huset