Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

FAQ vedrørende Korona situasjonen i forhold til utleie av feriebolig

Vi har forståelse for at dette er en vanskelig situasjon, og det er mange spørsmål rundt dette. Vi er klare til å veilede deg på best mulig måte.

Vi holder oss oppdaterte og følger med i utviklingen. Derfor vil vi også løpende oppdatere denne siden, så du er sikret rett informasjon. Det betyr også at vi tar forbehold om at informasjonen på siden kan endre seg.

Vår kundeservice har i øyeblikket ganske travelt, så vi oppfordrer deg til å søke informasjonen på siden.Sist oppdatert 7/4 2020 kl 09.20

Kjære Gjester


Grunnet covid-19 har flere land stengt grenser. (Danmarks grenser er lukket frem til 10/5 2020.) Dette påvirker naturligvis gjester fra Norge, like mye som gjester fra andre land. Regjeringen har vedtatt ny forskrift som forbyr folk å dra på ferieboliger i andre kommuner enn sin egen. Karantenekravene for enkelte kommuner og fylker har også blitt strengere, hvilket betyr at reisende innad i Norge skal i karantene dersom de reiser fra fylkene Oslo, Agder, Rogaland, Viken, Vestfold og Telemark, Innlandet og Vestland.

Force majeure regel

Alle våre utenlandske gjester som hadde planlagt ferie i Norge, samt nordmenn som skulle til Sverige, Danmark eller Tyskland kan dessverre ikke gjennomføre deres leiemål på grunn av Force Majeure (f.eks. reiseforbud).

Hvordan skal du forholde deg hvis:

Jeg bor i Norge og har bestilt feriebolig i Norge?
Myndighetene oppfordrer folk til å holde seg hjemme.

Jeg bor i Norge og har bestilt feriebolig i et annet land , hvordan er min situasjon?
Norge har reiseforbud. Her gjelder force majeure regler ved reiseforbud.


Hvis du har spørgsmål om covid-19 skal du først og fremmest søge information på hjemmesiden helsenorge.no/koronavirus og ellers ringe til corona-hotlinen på +47 815 55 015.