Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Bestill en feriebolig i 2022

 
Hvor vil du dra?Hvor skal du? 
9/7-2022 + 1 uke
Personer
Søket ditt fant 504 ferieboliger.
Søk på kartet

Bestill en feriebolig i 2022

Er du klar til å planlegge ferien din neste år? Lei en flott feriebolig i Danmark, Norge eller Sverige til deg og din familie eller venner. DanCenter har ett stort utvalg av forskjellige typer hus og derfor finnes det helt sikkert en bolig som passer dine behov.

Gratis avbestilling* i 2022

Bestillinger foretatt fra 7. mai 2022 har gratis annullering med 35/45 dager til ankomst for bestillinger med ankomst frem til uke 27 samt fra uke 32 og til og med uke 50. Merk at gratis annullering med 35/45 dager til ankomst ikke gjelder ankomst i uke 28 til og med uke 31. Sjekk vennligst detaljene på siden før du gjennomfører bestillingen. Annulleringsmuligheter samt dato for seneste mulige annullering vil fremgå av leiebeviset ditt. Se vilkår her.

Koden SPRING gir 20% rabatt (opp til 1.100 kr) og er gyldig for nye bestillinger med ankomst frem til 10.07.2022, foretatt før 30.06.2022. Rabattkoden kan ikke kombineres med andre rabatter eller bonusavtaler, og kan ikke brukes til ombestillinger eller hvis det gjøres endringer i eksisterende bestillinger.

Finn og lei et feriebolig i 2022 her:


Dra på ferie og lei en feriebolig i Norge, Danmark eller Sverige i 2022

Danmark har mange populære områder med ferieboliger som Skagen, Als, Blåvand eller Bornholm. Det er ikke vanskelig å finne en flott feriebolig å leie i Danmark. Hos Dancenter står vi klare til å hjelpe deg med å bestille feriebolig i Danmark, Norge, Sverige eller Nord-Tyskland i 2022.

De mest populære feriehboliger bliver først «utsolgt"

Hvis du vil sikre deg et opphold i favorittboligen din, er det en bra ide å bestille allerede nå. Det er som oftest at de mest populære ferieboliger blir fort utsolgt i helligdagsperiodene og i fellesferien.

Hos DanCenter finner du ett stort utvalg av forskjellige ferieboliger i Norden. Her finnes det noe for enhver smak, uansett om det er det klassiske hus i tre, noe med havutsikt eller ett hus med plass til alle medlemmene i familien og kanskje noen venner.