Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Bestill en feriebolig i 2022

 
Hvor vil du dra?Hvor skal du? 
8/10-2022 + 1 uke
Personer
Søket ditt fant 1.290 ferieboliger.
Søk på kartet

Bestill en feriebolig i 2022

Er du klar til å planlegge ferien din neste år? Lei en flott feriebolig i Danmark, Norge eller Sverige til deg og din familie eller venner. DanCenter har et stort utvalg av forskjellige typer hus og derfor finnes det helt sikkert en bolig som passer dine behov.

Gratis avbestilling*

Book et opphold med ankomst i 2022 og få gratis avbestilling med opp til 15 dager til ankomst. Merk at gratis avbestilling med 15 dager til ankomst gjelder for utvalgte feriehus i utvalgte perioder. For øvrige feriehus gjelder gratis avbestilling med 35/45 dager til ankomst.
Fra 7. juli 2022 gjelder gratis avbestilling med 35/45 dager til ankomst for nye bookinger med ankomstdato frem til 31. desember 2023. Gratis avbestilling med 35/45 dager til ankomst gjelder ikke for bookinger med ankomst fra uke 50 til 31. desember 2023, som er lagt før 7. juli 2022. Sjekk vennligst detaljene på siden før du gjennomfører bestillingen. Annulleringsmuligheter samt dato for seneste mulige annullering vil fremgå av leiebeviset ditt. Se vilkår her.Finn og lei et feriebolig i 2022 her:


Dra på ferie og lei en feriebolig i Norge, Danmark eller Sverige i 2022

Danmark har mange populære områder med ferieboliger som Skagen, Als, Blåvand eller Bornholm. Det er ikke vanskelig å finne en flott feriebolig å leie i Danmark. Hos Dancenter står vi klare til å hjelpe deg med å bestille feriebolig i Danmark, Norge, Sverige eller Nord-Tyskland i 2022.

De mest populære feriehboliger bliver først «utsolgt"

Hvis du vil sikre deg et opphold i favorittboligen din, er det en bra ide å bestille allerede nå. Det er som oftest at de mest populære ferieboliger blir fort utsolgt i helligdagsperiodene og i fellesferien.

Hos DanCenter finner du et stort utvalg av forskjellige ferieboliger i Norden. Her finnes det noe for enhver smak, uansett om det er det klassiske hus i tre, noe med havutsikt eller et hus med plass til alle medlemmene i familien og kanskje noen venner.