Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Bestill en feriebolig i 2022

 
Hvor vil du dra?Hvor skal du? 
12/2-2022 + 1 uke
Personer
Søket ditt fant 1.009 ferieboliger.
Søk på kartet

Bestill en feriebolig i 2022

Er du klar til å planlegge ferien din neste år? Lei en flott feriebolig i Danmark, Norge eller Sverige til deg og din familie eller venner. DanCenter har ett stort utvalg av forskjellige typer hus og derfor finnes det helt sikkert en bolig som passer dine behov.

Gratis avbestilling* i 2022

Book et opphold med ankomst i 2022 og få gratis avbestilling med opp til 15 dager til ankomst. Merk at gratis avbestilling med 15 dager til ankomst gjelder for utvalgte feriehus i utvalgte perioder. For øvrige feriehus gjelder gratis avbestilling med 35/45 dager til ankomst frem til 3. juni 2022. Sjekk vennligst detaljene på siden for feriehuset før du gjennomfører bestillingen.
Såfremt du avbestiller mindre med enn 14/34/44 dager til ankomst, gjelder vanlige avbestillingsbetingelser jf. leiebetingelsene. Se vilkår her.

Koden EARLY22 gir 15% rabatt (opp til 750 kr) og er gyldig for nye bestillinger med ankomst mellom 1. januar og 31. mars 2022, foretatt før 28. februar 2022. Koden SPRING gir 15% rabatt (opp til 750 kr) og er gyldig for nye bestillinger med ankomst mellom 1. mai og 30. juni 2022, foretatt før 28. februar 2022. Rabattkodene kan ikke kombineres med andre rabatter eller bonusavtaler, og kan ikke brukes til ombestillinger eller hvis det gjøres endringer i eksisterende bestillinger.

Finn og lei et feriebolig i 2022 her:


Dra på ferie og lei en feriebolig i Norge, Danmark eller Sverige i 2022

Danmark har mange populære områder med ferieboliger som Skagen, Als, Blåvand eller Bornholm. Det er ikke vanskelig å finne en flott feriebolig å leie i Danmark. Hos Dancenter står vi klare til å hjelpe deg med å bestille feriebolig i Danmark, Norge, Sverige eller Nord-Tyskland i 2022.

De mest populære feriehboliger bliver først «utsolgt"

Hvis du vil sikre deg et opphold i favorittboligen din, er det en bra ide å bestille allerede nå. Det er som oftest at de mest populære ferieboliger blir fort utsolgt i helligdagsperiodene og i fellesferien.

Hos DanCenter finner du ett stort utvalg av forskjellige ferieboliger i Norden. Her finnes det noe for enhver smak, uansett om det er det klassiske hus i tre, noe med havutsikt eller ett hus med plass til alle medlemmene i familien og kanskje noen venner.