Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Ål

Feriehus: Ål, Buskerud, Øst-Norge/Oslofjorden, Norge

Ferieboligfasiliteter

10
4
114m²
ja
Inkl.
225 m
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1969, renovert i 2015
 
20,0 km til restaurant
 
11,0 km til dagligvarebutikk
 
225 m til fiskevann
Husnr. 50372
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø
225 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ANAnneks
BBad
BYVaskerom
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
TTeknikkrom
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 35 m², 1 dobbelt oppredning, peis, radio, CD, Internett+ (min. 50 Mbit download), TV, parabol
2 Soverom: 1 dobbeltseng, 2 køyer, barneseng
2 Anneks: 1 dobbelt oppredning, 1 dobbelt oppredning
Kjøkken: Høy stol, el-komf., ovn, kjøleskap, fryser 60 - 99 l, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Bad/WC: WC, håndvask, gulvvarme
Og: Terrasse, el-varme, utegrill, fjelltomt 1583 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Depositum: NOK 2850

Om ferieboligen

Et nydelig hyttetun med utsikt til Hallingskarvet, stilfullt innredet for storfamilien som er på utkikk etter fjellets ro, tur og fiske eller alpine aktiviteter.

Hyttetunet består av hovedhus og 2 anneks for overnatting og opphold. Hovedhuset er lyst og trivelig innredet med en åpen kjøkkenløsning og et godt utrustet kjøkken med stort spisebord, det er innlagt varme i alle gulv og peis i stua for ekstra kos. Her ligger det turløyper, fjellnatur og fiskevann rett utenfor hyttedøra.

Hytten er på et plan, bygget i kombinasjon av stein/mur og tre, med store vinduer for lys og flott utsikt. Stort åpent kjøkken, som er godt utstyrt med blandt annet kjøkkenmaskin, vaffeljern, vannkoker og brødrister, her er langbord for felles måltider eller andre aktiviteter. Det parabol fra Canal Digital med bla 1 tysk tv kanal Deutsche Welle. Strøm er inklusivt. Det er adkomst på grusvei helt frem til inngangsdøren og parkeringsmuligheter på eiendommen. Selve tunet er opparbeidet med steinterrasse i solveggen og hytten ligger i et rolig og velholdt hyttefelt på Torpoåsen i Ål kommune. I tillegg til anneksene er det også utstyrs/lagerbod for oppbevaring. Her er det også tilgjengelig 2 stk spark om man vil prøve det på vinterføre. For de som vil jakte – er hytten også utstyrt med våpenskap.

Ikke langt unna finner man ÅL, Hemsedal og Geilo som har veletablerte alpinanlegg med et mangfold av løyper og aktivitetsmuligheter. Her finner man også restauranter, kafeer og muligheter for shopping – i tillegg er det muligheter for spa og bading også. På sommerstid er det også flere andre aktiviteter i området utendørs som hesteridning, rafting og på Flå ligger Bjørneparken, som er en koselig familie attraksjon der man får innsikt i norsk naturs spennende dyreliv. Det er snøbrøyting torsdag-søndag på vinterstid, etter værforhold. Det blir brøytet frem til inngang og parkeringsplass, men i høyfjellet kan værforholdene endre seg fort, ta derfor merknad av at ved enkelte tilfeller kan det ta litt tid før brøytemannskap kommer for å rydde. Ved ekstreme værforhold/snøfall er det tilgjengelig snøfreser i boden. Det er bomveg for adkomst til hyttefeltet, 50 NOK pr passering (betaling kontant eller med kort). Det ligger returstasjon for søppel for hytter på vei ned til Torpo. Eiendommen ligger i en slak skråning som er litt kupert. Steinterrassen har også en kant som har en viss høydeforskjell til bakken nedenfor, den er bygget med kant, men er uten rekkverk.

Rensemuligheter for fisk finner man ved liten utebod, sløyebordet er montert på vegg. Hagegrillen er bålpanne, med eget utstyr for å: Koke kaffe, steke Vafler og Poppe PopCorn. Kjøkken har fullt utstyr – som Kjøkkenmaskin, Brødrister, Vannkoker og Vaffeljern.

NB: 4G -internett er kun til surfing og ikke for streaming.