Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Frosta

Feriehus: Frosta, Nord-Trøndelag, Midt-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

9
3
150m²
nei
Inkl.
200 m
ja
 
Fiskehus+: Maks. 2 km til fiske. Båt/motor min 17 fot/25 HK til leie eller inkl., Ekkolodd, Kartplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdekket sløyebenk for fisk med lys og vann.
 
Maks 20 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Boblebad til 2 personer.
 
Sauna til 6 personer.
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1920, renovert i 2008
 
6,0 km til restaurant
 
6,0 km til dagligvarebutikk
 
200 m til sjøfiske
 
200 m til sjø/kyst
 
45,0 km til fiske i elv
Husnr. 59612
Huskategori: ★★★
19 feet Kværnø, 90 HP Honda 4-stroke
Sjø/innsjø
200 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SSauna/badstu
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
2 Oppholdsstue: 56 m², 1 dobbelt oppredning, vedovn, radio, gratis trådløst internett, TV, parabol
3 Soverom: 2 senger, 2 senger, 1 dobbeltseng og 1 seng, barneseng
Kjøkken: høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 60 - 99 l, mikro, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme, sauna
Bad/WC: WC, håndvask
Og: terrasse, boblebad, el-varme, jordvarme/bergvarme, luft-luft varmepumpe, utegrill, hage 2000 m², blandet møblering, naturskjønne omg., røykfritt hus, Max. 20 kg fisk/pers.
Kan leies: Båt 19 Fot m/motor 90 HK Kabin (Åpen) NOK 4900, GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk

Om ferieboligen

Feriehus på gårdstun på Frostahalvøya ved Trondheimsfjorden. For familieferie og sportsfiskere som ønsker rikt fjordfiske.

Det rødmalte feriehuset med gresstak, ligger 200 m fra fjorden og er opprinnelig bygget 1920 men restaurert 2008. Huset fremstår i dag som et komfortabelt feriehus, samtidig som det er lagt vekt på å beholde husets gamle særpreg innvendig med åpne tømmervegger. Flislagte bad med boblebad og wc. Ekstra wc i eget rom. Sauna for 6 pers. Vannbåren varme i gulvet i hele 1. etg. gir en behagelig romtemperatur hele året. Huset har 2 stuer, en i hver etasje, begge med vedovn med glassdører. Det er 3 soverom hvorav ett har dobbelseng og en enkeltseng, mens 2 har 2 enkeltsenger som kan settes sammen til dobbelsenger. 2 ekstra soveplasser på sovesofa på loftstuen. Internett gjennom fiberkabel gir stor kapasitet. Huset passer også for 2 familier i reisefølge eller større gruppe. Parkeringsplass for flere biler. Utvendig terrasse med utemøbler og grill. Huset ligger på et gårdstun der drivsbygninger brukes for lagring av grønnsaker, og uteområdet bak benyttes til oppbevaring av redskaper og materiell til gårdsdrift.

Frosta er kjent som Trondheims kjøkkenhage – her dyrkes en mengde ulike grønnsaker og bær av høy kvalitet. Jordbær og poteter fra Frosta er sannsynligvis blant verdens beste! Prøv en smak av den ferske, lokale maten på restaurantene, eller stopp på en av de mange gårdsbutikkene for å ta den med deg hjem! Huset ligger ved Trondheimsfjorden på nordre side av Frosta. Turløype «Frostastien» starter like ved huset og går ved sjøen Frosta rundt. . Det er 6 km til kolonialbutikk og spisested på Frosta. Stedet er et flott utgangspunkt for dagsturer med bil til de mange severdigheter som ligger rundt Trondheimsfjorden som i gammel tid var Norges maktsenter. En times biltur til Trondheim med Nidarosdomen som er Norges største kirkebygg. I nord er Stiklestad kirke ved Levanger verdt å besøke. I området er flere fiskevann og lakseelver som Stjørdalselva, Verdalselva og Namsen. Trondheimsfjorden har rikt sjøfiske.

Det er 200 m til den flotte båthavnen hvor en 19 fots Kværnø selvlensende aluminiumsbåt med 90 hk utenbordsmotor, ekkolodd, gps og kartplotter ligger ved flytebrygge og kan leies. Benk for tilberedning av fisk med rennende vann og lys er i båthus i havna. BÅTEN KAN LEIES I TIDSROMMET 1.3-1.12.