Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Meløy

Feriehus: Meløy, Helgeland - Nordland, Nord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

8
5
170m²
nei
50 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Røyking forbudt
 
3 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2017
 
3,0 km til dagligvarebutikk
 
50 m til sjøfiske
 
50 m til sjø/kyst
 
8,0 km til fiskevann
Husnr. 54437
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø
50 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
SPSpisestue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 25 m², vedovn, radio, CD, TV, parabol
5 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng og 1 køy, 1 dobbeltseng og 1 køy, 1 dobbeltseng, 2 senger
Kjøkken: barneseng og høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 140 - 199 l, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
2xBad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Bad/WC: WC, håndvask, gulvvarme
Og: terrasse, el-varme, ferge/båt nødvendig, utegrill, strandtomt 7500 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 15 Fot m/motor 30 HK Kabin (Åpen) NOK 3000 (Dep. NOK 1500), Båt 21 Fot m/motor 30 HK Kabin (Åpen) NOK 5000 (Dep. NOK 2500), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk
Depositum: NOK 1200

Om ferieboligen

Flott feriehus med egen strandlinje ved havet lengst vest på øya Meløya. Praktfull utsikt, rolig og barnevennlig med idyllisk sandstrand, rikt sjøfiske og midnattsol.

Huset er et arkitekttegnet ”Nordlandshus”, bygd i 2017 over 2 etasjer. Huset som er stort og romslig, er moderne og smakfullt innredet. Det er 2 bad og ekstra gjeste-WC i entre. Det er i alt 5 soverom hvorav 2 har dobbeltsenger, 2 har familiekøyer med 1,20 m bred dobbelseng nede og enkeltkøye oppe. Ett soverom har 2 enkeltsenger. Det er lagt skifer med varme i gulvet i hele 1. etg (bakkenivå) unntatt i soverom. I stuen er det peis-ovn i kleberstein med stor glass-dør. Store vinduer og direkte utgang til hellebelagt terrasse mot sjøen i vest der solen er oppe som lengst.

Huset har egen strandlinje med idylliske strender og stor mark omkranset av svaberg og knauser. Dette er Helgelandskysten på sitt beste med tusenvis av små holmer og skjær like utenfor. På fine dager kan midnattsolen og Lofotfjellene sees i nord. Et eldorado for padlere, dykkere, fiskere og båtelskere eller for de som bare ønsker å være tilstede og nyte Nordlands-naturen og det den har å by på. Huset ligger for seg selv ved sjøen lengst vest på øya med praktfull utsikt mot havet og øyene utenfor. Dette er et sted som passer for alle enten du foretrekker å være aktiv eller ønsker en roligere ferie. Barnevennlig med stort uteområde.

Selve Meløya byr på variert natur med fjell, småvann og flat-land mot sør. Denne delen av Helgeland er preget av en myriade av øyer, holmer og skjær med rike tradisjoner for bosetting, fiske og handel. På øya Bolga ca 30 min med egen motorbåt er det en meget god fiske-restaurant og et naturlig stoppested for båtfolk på reise langs kysten. På Øya Støtt ca 1 time med egen båt nord-over er det et gammelt handelssted som er gjort om til restaurant, absolutt verdt et besøk. Her kan det også arrangeres historiefortellinger fra stedet. Alle årstider har sin meget spesielle egenart her ute mot havet. Enten det er vinter, sommer eller høst så vil naturen beta de fleste.

Aktiviteter: Padling, sykling, dykking, toppturer på Meløya og inne på fastlandet, tur til Svartisen (Nord-Norges største isbre), guidet tur til grottene på Glomfjord-fjellet, fiske. Kajakker og sykler kan leies ved Meløy Skjærgårdsferie, 15 fots åpen båt (til 2pers) med styrekonsoll og 30 hk utenbordsmotor kan leies. 21 fots snekke (til 3pers) med 30 hk innenbords diesel kan leies, den 21 fots båten er en snekke som ikke er egnet for fiske. Båtene ligger ved flytebrygge i båthavnen like ved.På Meløya har Meløy Skjærgårdsferie utleie av båter i flere størrelser.

OBS: BÅTENE ER DISPONIBLE I TIDSROMMET 1.6-15.9

Det er mulig å leie tilgang til sauna på stedet, denne finnes i naustet helt nede ved sjøkanten. Dette avtales med kontaktpersonen.