Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Vestvågøy

Feriehus: Vestvågøy, Nordland - Lofoten, Nord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
3
70m²
nei
100 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1947, renovert i 2010
 
5,0 km til restaurant
 
5,0 km til dagligvarebutikk
 
100 m til sjøfiske
Husnr. 04712
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
100 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 17 m², vedovn, radio, CD, TV, parabol
3 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 køy, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng
Kjøkken: El-komf., kjøl/frys, fryser 60 - 99 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett
Og: El-varme, utegrill, naturtomt 7000 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Depositum: NOK 1000

Om ferieboligen

I rolige og naturskjønne omgivelser ved en bugt på Lofotens vestside ligger dette trivelige feriehuset, 5 km vest for Leknes. Flott utgangspunkt for bilturer, fjellturer til fots og fiske av laks med stang fra land. Båtutleie like ved.

Huset er restaurert 2010 og ligger i et åpent landskap. Stue, kjøkken, bad og ett soverom med dobbelseng i 1. etg. mens det på loft er 2 soverom hvorav ett har dobbelseng og det andre har en smal dobbelseng 1,20 m bred og en enkeltseng. Flott utsikt fra kjøkkenet, her kan du nyte morgenkaffen og utsikten mot bugten og det vakre landskapet utenfor. Området ved huset er solrikt og barnevennlig med langrunn strandlinje.

Med sin sentrale plassering midt i Lofoten, er stedet et flott utgangspunkt for dagsturer med bil rundt omkring i Lofoten. Her kan du oppleve Lofoten i alle årstider, under våren og sommeren når natt er like lys som dag, på høsten under mørketiden med lite dagslys, og på vinteren med snø og det fargerike nordlyset som danser på himmelen. Her kan du vandre langs den idylliske sandstranda Haukelandsstranda og nyte lyden av bølgeslagene. Det storslåtte landskapet ved Utakleiv på Lofotens vestside er også en flott opplevelse. På uværsdager er de store havbølgende et imponerende skue når de bryter mot stranda og bergene langs land. Og den friske havluften er renselse for kropp og sjel. Oppmerket tursti går opp i fjellet Offersøykammen og herfra har du den flotteste utsikten mot storhavet og midnattsola.

Huset ligger ved en bugt hvor det er gode fiskemuligheter etter laks. Ved høyvann strømmer vann inn i pollen og du kan stå med fiskestangen langs bredden 70 m fra huset og fiske i tidevannstrømmen uten at fiskekort må betales. 2,5 km til Nappstraumen som er kjent for sitt rike sjøfiske. Båter og motorer leies ut ved Skreda. 5 km til Leknes med mange forretninger, spisesteder og flyplass.