Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Vestvågøy

Feriehus: Vestvågøy, Nordland - Lofoten, Nord-Norge, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 4 vurderinger5.0 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig5,0
Feriehusets innretning og utstyr5,0
Mest populært for
Familie/Venner med barn5,0
Familie/Venner uten barn5,0
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Sabine - Dresden  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“liebevolle Ausstattung, Aussicht auf´s Meer, gute Lage zum Einkaufen und zu touristischen Attraktionen, nette Vermieter”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Wanderung auf den Hausberg - anstrengend, aber mit wundervollen Ausblicken, Kayakausleihe um die Ecke bei den neugestalteten Fischerhütten”
Eveline - Schweiz  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Das Haus ist sehr gut gelegen auf den Lofoten. Idealer Ausgangsort für Ausflüge. Zudem ist es super geeignet für Familien mit (Klein)kindern: Grosser Garten mit Zaun, Hurtigrutenhafen in der Nähe, Felsen zum Klettern und Austoben. / Direkt vor den Haus hat es einen kleinen Supermarkt für den täglichen Bedarf.”
Elvira - Ludwigsburg  (Urlaub mit Freunden, juni 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Blick aus dem Wohnzimmer, gemütliche Einrichtung”

Ferieboligfasiliteter

7
3
130m²
nei
Inkl.
30 m
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1950, renovert i 2010
 
1,0 km til restaurant
 
50 m til dagligvarebutikk
 
30 m til sjøfiske
Husnr. 52849
Huskategori: ★★★
Gjestevurderinger
Sjø/innsjø
30 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
CCarport/garasje
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 23 m², vedovn, gratis trådløst internett, TV
3 Soverom: 1 dobbeltseng, 2 køyer, 1 dobbeltseng og 1 køy, barneseng, barneseng 150cm
Kjøkken: el-komf., kjøleskap, fryser 60 - 99 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett
Og: terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, hage 2000 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 15 Fot m/motor 15 HK NOK 2500
Depositum: NOK 1200

Om ferieboligen

Flott feriehus på utsiktstomt ved sjøen i fiskeværet Stamsund. Her kan du oppleve Lofoten i alle årstider. Huset har en barnevennlig hage.

Huset som ligger i rolige omgivelser ved båthavnen i utkanten av fiskeværet, er stort og romslig på 2 etasjer. Stuen og kjøkken som ligger i 2.etg, er lys og trivelig. Herfra har du flott utsikt mot sjøen og båthavnen. På kalde høst og vinterdager gir vedovnen en behagelig og lun varme. I 2. etg, er det også en stor terrasse med utemøbler som på fine sommerdager er et flott samlingssted for hele familien. Soverommene ligger i første etg, ett soverom har dobbeltseng, ett soverom med køyeseng med 2 soveplasser og ett soverom med familiekøye med dobbelseng 1,20 m bred nede og en køyeseng oppe. 2 babysenger, en barneseng og barnestol i huset. TV med kanalene NRK 1, 2 og 3. Samt InternettTV via Google Chromecast inngang og WiFi, man kan streame ubegrenset via eget device (smartphone, nettbrett eller PC). Det er også tilgang på barneleker og barne bøker.

Hagen er barnevennlig med lekeapparater og gir fine muligheter for lek for barna. Her er tilgang på trillevogn, to sykler og en sykkelvogn.

Med sin sentrale plassering er stedet et ideelt feriested for å oppleve Lofoten i alle årstider, og et flott utgangspunkt for dagsturer med bil rundt om i Lofoten.

Rikt sjøfiske. Du kan fiske med stang fra bergene eller fra 15 fots båt med 15 hk som ligger fortøyd 2 km fra huset og kan leies. Gangavstand til båthavnen og sentrum med spisested hvor du kan nyte gode måltid. Stamsund har lang historie som et av Lofotens største fiskevær. Her kan du rusle rundt i fiskeværet og se fiskebåter og de rødmalte rorbuene som tidligere var fiskernes bosted under vinterfisket. På vinteren er her stor aktivitet under vinterfisket med mange fiskebåter som leverer fiskefangster. Også mørketiden med nordlys som danser i alle farger på himmelen er en fin opplevelse. Turløyper går opp i fjellet, herfra er praktfull utsikt mot Vestfjorden og Lofotøyene. 16 km til Leknes med mange forretninger, spisesteder og flyplass. 15 km til flott, langgrunn sandstrand på Valberg. God parkering ved huset/i carport under terrasse. BÅT OG MOTOR ER TILGJENGELIG I TIDSROMMET 1.5-1.10