Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Bodø

Feriehus: Bodø, Nordland, Nord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
3
130m²
nei
Inkl.
100 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Sauna til 6 personer.
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2016
 
4,0 km til restaurant
 
3,0 km til dagligvarebutikk
 
100 m til sjøfiske
 
15,0 km til fiskevann
 
15,0 km til fiske i elv
Husnr. 03919
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø
100 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ANAnneks
BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SSauna/badstu
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 35 m², vedovn, peis, gratis trådløst internett, TV, parabol
1 Spisestue: 12 m², 1 seng
2 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, barneseng
1 Anneks: 2 senger
Kjøkken: El-kokepl., ovn, kjøl/frys, fryser 100 - 139 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme, sauna
Og: Terrasse, el-varme, utegrill, hage 1100 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Depositum: NOK 2000

Om ferieboligen

Komfortabelt feriehus i vakre naturomgivelser ved fjorden og Saltstraumen, 38 km sør for Bodø. Panoramautsikt, barnevennlige omgivelser, rikt sjøfiske.

Huset som er bygget i 2016, er smakfullt og komfortabelt innredet i ett plan. De store vinduene i stuen, kjøkken og spisestuen, er vendt mot fjorden og gir den vakreste utsikt samtidig som rommene blir lyse og trivelig. Varmekabler i gulv i oppholdsrommene og bad.I tillegg til toalett og bad i feriehuset, er det et ekstra utedo til anneksen. 2 soverom hvorav ett har dobbelseng 1,50 m bred og ett har dobbelseng 1,20 m bred. I spisestuen er en enkeltseng og kan benyttes som ekstra soverom. I 16 kvm anneks ved hytten er 2 enkeltsenger, spisegruppe og minikjøkken. Et lite utedo står ved annekset. En flott sauna ved vedfyrt badstuovn og avkledningsrom er i et mindre bygg ved siden av feriehuset. Stor flatskjerm-tv på vegg i stuen og bredbånd med god kapasitet.Parabol-TV med mange internasjonale kanaler. Vedovnen i stuen har glassdør og gir en behagelig varme også i de kalde vintermånedene. Det kan spilles crocket.

Feriehuset ligger på Marvoll, i et rolig og åpent landskap ved fjorden, 3 km sør for Saltstraumen. Tomta er solrik og barnevennlig og gir fine muligheter for lek og crockett-spill på plenen. Fra huset og terrassen kan du sitte og nyte den flotte panoramautsikten mot det vakre fjordlandskapet og de mektige fjellene Børrvasstindan som kan sees i sør. Turløyper går opp flere av fjelltoppene i området, hvor Per Karlsatind 1031 m.o.h. er den mest kjente. Her er også enklere turløyper ved huset som passer for småbarnsfamilier og andre. 100 m til fjorden med rikt sjøfiske. 3 km til Saltstraumen som er verdens sterkeste malstrøm og et imponerende skue når tidevannet presser veldige vannmasser gjennom det trange sundet 4 ganger i døgnet. Ved ny- og fullmåne er tidevannstrømmen sterkest. Straumen er meget fiskerik på grunn av god næringstilgang og her kan du stå og fiske med stang fra land eller leie båt og motor ved Saltstraumen Fiskecamp. I området er flere fiskevann og elver hvor fiske kan gjøres mot kjøp av fiskekort. Stedet er et flott utgangspunkt for bilturer rundt omkring, til isbreen i Holandsfjorden i sør, den idylliske sandstranden Langsanden på Sandhornøya og byen Bodø med mange severdigheter, forretninger og spisesteder i nord. Fra Bodø kan dagsturer gjøres med hurtigbåt og bilferge til de mange små øysamfunnene utenfor Bodø og til Lofoten og øyene Værøy og Røst ute i havet.