Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Balsfjord

Feriehus: Balsfjord, Troms, Nord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
3
90m²
nei
180 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2012
 
10,0 km til restaurant
 
5,0 km til dagligvarebutikk
 
180 m til sjøfiske
 
5,0 km til fiskevann
Husnr. 08973
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
180 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

1 Oppholdsstue: 35 m², 1 dobbelt oppredning, vedovn, radio, DVD, TV, parabol
3 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, barneseng
Kjøkkenavd.: Høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 60 - 99 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, utegrill, naturtomt 1600 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Flott hytte på utsiktstomt ved sjøen , 70 km sør for Tromsø. Fin beliggenhet for turer i skog og mark, vinteropplevelser og rundturer med bil.

Hytta er smakfullt innredet og gir et hjemmekoselig preg. Vedovnen i stua har glassdør som gir lun varme og skaper fin stemning i stua. Under måltidene ved spisebordet kan du nyte den flotte utsikten fra hytta mot det vakre fjordlandskapet utenfor. 3 soverom i 2.etg. med dobbeltseng, hvorav den ene er 1,20 m bred. Koselig loftstue med en dobbel oppredning.

Hytta ligger med panoramautsikt mot fjorden Malangen. Området er stille og rolig. Her kan du sitte på terrassen og nyte vakker natur til alle årstider. Under våren og sommeren er de lyse nettene en flott opplevelse. Ikke minst når midnattsola skinner og lyser opp landskapet i sitt rødlige skjær.

Vinterstid er det snøkledte landskapet verdt å se. På kalde og klare vinterdager er nordlyset i alle slags farger på polarhimmelen en et vakkert skue.

Uteområdet ved hytta er barnevennligog gir fine muligheter for lek og spill. Det er ca. 180 m til sjøen hvor du kan fiske fra bergene med fiskestang. Malangenhalvøya har flere fiskerike vann og et herlig turterreng for hele familien. 5 km til fin sandstrand med bademuligheter.

Flott utgangspunkt for dagsturer med bil. 70 km til byen Tromsø med mange forretninger og spisesteder. Besøk den vakre Målselvfossen som er Norges nasjonale foss og en god lakseelv, dyreparken Polarzoo med mange arktiske dyr ulv, bjørn m.m. Det er ca 5 km til kolonialbutikk.