Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Fræna

Feriehus: Fræna, Møre & Romsdal, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

8
5
126m²
nei
Inkl.
150 m
ja
 
Fiskehus+: Maks. 2 km til fiske. Båt/motor min 17 fot/25 HK til leie eller inkl., Ekkolodd, Kartplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdekket sløyebenk for fisk med lys og vann.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1942, renovert i 2000
 
6,0 km til restaurant
 
6,0 km til dagligvarebutikk
 
150 m til sjøfiske
 
6,0 km til fiskevann
 
4,0 km til fiske i elv
Husnr. 64441
Huskategori: ★★★
Askeladden 500, 17 feet/ Mercury 25 HP
Askeladden 500, 17 feet/ Mercury 25 HP
Askeladden 500, 17 feet/ Mercury 25 HP
16 feet/Mercury,15HP
16 feet/Mercury,15HP
Sjø/innsjø
150 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
ST1. etasje
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 30 m², vedovn, radio, DVD, gratis trådløst internett, TV
5 Soverom: 2 senger, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senger, 2 senger, barneseng
Kjøkken: høy stol, el-komf., kjøleskap m/fryseboks, fryser 200 - 249 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask
Bad/WC: håndvask, badekar, dusj, gulvvarme
Aktiviteter: dart, fotballmål
Og: terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, kupert tomt 4000 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 17 Fot m/motor 25 HK NOK 3000 (Dep. NOK 2000), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk, Båt 16 Fot m/motor 15 HK NOK 1600 (Dep. NOK 1000)
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Dette er stedet for de som søker stillhet og naturopplevelser i nærheten av feriehuset og gode fiskemuligheter.

Feriehuset er velegnet til 8 voksne personer og 2 barn/ungdommer, og ble modernisert i år 2000. I stuen er det en peisovn og det er utsikt mot innhegningen til hestene. I tilknytning til kjøkkenet er det en matbod som kan brukes til å lagre matvarer som ikke må stå i kjøleskap. Soverommet i første etasjen har 2 enkeltsenger. I andre etasjen er det fire soverom, to av disse har dobbeltsenger mens det er enkeltsenger på de andre soverommene. Stuen i andre etasje har god utsikt utover mot Hustadvika. Fra gangen i andre etasje kan en gå ut på altanen (9,5 kvm). Utenfor feriehuset er det 2 terrasser på til sammen 26 kvm.

Feriehuset ligger på et småbruk i bygda Vikan. Her er det sauer, geit, høns, hane og hester, som er med på å skape trivsel på gårdstunet. Her kan du spille badminton, dart, fotball og crocket ved feriehuset. 150 m fra feriehuset er det mulighet for å bade på langgrunn strand. Mellom feriehuset og fjellene er det store myrområder og skoger der man kan observere ørn, orrfugl, rev, oter og hjort. I april måned er det mulig å observere orrfugllek i nærområdet. Går man litt opp i høyden får man oppleve den fantastiske utsikten ut over havet. Huseier har flere sykler (for ungdom/voksne) som kan leies for 200 NOK pr uke. Se foto. Har du kano/ kajakk kan du ta den med for å få oppleve livet mellom holmer og skjær i nærområdet, fra 150 m fra feriehuset og videre ut i skjærgården. I Gaustadvågen er det et vadeområde for fugl som er fredet, dette er et yndet område for fugletittere. På Atlanterhavsveien, ca 20 km fra feriehuset er det egne fiskebroer for den som ønsker å prøve fiskelykken fra Atlanterhavsveien. Og på Farstadsanden, ca 10 km unna, kan en finne gode bølger for surfing og kiting. Nærmeste kjøpmann og restaurant er i Bud, 6 km fra feriehuset. Huseier er nærmeste nabo og bor 35 m fra feriehuset. I elva Ruggå, 1 km fra feriehuset, er det mulig å fiske etter sjøørret og laks. Husk fiskekort.

Fileteringsplass med lys og vann er i eget rom i feriehusets kjeller. 950 m fra feriehuset ligger båten som er til leie. 70 m fra båten er en stor parkeringsplass. Båtene er fortøyd ved en bøye og må trekkes inn til land. For lasting/lossing av fiskeutstyr kan bryggen brukes. Båter til leie: 17 fots Askeladden 500 med 25 HK Mercury, GPS/ekkolodd/kartplotter. 16 fots båt med 15 HK Mercury 2-taktsmotor.