Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Molde

Feriehus: Molde, Møre & Romsdal, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
2
110m²
nei
Inkl.
110 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 20 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2015
 
9,0 km til restaurant
 
6,0 km til dagligvarebutikk
 
110 m til sjøfiske
 
110 m til sjø/kyst
 
24,0 km til fiskevann
 
23,0 km til fiske i elv
Feriebolig nr 55492
Huskategori: ★★★★
Diana, 19 feet /Sabb, 10 HP
Diana, 19 feet /Sabb, 10 HP
Diana, 19 feet /Sabb, 10 HP
Diana, 19 feet /Sabb, 10 HP
Diana, 19 feet /Sabb, 10 HP
Sjø/innsjø
110 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
VSoverom
2 Oppholdsstue: 36 m², 1 dobbelt oppredning, vedovn, radio, gratis trådløst internett, TV, parabol
2 Soverom: 1 dobbeltseng, 3 senger, barneseng
Kjøkken: høy stol, el-komf., ovn, kjøleskap, mikro, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: overd. terrasse, el-varme, utegrill, naturtomt 1000 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, Max. 20 kg fisk/pers., leilighet
Kan leies: Båt 19 Fot m/motor 10 HK Stangholdere 6 Stk, NOK 2500 (Dep. NOK 1500), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk, Båt 12 Fot m/motor 20 HK NOK 1500 (Dep. NOK 1000)
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Sydvendt ferieleilighet, på Bolsøya, i flott vestlandsnatur med panoramautsikt mot fjorden og gode fiskemuligheter. Kun 9 km unna Jazzen og rosenes by Molde.

Flott ferieleilighet i naturskjønne omgivelser. Det er 2 stuer der den ene stuen/gangen har peis ovn og den andre stuen har en dobbel oppredningsplass og utsikt ut over Karlsøyfjorden. Det største soverommet har 3 enkeltsenger som kan settes sammen til dobbeltsenger og det minste har en delbar dobbeltseng. TV med norske, tyske og internasjonale TV kanaler via parabol (Astra1 og Canal Digital). Vedfyrt badestamp med flott panoramautsikt til fjorden. Slapp av i det oppvarmede vannet (2-4 timer oppvarmingstid) etter en aktiv dag ute i naturen.

Bademuligheter ved grov sandstrand 100 meter fra ferieleiligheten. Bolsøya byr på flotte turmuligheter langs sjøen, ca. 1 km fra ferieleiligheten.

Kun noen kilometer med båten som kan leies i forbindelse med leie av ferieleiligheten til fiskerimuseet på øya Hjertøya. 9 km til Molde sentrum med alt av tilbud. Her er Romsdalsmuseet, eget badeland og stort utvalg av butikker/ kjøpesenter. Fra utsiktspunktet Varden ovenfor Molde by, har du utsikt til de 222 fjelltoppene i Moldepanoramaet.

Molde er kjent som rosenes by på grunn av beplantningen i byen og de mange frodige rosehagene. Molde Internasjonale Jazzfestival er Europas eldste årlige jazzfestival. I Oselva, 23 km fra ferieleiligheten, er det innlands ørret, sjøørret og laks. I Osvatnet, 24 km unna er det også bestand av innlands ørret, sjøørret og laks. PS: Du må kjøpe fiskekort, både for å fiske i elva og i vannet, og det er et begrenset tidsrom på sommeren en kan fiske der.

Ca. 100 meter til naust og overdekt fileteringsplass med lys og vann. Båt til leie i småbåthavn 2,4 km fra ferieleiligheten:

19 fots Diana båt/snekke med 10 HK Sabb innenbordsmotor, GPS/kartplotter/ekkolodd, 6 stangholdere. Fiskeutstyret kan låses inne i styrehuset på båten. Båten er rimelig i drift, og opplæring i bruk av båten gis av utleier.

Ved naustet 100 m unna, er en 12 fots båt med 20 HK Honda 4-taktsmotor til leie.

Flytevester er inkludert i leie av båtene. Karlsøyfjorden og nærliggende fjorder byr på gode fiskemuligheter hele året.