Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Surnadal

Feriehus: Surnadal, Møre & Romsdal, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
3
100m²
nei
Inkl.
30 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 20 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Boblebad
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Røyking forbudt
 
3 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2007
 
20,0 km til restaurant
 
5,0 km til dagligvarebutikk
 
30 m til sjøfiske
 
10,0 km til fiskevann
Husnr. 29803
Huskategori: ★★★★
Rana480,16 feet/Yamaha, 25 HP
Rana480,16 feet/Yamaha, 25 HP
Rana480 ,16 feet/Yamaha, 25 HP
Sjø/innsjø
30 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
BYVaskerom
DBod
KKjøkken
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 45 m², kombipeis, radio, DVD, gratis trådløst internett, TV, parabol
3 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 køy, 2 senger, 2 senger
Kjøkkenavd.: el-komf., kjøleskap, fryser 140 - 199 l, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter, vaffeljern
3xBad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: terrasse, utendørs boblebad, el-varme, utegrill, naturtomt 1000 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus, Max. 20 kg fisk/pers.
Kan leies: Båt 16 Fot m/motor 25 HK NOK 2500
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Hytte fra 2007 med en fantastisk flott beliggenhet i den lune og frodige Hamnesfjorden.

Nyt det oppvarmede vannet i det 4-personers massasjebadet/yacuzzien på hyttas altan, med den fine fjordutsikten. I tilknytning til hvert soverom er det eget badeværelse, dette for å gi deg topp komfort. Hytten er stor og romslig, og har en stor veranda med grillmuligheter og å nyte den norske naturen som omgir deg.På soverommet med 1DS + 1K er 1DS 120 cm bred.

Rett nedenfor hytten ligger en Rana Plast 480 (16 fot) båt med en 4-taktsmotor med el-start klar ved flytebryggen for utleie for godt sjøfiske i Hamnesfjorden eller lengre utover. Flytevester inklusiv. Egen fisketilberedningsplass. Ønsker du å vandre turer så er det en stille og rolig vei å gå langs hele fjorden, eller opp på fjellet med en fjelltopp som mål, for så å nyte den flotte utsikten over fjord og fjell. Fiskemuligheter i ørretvannet Langvatnet, 10 km unna. For lakse- og ørretfiske anbefales en av Norges beste elver, Surna, 20 km unna. Tettstedet Skei med alle servicemuligheter 20 km. Nede ved fjorden er det en strandtomt hvor du kan slappe av på ved fjorden og for å bade i fjorden (barnevennlig).

Av bilturer anbefales, kystbyen Kristiansund med passasjerbåt til det vakre fiskeværet Grip, den unike botaniske hagen Svinvik aboret er en opplevelse for blomsterelskere. Storbyen Trondheim ca. 2 timer unna. Jazzen og rosenes by Molde. Mardalsfossen, nordeuropas høyeste fossefall. Fjordfiske: Hamesfjorden og fjordsystemet rundt er meget fiskerikt med et utrolig utvalg av forskjellige fiskearter. Mest vanlig er Sei, Torsk, Lysing, Lyr, Longe, Makrell. Kart over gode fiskeplasser i hytta. Dorging etter ørret i stille kveldstimer er også en opplevelse. Havfiske: Bli med vår tyske venn Martin på havfisking. Torsk på 10 - 15 kg er ganske vanlig å kunne fange. Se informasjon i hytta. Martin kan også skaffe røkt laks fra vill fisk, som er en delikatese. Ferskvann: I Nordmarka, 20 km fra hytta, er det mange fiskevann med god bestand av ørret. Bilvei helt fram, informasjon og fiskekort finnes i hytta. Dagsturer med bil: Aursjøveien. En eventyrlig tur fra fjord til fjord gjennom ville fjell ned gjennom den vakre Eikesdalen med Mardalsfossen som er et av verdens høyeste fossefall.

Atlanterhavsveien: Gir deg en tur med dramatiske natur opplevelser ut mot Atlanterhavet. Turen kan kombineres med besøk på Håholmen og/eller oljebyen Kristiansund. Innerdalen: Norges vakreste dal med fantastiske naturopplevelser. Kaarvatn: Ligger øverst i Todalen med den store Naustafossen. Her er Europas reneste luft og vann. Turen kan gjerne kombineres med elvefisking. Kristiansund: Besøk det gamle fiskeveret Grip. Trondheim: 150 km til Trondheim og norges nasjonal helligdom Nidarosdomen. Turvandring til fots: Lette turer: I området finnes det mange lette turer etter merkede stier i meget naturskjonne områder. Forslag til turer og kart finnes I hytta. Det er også en stille og roligvei langs hele fjorden. Tunge turer: Området har mange fjell med merkede stier opp til 1000 m.o.h. Her vil du ha den prektigste utsikt over fjord, fjell og hav. Forslag til turer, kart og compass finner du i hytta.