Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Surnadal

Feriehus: Surnadal, Møre & Romsdal, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
3
140m²
nei
Inkl.
25 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 20 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Boblebad til 6 personer.
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Røyking forbudt
 
3 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2017
 
20,0 km til restaurant
 
5,0 km til dagligvarebutikk
 
25 m til sjøfiske
 
10,0 km til fiskevann
 
20,0 km til fiske i elv
Husnr. 59650
Huskategori: ★★★★
Rana480 ,16 feet/Yamaha, 40 HP
Rana480 ,16 feet/Yamaha, 40 HP
Rana480 ,16 feet/Yamaha, 40 HP
Rana480 ,16 feet/Yamaha, 40 HP
Rana480 ,16 feet/Yamaha, 40 HP
Rana480 ,16 feet/Yamaha, 40 HP
Sjø/innsjø
25 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
BYVaskerom
DBod
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
WBoblebad
1 Oppholdsstue: 46 m², vedovn, gratis trådløst internett, TV, parabol
3 Soverom: 1 dobbeltseng, 2 senger, 1 dobbeltseng og 1 køy
Kjøkken: høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 200 - 249 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
3xBad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: terrasse, overd. terrasse, utendørs boblebad, el-varme, utegrill, naturtomt 1000 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, Max. 20 kg fisk/pers.
Kan leies: Båt 16 Fot m/motor 40 HK NOK 2700
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Flott feriehus med stor terrasse og utendørs boblebad. Panoramautsikt over den fiskerike Hammesfjorden.

Feriehus har en åpen og stor stue med mange vinduer som åpner for den flotte naturen utenfor. Peisovnen i stua gir en god og lun varme. Fra stuen er det en halvhøy skillevegg som gir god kontakt mellom stue og kjøkkenavdelingen. Av de tre soverommene har to soverom sammensettbar enkeltsenger eller delbare dobbeltseng. Det siste soverommet har en 120 cm bred sengen og 1 enkel overkøye. Det er tre bad med dusjkabinett i feriehuset. Parabol med tyske og internasjonale TV kanaler via Astra1.

På den 100 kvm store terrassen er det god plass til å oppholde seg på, 12 av disse kvm er overbygd. I den ene hjørnet står boblebadet/Jacuzzien, maks 6 personer, der du kan nyte det varme vannet og massasjen, mens du lar deg fascinere av utsikten over fjorden og naturen. Når boblebadet/Jacuzzien ikke er i bruk legges lokket på, dette gir rimelig strømforbruk.

Nede ved fjorden, 100 meter fra feriehuset, er det en strandtomt med langgrunn barnevennlig badestrand med sand/grus hvor du kan slappe av på ved fjorden. Nærmeste kjøpmann ligger 5 km fra feriehuset. Ønsker du å gå på turer i naturen så er det en stille og rolig vei å gå langs hele fjorden. Eller gå på fjellet med en fjelltopp som mål, for så å nyte den flotte utsikten over fjord og fjell. Fiskemuligheter i ørretvannet Langvatnet, 10 km unna. For lakse- og ørretfiske anbefales en av Norges beste elver, Surna, 20 km unna. Tettstedet Skei med alle servicemuligheter 20 km. Av bilturer anbefales, kystbyen Kristiansund med passasjerbåt til det vakre fiskeværet Grip, den unike botaniske hagen Svinvik aboret er en opplevelse for blomsterelskere. Storbyen Trondheim ca. 2 timer unna. Jazzen og rosenes by Molde. Mardalsfossen, nordeuropas høyeste fossefall. Dagsturer med bil: Aursjøveien. En eventyrlig tur fra fjord til fjord gjennom ville fjell ned gjennom den vakre Eikesdalen med Mardalsfossen som er et av verdens høyeste fossefall. Atlanterhavsveien: Gir deg en tur med dramatiske natur opplevelser ut mot Atlanterhavet. Turen kan kombineres med besøk på Håholmen og/eller oljebyen Kristiansund. Innerdalen: Norges vakreste dal med fantastiske naturopplevelser. Kaarvatn: Ligger øverst i Todalen med den store Naustafossen. Her er Europas reneste luft og vann. Turen kan gjerne kombineres med elvefisking. Kristiansund: Besøk det gamle fiskeveret Grip. Trondheim: 150 km til Trondheim og norges nasjonal helligdom Nidarosdomen. Turvandring til fots: Lette turer: I området finnes det mange lette turer etter merkede stier i meget naturskjønne områder. Forslag til turer og kart finnes I hytta. Det er også en stille og rolig vei langs hele fjorden. Tunge turer: Området har mange fjell med merkede stier opp til 1000 m.o.h. Her vil du ha den prektigste utsikt over fjord, fjell og hav. Fjordfiske: Hamesfjorden og fjordsystemet rundt er meget fiskerikt med et utrolig utvalg av forskjellige fiskearter. Mest vanlig er Sei, Torsk, Lysing, Lyr, Longe, Makrell. Kart over gode fiskeplasser i hytta. Dorging etter ørret i stille kveldstimer er også en opplevelse. Se informasjon i hytta. Ferskvann: I Nordmarka, ca. 20 km fra hytta, er det mange fiskevann med god bestand av ørret. Bilvei helt fram, informasjon og fiskekort finnes i hytta.

Det er 100 meter til båten og fileteringsplass med rennende vann. Båt til leie: En 16 fots Rana med 40 Hk Yamaha 4-takts motor. Flytevester er inkludert i leie av båt.