Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Askvoll

Feriehus: Askvoll, Sogn og Fjordane, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

8
4
112m²
nei
Inkl.
200 m
ja
 
Fiskehus+: Maks. 2 km til fiske. Båt/motor min 17 fot/25 HK til leie eller inkl., Ekkolodd, Kartplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdekket sløyebenk for fisk med lys og vann.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1956, renovert i 2001
 
12,0 km til restaurant
 
10,0 km til dagligvarebutikk
 
200 m til sjøfiske
 
1,0 km til fiskevann
Husnr. 56401
Huskategori: ★★★
Øien 530F, 18 feet/Yamaha, 50 HK
Øien 530F, 18 feet/Yamaha, 50 HK
Øien 530F, 18 feet/Yamaha, 50 HK
Øien 530F, 18 feet/Yamaha, 50 HK
Øien 530F, 18 feet/Yamaha, 50 HK
Sjø/innsjø
200 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 14 m², vedovn, radio, CD, gratis trådløst internett, TV, parabol
1 Spisestue:
4 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 seng, 1 seng, 2 senger, 2 senger, barneseng
Kjøkken: el-komf., kjøleskap, fryser 200 - 249 l, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: el-varme, luft-luft varmepumpe, ferge/båt nødvendig, utegrill, hage 2000 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 18 Fot m/motor 50 HK NOK 3700 (Dep. NOK 2000)
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Dette fiskehuset ligger på Herland, som er en bygd lengst vest ut mot havet på Atløy i Askvoll kommune i Sogn og Fjordane fylke. Herland er en fiskerhavn, der gårdsbruk og fiskeri alltid har vært livsnerven.

Huset er nyrestaurert og godt tilrettelagt for fiskeferie, med fileteringsbenk, vann, lys og frys i kjelleren. Badet er påbygget og nytt. TV på stuen med Canal Digital for norske og internasjonale TV-kanaler. Internett for surfing, men ikke for nedlastning av filmer etc. To av de enkle sengene er 120cm. Spesielt fra 2.etasje er det god utsikt mot havet. Det er god tumleplass i hagen.

Atløy er et spennende reisemål med varierte og vakre naturopplevinger. På en og samme dag kan du oppleve vakkert fjordlandskap fra østsiden av øyen ved munningen til Dalsfjorden med sin idyll, og litt senere oppleve karakteristiske og sjarmerende øyer lengst vest i havgapet. Atløy byr også på flere av de beste toppturene i regionen. Her finnes flotte turmuligheter med oppmerkede turstier bl.a til Brurastakken, som ligger en halvtimes rolig gange fra havnen. Herfra får du utsikt mot oljeplattformene vest i havet og utover hele Sunnfjord. For de som liker å klatre er det klatrevegg i bergveggen ved idrettsanlegget. Her finnes flere gode fiskevann, i tillegg til at det selvsagt er alle muligheter for godt sjø-og havfiske.

I småbåthavnen 500 m fra feriehuset kan du leie en 18 fots Øien 530F med 50 HK Yamaha 4-taktsmotor, Lowrance Elite HGI7 (7-tomms) kartplotte/gps/ekkolodd, alt nytt i 2015 for sjøfiske med meget gode fiskemuligheter.

Hvert år blir det arrangert Krabbefestival på øyen, der det blir satt fokus på krabbe som levebrød, mattradisjon og samlingspunkt. Om sommeren er det i helgene kafé og pub her. Reiser du til Askvoll må du innom Askvoll Sjømat og Delikatesser, som er en liten delikatessebutikk og kafé som selger mat av høy kvalitet laget av lokale råvarer. Du kan parkere på kaien i Gjervik.