Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Eid i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Eid
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 1 feriebolig

Eid i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Eid

1 feriebolig for Eid

Feriehus i EidHusnr: 18773Eid8 personer,  80 m²20 m til kyst.

INDRE OG MIDTRE NORDFJORD På en reise i indre og midtre Nordfjord, gjennom kommunene Stryn, Eid, Gloppen og Hornindal vil du få mange fantastiske naturopplevelser som tar pusten fra selv den mest kresne turist. Majestetiske fjell, dype, grønne vann, buldrende fosser, mektige isbreer mellom grønne daler, og den blå, glitrende fjorden som skjærer seg inn i den vakre Vestlandsnaturen. Opplev breklatring, fjellklatring, korte og lange fjellturer til høye og kjente topper, fjordhestridning, sommerskisenter m.m.

Eid kommune og Hornindal kommune

Tettstedet Nordfjordeid ligger midt i Nordfjord, med den gode lakseelva Eidselva, golfbane, opera, fjordhester, shopping og flott turterreng. Fjordhestsenteret med Norges vakreste hester; de lyshårede/blakke fjordhestene. På Myklebust kan du se store gravhauger der det er gjort funn fra vikingtida – bla. et vikingskip. Hornindalsvatnet er Europas dypeste innsjø på 514 m, 23 km lang og 3,3 km bred, her er ørret, røye, ål og laks.

Les mer om fiskeartene i Nordlige Fjord-Norge

Stryn kommune – breene og Panoramaveien

I Stryn kommune finner vi turistmagneter som Loen, Olden, Briksdalen med isbreene Briksdalsbreen og Kjenndalsbreen. Panoramaveien slynger seg 38 km langs nordsida av Nordfjorden gjennom de idylliske, små grendene Blakset, Fjelli, Randabygda/Hopland, Hennebygda og Lote. Panoramaveien har fantastisk utsikt over fjorden med høydeforskjeller fra 0 til ca. 550 m.o.h. Spesielt flotte utsiktspunkter er Nordsida kirke, Nos, Hogjen og Kvalen. Opplev kulturløypa på Ulvedal og Hammerstunet. Tvinnefossen, en fantastisk fasinerende foss, som en kan gå bak og se den vakre Nordfjorden gjennom vannmassene.

Kleivafossen i Stryn

På Videseter, ved starten av den Gamle Strynefjellsvegen råder Buldrefossen, der den kaster vannet med bulder og brak ned i dalbunnen. På veien inn til Briksdalsbreen passerer en Kleivafossen, en av de mest fotograferte motivene i Norge. Ramnefjellsfossen/Utigardsfossen i Lodalen er en av de flotteste fossene i verden, og ligger på 11. plass på listen over verdens høyeste fosser.

Gamle Strynefjellsvegen og Stryn Sommerskisenter

Nasjonal turistveg, bygget i 1894, slynger seg over fjellet mellom Stryn og Sjåk, hvor du kan oppleve Norsk natur på sitt vakreste. Fossefall, snøkledde fjelltopper, gamle støler, stille fjellvann og flotte utsiktspunkt. På Stryn Sommerskisenter kan du leve ut dine drømmer om å stå på ski ned etter fjellsidene i bikini midt på sommeren. Nord-Europas beste sommerskisenter, lokalisert langs Gamle Strynefjellsvei (RV 258). Boltre deg i sommersnøen i preparerte løyper for langrenn, alpint, telemark og snowboard. Kafeteria og skiutleie.

Gloppen kommune

Midt i Nordfjord med vakker og variert natur, isbreer, høyfjell, vidder, dalføre, innlandsvann og fjorder, ligger Gloppen kommune. Eidsfossen på Sandane har en av de lengste laksetrappene i Europa. Eggenibba (1338 m.o.h) i Breim, et svært karakteristisk fjell med sin spisse topp. Mange fantastisk flotte fosser og fjell. Under den 1827 m høye Snønipa i Myklebustdalen ligger to av de fineste fossene, Sandalsfossen og Strupen (820 m). Strupen ligger på 10. plass over verdens høyeste fosser og er et imponerende skue.