Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Flora

Feriehus: Flora, Sogn og Fjordane, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
2
81m²
nei
Inkl.
1 m
ja
 
Fiskehus+: Maks. 2 km til fiske. Båt/motor min 17 fot/25 HK til leie eller inkl., Ekkolodd, Kartplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdekket sløyebenk for fisk med lys og vann.
 
Maks 20 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2014, renovert i 2017
 
100 m til restaurant
 
150 m til dagligvarebutikk
 
1 m til sjøfiske
Feriebolig nr 48784
Huskategori: ★★★★
Hobby 555, 19 feet/Suzuki,50HP
Hobby 555, 19 feet/Suzuki,50HP
Sjø/innsjø
1 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
DBod
KKjøkken
OOppholdsstue
SSauna/badstu
SPSpisestue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 35 m², 1 dobbelt oppredning, vedovn, gratis trådløst internett, TV, parabol
2 Soverom: 2 senger, 2 senger
Kjøkken: el-komf., kjøleskap, fryser 200 - 249 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett
Og: terrasse, overd. terrasse, el-varme, utegrill, strandtomt 500 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus, Max. 20 kg fisk/pers., Rorbu
Kan leies: Båt 19 Fot m/motor 50 HK Stangholdere 8 Stk, NOK 4800 (Dep. NOK 3000), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk, Båt 17 Fot m/motor 25 HK Stangholdere 8 Stk, NOK 3800 (Dep. NOK 3000), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Moderne leilighet i rorbustil. Beliggende i sjøkanten ved fjord og åpent hav ved Stavfjorden i Stavang, Flora kommune.

Rorbuleiligheten er i 2. etasje, og rorbuleilighet 48791 ligger i 1. etasje. Her har du alle muligheter til å fiske som du måtte ønske; havfiske, fiske i fjorden eller fiske i elv. Det er mange bademuligheter i området. Rorbuleiligheten er meget godt utstyrt med moderne kjøkken, trådløs internett, Tv med 400 tyske/europeiske/norske kanaler og god standard på møbler og rorbua. Det er 2 soverom, begge rom inneholder to senger som man settes sammen til dobbeltsenger. Sengene er av god kvalitet.

Like utenfor rorbuleiligheten så finnes det umiddelbar tilgang til brygge, båt og overbygd fiskefileteringsbenk med tak, lys og vann. Du kan grille ved bryggeområdet, hvor det er tilgang til hagemøbler og egen uteterrasse med terrassevarmer.

Det er 3 båter til utleie, spesifiser hvilken båt du ønsker å leie. Båt nummer 1 er en 17 fots Hansvik med 25 HK Yamaha 4-taktsmotor. 2 båter er av type: Hobby 555 19 fots 50 HK Suzuki 4-taktsmotor, kartplotter/gps/ekkolodd, 8 stangholder, (nytt i 2018) Regatta redningsvester og stangholdere er inkludert i prisen når du leier en båt.

Ønsker du en havsafaritur med båten Goldfish Tender og med en personlig guide så kan det bestilles. Denne båten er i utgangspunktet kun til guidet turer. Ønsker du å leie ei snekke kan dette forespørres ved bestilling av ferie leiligheten eller i god tid i forkant.

Det er fiskevann 2 km fra rorbuleiligheten og det er bilvei helt frem. Du kan også kjøpe fiskekort, og fiske i elva Svardalselva som ligger i nærheten. Det er også turløype og merket sti til Skålefjellet (964 m.o.h). Turløypa er lett og passer alle. Den lokale butikken er 150 meter i luftlinje fra huset, med godt utvalg av matvarer og fiskeutstyr. Her får man også kjøpe drivstoff til båtene.

Stavang har egen fiskeutstyrsbutikk med salg og utleie av fiskeutstyr m.m. på forespørsel. Det er 15 min med båten eller bilen til helleristninger langs sjøen. Og 20-25 min med båten til Florø, hvor det er en stor gjestehavn du kan ha båten liggende mens du tar en tur i byen. Puber på Svanøya 5-6 min med båten eller øya Askrova 10 min med båten.

Området for sjøfiske utenfor Stavang er solrikt, har lite vind og nedbør. Makrell og sildestimer går direkte forbi huset rorbuleiligheten ligger i, og inn i bukta der småbåthavna er, spennende fiskemuligheter. 20 m fra land kan man fiske flyndre på 5-20 m dybde. Området byr på godt fiske etter Steinbit og Breiflabb. Om høsten i september og oktober kan man lyse og rake krabbe (fangstmetode). Man kan kjøre med båten i smule farvann helt til Førde. Det er 30 min med båten til gytefeltet for torsk på Vevring, et av Norges store gytefelt for torsk. Godt sjøfiske hele året, ofte er det stille på sjøen i månedene januar, februar, mars og april, når innsiget av torsken fra havet byr på eventyrlige fiskeopplevelser.

Det er mulig å reise med fly til Bergen og videre med hurtigbåt fra Bergen til Florø, eventuelt direkte til Stavang (på forespørsel). Alternativt med fly til Florø.