Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier

Feriehus: Stryn

Feriehus: Stryn, Sogn og Fjordane, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

10
4
146m²
nei
nei
Inkl.
2,0 km
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2018
 
4,0 km til restaurant
 
2,0 km til dagligvarebutikk
 
2,0 km til sjøfiske
 
16,0 km til fiskevann
 
4,0 km til fiske i elv
Husnr. 04638
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø
2,0 km

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
ST1. etasje
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 20 m², 2 oppredninger, radio, Internett+ (min. 50 Mbit download), TV, kabel-TV
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng og 1 køy, 1 dobbeltseng, barneseng
Kjøkken: Høy stol, el-komf., kjøl/frys, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
2xBad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: Terrasse, terrasse, overd. terrasse, overd. terrasse, el-varme, utegrill, fjelltomt 1200 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Depositum: NOK 2500

Om ferieboligen

Feriehus i tømmerstil med panoramautsikt over fjorden og fjellene i området. Obligatorisk sluttrengjøring er inkludert i leien av feriehuset.

Nytt feriehus i tømmerstil med åpen løsning mellom stue, kjøkken og spisestuen. I stuen er det en peisovn som gir god hyttekos og lun varme. TV via fiber med tyske- og europeiske kanaler i tillegg til norske TV-kanaler. Trådløst internett med god kapasitet, 300 Mbits. På begge badene er det flislagte gulv og flislagt dusjhjørne.  Tre av soverommene har dobbeltseng mens det fjerde soverommet har dobbeltseng og køyeseng for en person.  Det er også 2 enkle oppredningsplasser i stuen i andre etasje. Om kvelden kan man sitte på den store terrassen og nyte stillhet og utsikten. Nærmeste nabohus er 40 meter unna. Bademuligheter i elvekulp ca. 80 meter unna, og fra sandstrand 5 km fra feriehuset.

For fiskeentusiasten byr området på gode fjellvann. Strynsvannet med laks og ørret ligger 16 km unna feriehuset. Strynselva, 4 km unna, har også laks og ørret. Dagsturer til Jotunheimen anbefales om man er interessert i å oppleve ekte, norsk natur. I Stryn kommune er flere av de aller mest populære attraksjonene tett knyttet opp mot den eventyrlige naturen som finnes her. Dette kommer spesielt godt frem i Loen, hvor Loen Skylift ble åpnet i mai 2017. Gondolbanen tar deg fra fjorden til 1011 meter over havet på noen minutter. I samme område finner du også Via Ferrata Loen, en krevende tur som byr på vanvittige naturopplevelser, blant annet over Europas lengste hengebro. Mange besøkende kombinerer disse attraksjonene ved å ta fjellstien Via Ferrata Loen til topps, for så å ta seg ned igjen med Loen Skylift.

Stryn er en flott feriedestinasjon sommer som vinter. Skisenteret ligger rett ved ferieboligen, og det er turområder like i nærheten. Vil du stå på ski i ferien kan du faktisk gjøre dette både sommer og vinter!Stryn Vinterski har en rekke nedfarter fra fjelltopper med en spektakulær utsikt. På sommerstid kan du i Stryn Sommerskisenter få en helt spesiell sommeropplevelse under blå himmel med snø under beina på Strynefjellet. Her kan du også oppleve Gamle Strynefjellsvegen, en av Norges 18 nasjonale turistveier. Veien som knytter Vestlandet sammen med Østlandet snirkler seg gjennom vakker natur, og veien er et mesterstykke og en attraksjon i seg selv. Stryn er også en nasjonalparkkommune, og en inngangsport til Jostedalsbreen Nasjonalpark. Her kan du oppleve Jostedalsbreen som er den største isbreen på fastlandet i hele Europa! En av de mest besøkte delene av Jostedalsbreen er Briksdalsbreen som ligger innerst i Oldedalen. Denne dalen tiltrekker seg hvert år besøkende fra hele verden.  Et annet populært reisemål i kommunen er Lodalen, hvor du kan oppleve det glitrende og grønne Lovatnet, som hvert år er objekt på tusenvis av bilder.

Litt før feriehuset, ved skiannlegget, er det en bom som huseier må åpne med fjernstyring. Etter ankomsten styres denne av gjesten.