Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Stryn

Feriehus: Stryn, Sogn og Fjordane, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

8
4
184m²
nei
Inkl.
100 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2016
 
500 m til restaurant
 
500 m til dagligvarebutikk
 
100 m til sjøfiske
 
5,0 km til fiskevann
 
600 m til fiske i elv
Husnr. 94491
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
100 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
RRedskapsrom
SPSpisestue
TTeknikkrom
TETerrasse
VSoverom
2 Oppholdsstue: 62 m², gratis trådløst internett, TV, TV, parabol
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 2 senger, 2 senger, 1 dobbeltseng
Kjøkken: El-komf., el-komf., kjøleskap, kjøleskap, fryser 100 - 139 l, mikro, kjøkkenvifte, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
2xBad/WC: WC, håndvask, badekar, dusj, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, hage 1200 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus

Om ferieboligen

Feriehus i laftet tømmer, med panoramautsikt mot Nordfjorden og fjellene.

Feriehusets 1. etasje har åpen stue- og kjøkkenløsning, med spisestue i midten. Fra stuen er det utgang til en delvis overbygd altan. Tre soverom og et bad med badekar/dusj og wc. Det ene soverommet har en uttrekkbar sovebrisk, til 2 enkle soveplasser. Andre etasjen har stue med kjøkkenkrok, og her er det utgang til en overbygd altanen fra stuen/kjøkkenet. I stuen er det en sovesofa som kan brukes som omrokkeringsplass, i tillegg til en sittegruppe. Fra soverommet er det tilgang til bad/wc. TV via Astra1 for tyske og internasjonale TV kanaler. Internett 20 Mbits hastighet.

Det finnes en barnevennlig, langgrunn sandstrand 2 km fra feriehuset. I Oldenelven som ligger 0,6 km fra huset er det laks og ørret, og i Oldenvannet 5 km unna er det ørret og røye. Fra feriehuset kan du lett komme deg ut i naturen ved å følge en av de mange stiene i nærområdet. Det er også mange merkede turløyper i området.

Olden er inngangsporten til den vakre og berømte Oldendalen med det idylliske Oldenvannet, majestetiske fjell, buldrende fosser og den imponerende Briksdalsbreen. Om sommeren er det mulig å gå på brevandring med guide på de fantastiske brearmene Briksdalsbreen og Bødalsbreen. En tur innover den ville og vakre Lodalen er en flott opplevelse. Om våren kan man oppleve fruktblomstringen samtidig som at snøen fortsatt ligger på fjelltoppene, om sommeren er her et lunt og varmt klima, og om høsten finner man bær og sopp, og kan gå flotte fjellturer.

Loen Skylift er en av de bratteste pendelbanene i verden, og løfter folk fra fjorden i Loen til fjellet Hoven (1011 moh) på fem minutter. På toppen ligger Hoven Restaurant hvor man får et 210 graders panoramautsyn med utsikt mot Skåla og Lovatnet i øst, Jostedalsbreen og Olden i sør, og ut Nordfjorden som svinger seg videre mot Stryn i vest. Fra Hoven kan du oppleve høyfjellet i et omfattende stinett, til fots eller på ski. Olden og Stryn har mange natur- og kulturstier med flere tema som tar deg med gjennom gamle bosetninger, vakre kulturlandskap og byr på mye kulturhistorie. Olden er ypperlig utgangspunkt for dagstur inn den maleriske Geirangerfjorden der de majestetiske fossene ”De syv søstrer og Frieren” kaster seg ut over de stupbratte fjellsidene.

En dagstur til Sogn med mange attraksjoner kan også anbefales. Eller kjør Gamle Strynefjellsveien med alle hårnålssvingene og opplev fantastiske utsiktspunkt, og vill vakker natur. Man kan også ta turen ti: Vestkapp, øya Selja, Runde eller Ålesund.

Det er 62,5 km til Strynefjellet hvor det er mulighet for å stå på ski om sommeren. Om vinteren er Stryn-vinterski, ca. 22 km fra feriehuset, et alternativ om du foretrekker alpint, telemark, snowboard eller toppturer. Løypenettet er godt utbygd og med Steindalsheisen kan du komme opp til 1000 moh. Totalt tilbyr de 12 km preparerte nedfarter. Lengst nede ved servicebygget til Stryn-vinterski er det et barnevennlig område med to skitrekk for barn.

Feriehuset har inklusiv sengetøy og sluttrengjøring.