Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Åseral

Feriehus: Åseral, Sørlandet, Norge

Ferieboligfasiliteter

9
4
140m²
nei
250 m
 
Sauna
 
Peis/vedovn
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2005
 
3,0 km til restaurant
 
1,2 km til dagligvarebutikk
 
110,0 km til sjø/kyst
 
250 m til fiskevann
Husnr. 09688
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø
250 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

1 Oppholdsstue: Vedovn, radio, stereoanlegg m/CD, TV, kabel-TV
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng og 1 køy, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, barneseng 150cm
Kjøkken: Høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 100 - 139 l, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, sauna
Bad/WC: WC, håndvask, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, utegrill, fjelltomt 1000 m², blandet møblering, hytteområde, røykfritt hus

Om ferieboligen

Nydelig feriehus i tømmer i den sør-norske fjellheimen. Fin utsikt over fjell og dal gir en god og luftig følelse. Huset har en fjelltomt på 1000m2, og et perfekt sted for storfamilien å kose seg på om sommeren. Ljosland er en drøm sommer som vinter.

Her finner en høyfjellsnatur med topper over 1000m i kort avstand fra Sørlandskysten. Herlige turer og koselig familiehygge venter på deg. Dette er en luksushytte med 4 soverom med totalt 9 sengeplasser pluss en barneseng. Tre av rommene har dobbeltseng mens et av rommene har en familiekøye med plass til tre. Hytten har 2 bad der et er et vanlig toalett med håndvask mens det andre har både dusj og sauna, så forbered deg på en deilig opplevelse. Hytten har også vaskemaskin og tørketrommel. Stuen er meget pen med flislagte gulv med persiske tepper og ellers en stilig innredning. I stuen finner du en sjeselong med en stor tv samt en vedovn og stereoanlegg. En spisestue med plass til 9 personer fins også. Du finner også en stilig åpen kjøkkenløsning der alt er fullt utstyrt med kaffetrakter, oppvaskmaskin etc. I andre etasje finner du også en loftstue med en TV. Hytten har også en terrasse med tilgang til utegrill og perfekt til bruk til varme sommerdager- eller kvelder.

Etter lang fjelltur og en tur til badstuen gir deg en herlig mulighet til avslapping med å sitte ned på terrassen og nyte den friske fjelluften og utsikten. Ljosland har en nydelig fjellnatur og mange flotte fiskevann. Ljosland ligger ca 700 - 800 moh. De høyeste fjelltoppen ligger litt over 1000 moh. Ljosland har en liten dagligvarebutikk og en fjellstove. Anbefales også en tur til Ljosland fjellhage.

Ønsker man sluttrengjøring er dette mulig å bestille på stedet.