Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Åseral

Feriehus: Åseral, Sørlandet, Norge

Ferieboligfasiliteter

7
3
83m²
nei
100 m
 
Peis/vedovn
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2014
 
28,0 km til restaurant
 
200 m til dagligvarebutikk
 
100 m til fiskevann
Husnr. 66891
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
100 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

1 Oppholdsstue: 30 m², vedovn, radio, CD, DVD, TV
3 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 køy, 1 dobbeltseng, 2 køyer, barneseng
Kjøkken: Høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 1 - 59 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: El-varme, utegrill, fjelltomt 625 m², blandet møblering, hytteområde, røykfritt hus

Om ferieboligen

Flott innredet feriehus med lys atmosfære sentralt beliggende i naturskjønne Bortelid. Hytten ligger vakkert plassert ved siden av en foss og elv, så om du vil ha et kjapt kveldsbad er det muligheter for det.

Hytten har 3 soverom med en totalkapasitet på 7 personer. En familiekøye, en køyeseng og en dobbeltseng. På soverommet med dobbeltsengen er det TV med DVD-spiller. Hytten inneholder en romslig pen og lys stue med salong, og en vedovn som skaper en koselig atmosfære. Tilknyttet stuen er det en liten spisestue med plass til 7 personer. Hytten har også en åpen kjøkkenløsning der kjøkkenet er velutstyrt med blant annet mikrobølgeovn, kaffetrakter og oppvaskmaskin. Hytten har et bad/toalett med både dusj og vaskemaskin. Fremfor hytten er det en stor romslig og solrik terrasse med fritt utsyn til naturen. Fra terrassene kan man følge solen gjennom dagens vandring, en perfekt plass å starte dagen med kaffe i morgensolen. Hytten har 2 parkeringsplasser utenfor, den ligger rett med veien og lett tilgjengelig.

Her er kort vei til turløype og butikk, og en nærliggende fjellbekk til bading. For den fiskeglade frilufts person er her mange muligheter, gratis fiskekort i leieperioden tilbys på stedet. Sentralt plassert midt i Vest-Agder. Velkommen til Bortelid i Åseral kommune. Den smilende fjellbygda.

NB: Leietaker må ta med egne håndklær, kluter og sengetøy, og sørge for rengjøring før avreise. På grunn av allergier er dyr og røyking forbudt her. Ved ankomst er det viktig å sette seg inn i skriv fra eier om bruk etc. Søppel mm. Hytten har ikke TV-signal!