Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Arendal

Feriehus: Arendal, Aust-Agder, Sørlandet, Norge

Ferieboligfasiliteter

7
3
145m²
nei
Inkl.
120 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Boblebad til 3 personer.
 
Peis/vedovn
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1899, renovert i 2004
 
1,9 km til restaurant
 
1,8 km til dagligvarebutikk
 
120 m til sjøfiske
Husnr. 94776
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
120 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: Peis, gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
3 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 køy, 1 dobbeltseng, 2 senger, barneseng
Kjøkken: El-komf., kjøleskap, fryser 100 - 139 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj
Bad/WC: WC, håndvask, badekar, dusj
Og: Terrasse, terrasse, terrasse, boblebad, el-varme, kupert tomt 266 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, Parkering 70 m

Om ferieboligen

Denne moderniserte sjømannsvillaen fra slutten av 1800-tallet ligger like utenfor Arendal sentrum, et steinkast fra sjøen og midt i sørlandsidyllen. Her er det gangavstand til byliv og shopping, strand og sjø.

Trappen fra gaten fører opp til inngangen som er på oversiden av huset. Fra entreen er det tilgang rett til kjøkkenet til venstre, baderom og stue rett frem og soverom, samt trapp til 2.etg. Kjøkkenet er delvis åpen løsning ut mot spisestue og stue med utgang til terrassen. Stuen har stor hjørnesofa, TV med kabelsignal, samt internettilknytning, trappegang ned til opphold og oppbevaringsrom i kjelleren, med stort fryseskap. Baderommet i første etasje har toalett, håndvask og dusjhjørne, i tillegg finnes det vaskemaskin her. Et av soverommene ligger i hovedetasjen, innenfor trappen i entreen. Opp trappen finnes to soverom til høyre, hvorav det ene har direkte tilgang til et romslig bad med boblebadekar. 2.etg har skråtak, med full høyde på midten.

Huset ligger rett innenfor Terneholmen og Strømsbukt, litt opp i fjellsiden. Her har man deilig utsikt inn mot Arendal sentrum som ligger i gangavstand. Arendal er en typisk sørlandsby med yrende liv på sommeren både dag og natt. Korte avstander til både sjø, bading og shopping. Hvis man vil oppleve Sørlandet på høst og vinter ligger Arendal slik til at Tromøya sørger for ly fra været som kommer inn fra havet.

Huseier tillater husdyr i dette huset, men da må man ha med hundebur som skal plasseres under trappen i entreen. Samt akseptere at husdyr ikke må komme opp i møbler/senger.