Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Mandal

Feriehus: Mandal, Vest-Agder, Sørlandet, Norge

Ferieboligfasiliteter

10
4
120m²
ja
Inkl.
300 m
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1860, renovert i 2010
 
11,0 km til restaurant
 
8,0 km til dagligvarebutikk
 
300 m til sjøfiske
Husnr. 62931
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
300 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

1 Oppholdsstue: 45 m², vedovn, gratis trådløst internett, TV, parabol
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 2 senger og 1 dobbelt oppredning, 1 dobbelt oppredning, 1 dobbelt oppredning
Kjøkken: el-komf., kjøleskap, fryser 1 - 59 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, badekar, hånddusj, dusjkabinett
Bad/WC: WC, håndvask, dusj
Og: terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, kupert tomt 900 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 14 Fot m/motor 10 HK NOK 1500

Om ferieboligen

Velkommen til dette huset midt i skjærgårdsidyllen Skjernøy, hvor man kan tilbringe dagen på øya, i byen, dra ut for å fiske, eller gå tur på fine turstier på øya.

Huset ligger landlig på øya, er gammelt, men er renovert og påbygd i flere omganger, og har god bygningsmessig standard. Huset har 3 soverom i andre etasje, og en oppredning i 1. etasje. Det er stor og moderne kjøkken, og romslig stue. Det er natur rett utenfor døra, med en terrasse nedsenket mellom klippene, der man kan nyte solen i ly for vinden. Man kan følge stien ca. 300 meter ned til Færøysundet, der det ligger en båt som man kan leie for fisketurer, eller bare for å ta en tur inn til Mandal med by og Sjøsanden badestrand.

Skjernøy er Norges sydligste bebodde øy, og er en naturidyll. Her er det mange fine turstier, og idylliske båthavner; Dyrstadvågen, Farestad, Kirkevika, Skjernøysundet og Rossnes, som er forbundet med øya med en 110 m. lang hengebru. Øyas høyeste punkt er Grotevarden, 103 m.o.h. Det er badeplass i Farestadtjernet, midt på øya. På en holme like utenfor øya ligger Ryvingen Fyr. Øya og havområdet rundt er kjent for et rikt fugleliv. Kystlinja består for det meste av svaberg, Skjernøy er en øy med en smal bru over Skjernøysundet til fastlandet, og det er kort vei med bil til Mandal. Det er også kort vei med bil eller båt til skjærgårdsidyllene Tregde og Skogsøy, der det er båthavn, mange hytter, butikk og restaurant. Man kjører til Kristiansand på ca. 40 minutter, det er en avstand på 48 km. via E39, eller 54 km. via den naturskjønne Tregdeveien til Ålo og videre til Søgne og Kristiansand.

Huset er gammelt, og man ser at det er påbygd og renovert, med forskjellig nivå på gulv. Det er trapp opp til 2. etasje fra stue. Det er opprinnelig et bolighus, og nabolaget har for det meste fastboende.