Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Søgne

Feriehus: Søgne, Vest-Agder, Sørlandet, Norge

Ferieboligfasiliteter

10
5
220m²
nei
Inkl.
500 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
3 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1977, renovert i 2015
 
1,0 km til restaurant
 
400 m til dagligvarebutikk
 
500 m til sjøfiske
 
1,0 km til fiskevann
 
1,0 km til fiske i elv
Husnr. 09197
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
500 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
RRedskapsrom
ST1. etasje
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 50 m², vedovn, gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
5 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 køyer, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng
Kjøkkenavd.: el-komf., kjøleskap, fryser 60 - 99 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, badekar, hånddusj, gulvvarme
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Aktiviteter: spillkonsoll
Og: terrasse, overd. terrasse, garasje, el-varme, utegrill, hage 700 m², blandet møblering, byområde, røykfritt hus
Kan leies: Båt 15 Fot m/motor 30 HK NOK 3000
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Stort, velutstyrt feriehus med gode fasiliteter, terrasse og flott beliggenhet nær sjøen. Koselig innredet, velegnet til storfamilien eller venner.

Etter en aktiv dag utendørs ved stranden, på sjøen eller på utflukt i omegnen, kan du slappe av i et av husets mange værelser. Det er også rikelig plass utendørs med god terrasseplass hvor du kan grille, og hage med trampoline for barna. Dersom været er lunefullt, kan du hygge deg foran peisen eller more deg med spillkonsoll og TV-underholdning fra Apple-TV.

Feriehuset er en stor enebolig fra 1977 som ble modernisert i 2015. Huset ligger på kupert tomt med både gressplen, vegetasjon og fjellside. Feriehuset er på to etasjer hvor det er egen inngang til to mindre hybler i 1. etasje. Begge hybler er innredet med 1 soverom med dobbeltseng, badeværelse med dusj, og åpen kjøkkenløsning samt oppholdsstue. I den største hybelen er det mulighet for ekstra oppredning på sovesofa til 2 personer i oppholdsstuen. Det går trapp opp til husets 2. etasje, som ligger høyere i terrenget. Derfor er det også inngang direkte inn i stuen i 2. etasje når man går opp utvendig trapp til terrassen, som for øvrig går rundt 3 av husets 4 sider. I 2. etasje finner du 3 soveværelser hvorav 2 med dobbeltseng (den ene kun 120 cm), og det tredje med køyeseng. På denne etasjen er det også et noe eldre badeværelse med gulvvarme, hyggelig oppholdsstue samt spiseavdeling forbundet med åpent, velutstyrt kjøkken. Husets mange m² og romfordeling tatt i betraktning, passer dette feriehuset utmerket for storfamilien, 2 familier eller flere venner.

Huseiers båtplass ligger i båthavnen i Solta, og båtutleie håndteres direkte med eier på stedet. Det er omkring 500 m til sjøen og til Høllen Brygge. Ved Høllesanden ca. 5-600 m fra huset finnes butikk, pub/restaurant, strand samt rutebåt som seiler i Søgne skjærgård i sesongen. Ved Åros Camping er det også matservering, lekeområde og basseng åpent i sommerhalvåret. Det er også innkjøpsmuligheter i Tangvall ca. 1 km fra huset, eller i Søgne ca. 2 km fra huset. Det er gode turmuligheter i nærområdet, og fine fiskemuligheter i Høllenfjorden. Feriehuset ligger bare 15 min. kjøring fra Kristiansand, og 25 min. fra Dyreparken og innkjøpssenteret Sørlandssenteret.

Parkering utendørs ved huset for 2 biler. Garasjen er privat og ikke til gjesters benyttelse. 5 m til nabo.