Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Etne

Feriehus: Etne, Hordaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

4
4
100m²
nei
400 m
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1952
 
2,0 km til restaurant
 
2,0 km til dagligvarebutikk
 
400 m til sjøfiske
Husnr. 64944
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
400 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 40 m², vedovn, TV, kabel-TV
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 2 senger, 2 senger, 2 senger, barneseng og høy stol
Kjøkken: el-komf., ovn, kjøleskap, fryser 200 - 249 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett
Og: terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, ferge/båt nødvendig, utegrill, kupert tomt, blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 15 Fot m/motor 10 HK NOK 2200

Om ferieboligen

Velkommen til dette fine huset med utsikt over Etnefjorden, på grensen mellom Rogaland og Hordaland, i det vakre fjord-Norge! Det er mulig å leie båt, og gode fiskemuligheter.

Huset er bygget i ca. 1952, og er oppusset og oppgradert med ny terrasse, og bad av nyere dato. Enkeltsengene kan sammensettes til dobbeltsenger. Huset er ellers i god stand. Det er uthus, og et lunt og fint tun. Fra huset er det en flott utsikt over Etnefjorden og fjellene omkring. Det er god parkering ved huset. For gjester som ønsker å ta fisketurer på fjorden, er det båt tilgjengelig. Det er egen båtplass ca. 3 km. fra huset, der det også er båthus (naust) og brygge.

Huset ligger i et naturskjønt i fjord-Norge, med høye fjell. For gjester som vil være aktive og dra på turer til fots, er det mange muligheter. De mest populære turstiene er merket av Turistforeningen, og er i Etnefjellene, gjerne med utgangspunkt i Olali turområde, som ligger ca. 7 km. fra huset. Det er også fine turstier mellom Etne og Skånevik.

Med bil kjører man til den idylliske fjordbygda Skånevik på ca. 45 minutter, en avstand på 34 km. på naturskjønn vei langs Etnefjorden eller på bedre vei på nordsiden av fjellene, via E134 og Fv. 48. Skånevik er om sommeren kjent som festivalby, spesielt Bluesfestivalen, med mange tilreisende båtturister, Her er også fjordhotell, med restaurant. Til Etne sentrum er det 7 km. Til Ølen sentrum er det 10 km, og vil man ta en bytur til Haugesund, er dette ca. 60 km. Høyfjellet er heller ikke langt borte. Vil man ta en tur til Røldal er dette ca. 75 km, og Haukeli, hvor man er på toppen av Norge, ligger ca. 110 km. borte. Den idylliske øygruppen Romsaøyane består av 3 store og 6 små øyer i Bjoafjorden. Disse ubebodde øyene med lune, fine bukter og deilig natur kan bli ditt eget sommerparadis.

Eier bor i nabohus, som man passerer på vei ned til huset.