Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Sveio

Feriehus: Sveio, Hordaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

8
4
95m²
nei
Inkl.
10 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1952, renovert i 2003
 
7,0 km til restaurant
 
7,0 km til dagligvarebutikk
 
10 m til sjøfiske
 
7,0 km til fiskevann
Husnr. 68491
Huskategori: ★★★
Pioner, 15 feet/ Yamaha, 20HP
Pioner, 15 feet/ Yamaha, 20HP
Sjø/innsjø
10 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ANAnneks
BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 26 m², vedovn, radio, stereoanlegg m/CD, DVD, Internett+ (min. 50 Mbit download), TV, kabel-TV
3 Soverom: 1 dobbeltseng, 2 senger, 2 senger, barneseng
1 Anneks: 1 dobbeltseng
Kjøkken: høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 140 - 199 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: håndvask, dusjkabinett
Bad/WC: WC (inng. fra uts.), håndvask
Og: terrasse, el-varme, utegrill, strandtomt 3000 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 15 Fot m/motor 20 HK NOK 1700 (Dep. NOK 1500)
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Koselig feriehus med stor strandtomt, anneks og privat brygge innerst i den meget fiskerike fjorden Pøyla. Flott feriested for familier med større barn.

Feriehuset har et lite men praktisk kjøkken. Stuen har murt peis i tillegg til en energiovn, 50 Mbits fiber internett, TV via fiber med følgende kanaler: DR1, DR2, TV2 (DK), 3 SAT, V2H, 1HD & RTL, Norske kanaler 20 stk + BBC World News, National Geographic & Euro news. Det ene soverommet i underetasjen har 2 enkeltsenger med 75 cm bredde, her er det også en vedovn. På det andre soverommet med 2 enkeltsenger har den ene sengen 120 cm. Det siste soverommet i feriehuset har en dobbeltseng. I annekset er det en dobbeltseng. OBS: For å komme til wc må man ut av feriehuset og inn i et eget rom vegg i vegg med feriehuset, 2 meter fra dør til dør. Huset er noe modernisert i 2003, og i 2014 ble annekset bygget.

Det er flere terrasser, ved feriehuset, annekset og ved naustet. På tomten, 3000 kvm, nede ved fjorden er det laget en egen bål-/grillplass. Du har din egen private badeplass ved siden av naustet. Siden feriehuset har vært i bruk av eier og hans familie i mange år er dette et velbrukt feriehus, men samtidig gjør den flotte strandtomten det hele veldig attraktivt.

Via Paddeveien er det kun 10 minutters kjøring til Sveio sentrum hvor man kan handle dagligvarer, apotek og spise blant annet. Området i, og rundt Sveio er et eldorado av naturopplevelser. Haugalandet har 4 golfbaner. Den beste av disse ligger i Sveio ca 10 minutters avstand med bil. Vikinggården Avaldsnes ligger på en liten, skogkledd øy nedenfor mellomalderkirken på Avaldsnes og er åpen for turister på sommerstid. Her finner du et langhus, leidangsnaust og seks mindre bygg. Utenfor gårdstunet går det stier gjennom skogen for de som ønsker å oppleve fred og ro. Riksmonumentet, Haraldshaugen, til minne om Harald Hårfagres samling av Norge i 872 er verdt et besøk. Monumentet ligger ved ruinene av steinkirken på Gard der Harald Hårfagre angivelig skal være gravlagt. Ved Visnes gruvemuseum er det et stort friluftsområde med gamlegruva (som går 730 meter ned i dypet), smeltehytta, administrasjonsbygningen, to arbeiderboliger og fransahagen. Kobber fra Visnes ble benyttet i byggingen av den berømte Frihetsstatuen i New York. Innenfor bare noen få timers bilkjøring finner du hele Norge i miniatyr. Her er alt fra frådende hav, vakre fjorder, høye majestetiske fjell med buldrende fosser til lune viker og lyngheier.

I Vigdarvassdraget, 7 km fra feriehuset, er det større ørret og røye. Det er også et fiskevann i gangavstand fra feriehuset. 5 minutter med leiebåten til fiskeplassen Sletto, i nesten åpent havområde. Båten egner seg godt til behovet for å komme ut til gode fiskeplasser grunnet det rolige og beskyttede fjordområdet like utenfor.

Til leie er en stabil og bred båt: 15 fots Pioner med 20 HK Yamaha 4-taktsmotor. Flytevester er inkludert i leien av båten. Fileteringsplass med rennende vann. Avstand til båten er 15 meter. Kaiområdet og resten av sjøtomten er flott, men krever ekstra påpass av barn som ikke kan svømme.