Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Vaksdal

Feriehus: Vaksdal, Hordaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

10
5
139m²
ja
Inkl.
200 m
 
Badestamp
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2010
 
23,0 km til restaurant
 
3,0 km til dagligvarebutikk
 
200 m til vann
Husnr. 54586
Huskategori: ★★★★★
Sjø/innsjø
200 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
2 Oppholdsstue: 60 m², vedovn, radio, gratis trådløst internett, TV, parabol
5 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 køy, 1 dobbeltseng, 2 senger, 2 senger, 2 køyer
Kjøkken: Høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 1 - 59 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
2xBad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: Terrasse, Badestamp, el-varme, utegrill, naturtomt 500 m², blandet møblering, ensomt beliggende, røykfritt hus
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Dette eksotiske feriestedet finner du i Eksingedalen i Vaksdal kommune. En vill, grønn, vakker og kontrastrik dal. Disse storslåtte omgivelsene ligger godt bortgjemt ca. 10 mil fra Bergen by. Feriehuset ligger ensomt til i skogen med utsikt utover dalen.

Huset har fem soverom. Tre i 1. etasje, der det er ett soverom med dobbel seng, to rom med køyesenger, der den ene undersengen er dobbel. I 2. etasje er det to 120 cm senger på hvert rom. Det er to bad i 1. etasjen. Strøm og ved er inkludert i leieprisen av feriehuset.

Fra verandaen og den utendørs badestampen er det panoramautsikt mot dalen. Vil du ha fred og ro og leve i pakt med naturen, høre fossene bruse og elvene suse i en grønn og frodig dal av grønne vidder, bakker, fjell og vann er dette det rette stedet. Det er en uoppdaget perle for turister.

Man kan vandre i fjellene, sykle langs veiene og padle i elver og vann i fred og ro. Oppkjørte snøscooterspor fra gården/feriehuset, og opp til stølen/fjellet 4 km unna. Mange turmuligheter både fra gården og lengre unna. En flott måneskinnstur er mulig her både til bens og på ski. Terrenget rundt er ypperlig for aktiviteter, både akebrett, snøhulebygging, hopp med mere.

Har du lyst å prøve ørretfiske, så er det sagt at fluefiskere har funnet sitt mekka i Ekso, som renner gjennom Eksingedalen. Det er også mange flotte vann i fjellene. Fiske kan du gjøre nesten overalt, men husk å kjøpe fiskekort.

En robåt er inkludert i leien men deles med 3 andre hytter. Den ligger 15 km unna ved et vann. En bil- eller sykkeltur på FV 313 over Nesheimfjellet til Evanger kan anbefales. Her får du virkelig oppleve kontrastene i området i et fugleperspektiv. I tillegg kan du oppleve høye brøytekanter med snø midt på sommeren. Eksingedalen er et paradis for natur- og fiskeinteresserte til alle årstider. Terrenget er varierende og vil gi like gode utfordringer for eksperter og ekstremsportere som for nybegynnere. Mange av fotoene er fra nærområdene til feriehuset : Fossefall, sykkeltur til Nesheimsfjellet, kyr som er på sommerbeite og fine turmål på fjellet.

Fjellet Kvitanosi ca. 1400 m.o.h. Støl på fjellet. Opplev å vandre i fjellet og sjeldent treffe folk. Båt kan lånes. Flotte skiforhold om vinteren. Fra slutten av mai er her snøfritt, utenom lenger oppe på fjellet. Flott utgangspunkt for rundturer med bil til Bergen, Hardanger og Voss m.m.

BADESTAMPEN KAN KUN BENYTTES FRA 01.05.-01.10. PÅ GRUNN AV STORE SNØMENGDER I DALEN.

Et stort og et lite håndkle kan bestilles for NOK 50,- pr person.