Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Vaksdal

Feriehus: Vaksdal, Hordaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

9
3
100m²
ja
Inkl.
200 m
 
Badestamp
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1990
 
23,0 km til restaurant
 
3,0 km til dagligvarebutikk
 
200 m til vann
Husnr. 54587
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø
200 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
BYVaskerom
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 45 m², vedovn, gratis trådløst internett, TV, parabol
3 Soverom: 1 dobbeltseng og 3 køyer, 2 køyer, 1 dobbeltseng
Kjøkkenavd.: El-komf., kjøleskap, fryser 140 - 199 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett
1 Vaskerom: Vaskemask.
Og: Badestamp, el-varme, utegrill, hage 500 m², blandet møblering, naturskjønne omg., røykfritt hus, rekkehus
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Dette eksotiske feriestedet finner du i Eksingedalen i Vaksdal kommune. En vill, grønn, vakker og kontrastrik dal. Disse storslåtte omgivelsene ligger godt bortgjemt ca. 10 mil fra Bergen by.

Boligen er bygd på baksiden av eierens hus, men er til ingen sjenanse for noen av partene. Entrepartiet til ferieboligen ligger mellom husene (se plantegning), og utedelen har du for deg selv.

En felles vedfyrt badestamp med tak over, se foto, er på deling med feriehus 68942, og man avtaler derfor hvilke tidspunkt man ønsker å bruke den i forhold til de andre feriehusene.

Dette er et spesielt hus med tre soverom, bad og vaskerom i 1. etasjen. Det ene soverommet har to køyesenger, der den ene undersengen er dobbel. Det doble soverommet har panoramautsikt mot fjellene og elver som suser nedover fjellveggen. Her kan du ligge i sengen og ha følelsen av å ligge ute. I 2. etasje kan du få samme følelsen, her er det lagt til rette med store vinduer og altan med panoramautsikt mot fjellene.

Vil du ha fred og ro og leve i pakt med naturen, høre fossene bruse og elvene suse i en grønn og frodig oase av grønne vidder og vann, så er dette rette stedet. Det er en uoppdaget perle for turister.

Har du lyst å prøve ørretfiske, så er det sagt at fluefiskere har funnet sitt mekka i Ekso, som renner gjennom Eksingedalen. Det er også mange flotte vann i fjellene. Fiske kan du gjøre nesten overalt, men husk å kjøpe fiskekort.

Her kan du vandre i fjellene, sykle langs veiene og padle i elver og vann i fred og ro. Oppkjørte snøscooterspor fra gården/feriehuset og opp til stølen/fjellet 4 km unna. Mange turmuligheter både fra gården og lengre unna. En flott måneskinnstur er mulig her både til bens og på ski. Terrenget rundt er ypperlig for aktiviteter, både akebrett, snøhulebygging, hopp med mere.

En bil- eller sykkeltur på FV 313 over Nesheimfjellet til Evanger kan anbefales. Her får du virkelig oppleve kontrastene i området i et fugleperspektiv. I tillegg kan du oppleve høye brøytekanter med snø midt på sommeren. Eksingedalen er et paradis for natur- og fiskeinteresserte til alle årstider. Terrenget er varierende og vil gi like gode utfordringer for eksperter og ekstremsportere som for nybegynnere. Mange av fotoene er fra nærområdene til feriehuset : Fossefall, sykkeltur til Nesheimsfjellet, kyr som er på sommerbeite og fine turmål på fjellet.

Fjellet Kvitanosi ca. 1400 m.o.h. Støl på fjellet. Opplev å vandre i fjellet og sjeldent treffe folk. Båt kan lånes. Flotte skiforhold om vinteren. Fra slutten av mai er her snøfritt, utenom lenger oppe på fjellet. Flott utgangspunkt for rundturer med bil til Bergen, Hardanger og Voss m.m.

Badestampen kan ikke brukes mellom 01. oktober og 01. mai på grunn av store snømengder.

NB! GRATIS STRØM, VED OG BADESTAMP ER INKLUDERT I LEIEN AV FERIEHUSET!

Et stort og et lite håndkle kan bestilles for NOK 50,- pr person.