Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Finnøy

Feriehus: Finnøy, Rogaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

8
3
82m²
nei
10 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1947, renovert i 1990
 
1,0 km til restaurant
 
7,0 km til dagligvarebutikk
 
30 m til sjø/kyst
 
10 m til sjøfiske
Husnr. 54717
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
10 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
BYVaskerom
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 40 m², peis
1 Spisestue:
3 Soverom: 3 Doble senger, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng
Kjøkken: el-komf., kjøleskap, fryser 60 - 99 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj
Og: terrasse, el-varme, røykeovn for fisk, utegrill, kupert tomt 2735 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 15 Fot m/motor 30 HK NOK 2000
Depositum: NOK 5000

Om ferieboligen

Velkommen til det røde huset som ligger ved sjøen med egen båt og brygge, på Talgje, en liten øy, ca 30 minutters kjørestrekning fra Stavanger, delvis via undersjøisk tunnel. Det er også forbindelse til Stavanger med hurtigbåt og ferje.

Huset ligger på en sydvendt tomt ned mot sjøen, med stor terrasse, og egen brygge. Tomten består for det meste av natur, og det er et stort område der barn kan leke fritt.

Huset har enkel standard, med 10 sengeplasser fordelt på 5 doble senger i 3 soverom i 2. etasje. Hovedetasjen har en åpen planløsning med kjøkken, spisestue og stue i ett rom. Det er bad med toalett og dusj. Kjøkkenet har store benkflater, og er godt utrustet med kjøkkenmaskiner. Man kan nyte maten rundt spisebordet eller ute på terrassen, med direkte utgang fra stuen. På terrassen er det et stort spisebord med 6 stoler, 2 benker og grill. Det er også 4 ekstra stoler som kan brukes ved behov.

Talgje er kjent for sin rike fauna i form av ville blomster og vekster, og det er utmerkede forhold for fiske og dykking rundt øya. I umiddelbar nærhet er det en frisbeegolfbane, og det er også mulig å leie kajakk i området. Øya har en frodig natur, med fine turstier, og det er en øy med mange veksthus for tomater og blomster. Det er et rikt dyreliv, og det er ikke uvanlig å se rådyr og ørn fra huset.

Dessuten har øya Talgje en lang historie, med mange spor etter vikingtiden og jernalderen. Det er mulig å være med på guidede turer på øya og til kirken, som er fra 1100-tallet. Talgje er også et fint utgangspunkt for turer til Preikestolen (the Pulpit Rock), Lysefjorden, Kjeragbolten og lignende.

Det er en båt tilhørende huset, som kan leies etter ønske. Båten ligger ved egen brygge ca. 50 meter fra huset.