Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Hå

Feriehus: , Rogaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
3
120m²
nei
Inkl.
800 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Bygget 1950, renovert i 1994
 
4,0 km til restaurant
 
4,0 km til dagligvarebutikk
 
800 m til sjø/kyst
Husnr. 68505
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
800 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

1 Oppholdsstue: 32 m², gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
3 Soverom: 2 senger, 2 senger, 2 senger
Kjøkken: El-komf., ovn, kjøleskap, fryser 1 - 59 l, mikro, kjøkkenvifte, tilg. vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, utegrill, tomt deles m/eier 800 m², blandet møblering, naturskjønne omg., røykfritt hus

Om ferieboligen

Velkommen til dette velholdte huset midt i naturen på Jæren, med nærhet til den vide og skinnende Nordsjøen.

Huset er fra ca. 1950, oppusset og ligger midt i det flate landskapet på Jæren. Huset har separat kjøkken, oppholdsstue og spisestue i 1. etasje. I andre etasje er det ett stort og to mindre soverom med to senger i hvert rom. Det er en stor og lun terrasse mot havet i vest med levegg mot nord. Det er dør til terrassen ut fra oppholdsstuen. Her ute er det lunt selv om det blåser.

Jæren med det flate landskapet, er også velegnet til å dra ut på sykkel. Det er mange fine sykkelveier i området. Med sykkel eller bil er det en avstand på 10 km. til stasjonsbyen Bryne med butikker, restauranter og pub, det er 25 km. til den idylliske fiskerbyen Sirevåg og 42 km. til Egersund.

Nordsjøen er rett utenfor, så det er ikke anbefalt å fiske fra båt, men det er mange fine fiskeplasser langs kysten, spesielt kan nevnes området ved Obrestad Havn, 7 km. fra huset. Det er god parkeringsplass for bil ved huset. Om man er en stor gruppe, kan man gjerne leie dette huset sammen med hus nr. 68494 “Gurihuset” som ligger bare 5 km. herfra. Eier er nabo til huset.

Dikteren Alexander Kielland er sitert på : “Jæren er natur for viderekomne”. Det spesielle med Jæren, som det er rikelig mulighet til å oppleve når man ferierer i dette huset, er det åpne landskapet, en høy og skiftende himmel, og et sterkt lys når solen speiler seg i havet rett utenfor. Solnedgangen over Jærlandskapet er enestående i Norge. Billedkunstnere har i alle tider reist til Jæren for å “fange lyset”. Med utgangspunkt her, kan man vandre lange turer langs havet. Her går den gamle “Kongeveien” som er brukt i århundrer, her er de fineste strendene i Norge, og herfra kan man reise inn i fjord-Norge for å oppleve fjellplatåer som Preikestolen, Kjerag og andre områder.