Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Hjelmeland

Feriehus: Hjelmeland, Rogaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
4
110m²
nei
5 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1986, renovert i 1998
 
1,0 km til restaurant
 
1,0 km til dagligvarebutikk
 
5 m til sjøfiske
Husnr. 09229
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
5 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

1 Oppholdsstue: TV, parabol
4 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 seng, 2 senger, 2 senger, 2 senger
Kjøkkenavd.: el-komf., kjøleskap, fryser 200 - 249 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Bad/WC: WC, håndvask
Og: terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, ferge/båt nødvendig, utegrill, strandtomt 250 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 14 Fot m/motor 25 HK NOK 2000, Båt 15 Fot m/motor 50 HK NOK 3000

Om ferieboligen

Dette er et hus med beliggenhet på brygga på Randøy i Hjelmeland, med to båter tilgjengelige rett utenfor døren, for fisketurer rundt Randøy eller i Fisterfjorden.

Huset er bygget i 1986, med en leilighet i 2. etasje. Huset fremstår som en enebolig. Rommet på grunnplan er et lager som ikke er i bruk. Leiligheten er innredet i 1998, og inneholder stor stue med spisebord og åpen kjøkkenløsning, og 4 romslige soverom, hvorav ett med dobbeltseng, ett med to enkle senger og to med en enkel seng. Fra stue er det utgang til terrasse hvor man kan nyte utsikten over fjorden.

Leiligheten er utstyrt med varmepumpe i stue, og det er et velutstyrt kjøkken. Bad er kombinert vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Adkomst til leiligheten er via utvendig trapp.

På Randøy er det en fin og variert natur, med maritimt miljø, og en sommeråpen nostalgisk landhandel og kafe to km borte. Det er gode forhold til fiske i havet rundt øya, og utover i Fisterfjorden. Om man ikke vil fiske, er det fine turstier inne på øya, og man kan lett dra til Hjelmelandsvågen, hvor det er sentrum med butikk, kafe og hotell med SPA. En bilur hertil tar 10 minutter. Det er ca. 45 minutters biltur til Tau, og derfra ca. 45 minutters ferjetur til Stavanger. Man kan med en biltur på 1,5 time, komme til Preikestolen Turisthytte, hvorfra man kan gå til fjellplatået. Det er også fine turområder inne på fastlandet, informasjon kan fås på turistinformasjonen i Hjelmelandsvågen. Fine kvelder kan nytes på terrassen eller på brygga ved huset, hvor man også kan bade i havet.