Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Karmøy

Feriehus: Karmøy, Rogaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

7
5
200m²
nei
Inkl.
200 m
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1930, renovert i 2017
 
3,0 km til restaurant
 
3,0 km til dagligvarebutikk
 
200 m til sjøfiske
Husnr. 48594
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
200 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 47 m², vedovn, radio, CD, gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
5 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 seng, 1 seng, 1 seng, barneseng
Kjøkken: el-komf., kjøleskap, mikro, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj
Og: el-varme, utegrill, naturtomt 700 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 14 Fot m/motor 4 HK NOK 1500

Om ferieboligen

Velkommen til et stort feriehus rett ved havet og den hvitmalte idyllen Skudeneshavn, hvor du kan leie båt for havfiske.

Huset ligger rett ved havet, ca. 1,5 km. fra sentrum i Skudeneshavn. Man kan spasere inn til sentrum på ca. 15 minutter. Det er båtplass ca. 200 m fra huset, i avskjermet bukt, og badestrender like ved. Eier kan være behjelpelig med leie av bil. Strøm og sluttrengjøring er inklusiv.

Huset er romslig, fra ca. 1930, men er over de to siste år totalrenovert, slik at det innvendig fremstår som nytt, med nytt bad med dusjhjørne, fliser og varmekabler i gulv på bad og i gang, og skipsgulv i stue. Det opprinnelige preget er bevart, med takbjelker og panel på vegger. Det er stue, kjøkken, gang, bad og ett soverom i hovedetasje, og 4 soverom på loft. Huset er utstyrt med moderne kjøkken. Det er kabel-TV med et stort antall kanaler tilgjengelig. Huset er gjennomgående møblert med kvalitetsmøbler. Det er vaskekjeller med vaskemaskin og tørketrommel. Stor fryseboks i kjeller.

Huset ligger som siste hus langs vei ned til båthavna. Det er ingen nære fastboende naboer. Det er to parkeringsplasser ved huset, en rett utenfor, og en ca. 50 m. fra huset. Utearealet er opparbeidet med to store terrasser, hver på ca. 20 m², og gangveier fra parkeringsplass rett ved huset, til disse. Det er utemøbler og grill på terrassen. Huset ligger ved et idyllisk sjøhus-område med båtplass og båt. Badestrendene Lahammer, Sandholmen er i nærområdet, og Sandvestranden, som er en av Karmøys fineste strender, er 15 km. borte. Man kan spasere til sentrum av Skudeneshavn på ca. 15 minutter, her er også nærmeste dagligvarebutikk. Det er fine turstier i området, over svaberg og i variert terreng. På Karmøy finner man foruten båt- og strandliv, flere golfbaner, områder med fine turmuligheter blant fornminner, bl. a. Avaldsnes, med gammel kirke og Norges eldste kongesete. Karmøy er godt tilrettelagt for å oppleve naturen på sykkel, og det er sykkelutleie i Skudeneshavn. Nærmere informasjon kan gis av Turistinformasjonen i Skudeneshavn. Ønsker man er tur til byen, er det ca. 40 km. til Haugesund.