Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Strand

Feriehus: Strand, Rogaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

10
4
220m²
nei
Inkl.
1,0 km
 
Sauna til 6 personer.
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1998
 
16,0 km til restaurant
 
6,0 km til dagligvarebutikk
 
7,0 km til sjø/kyst
 
1,0 km til fiskevann
Husnr. 61953
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
1,0 km

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
BYVaskerom
DBod
HHems
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 50 m², vedovn, peis, gratis trådløst internett, TV, parabol
1 Spisestue:
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng og 1 seng, 1 dobbeltseng og 1 seng, barneseng
Kjøkken: Høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 100 - 139 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, badekar, dusjkabinett, sauna
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett
Og: Terrasse, garasje, carport, el-varme, luft-luft varmepumpe, ferge/båt nødvendig, utegrill, kupert tomt 2000 m², blandet møblering, naturskjønne omg., røykfritt hus

Om ferieboligen

Velkommen til dette store og herskapelige huset med panoramautsikt, midt i naturen. Her kan man i fred og ro slappe av på store terrasser, fullstendig usjenert, og bare nyte naturens lyder.

Huset er stort, 220 kvadratmeter boligareal, med to etasjer og innredet som en villmarkshytte, med villmarkspanel på veggene, og trehvit stil inne. Det er store værelser, med god plass til to eller 3 familier. Terrassene er store, og det er terrasser på alle husets sider. Det er gode parkeringsarealer, og både garasje og carport. I nærheten er det kun en hytte, ellers uberørt natur. Nedenfor ligger Bjørheimsbygda, og utsikten er over Bjørheimsvatnet.

Huset ligger høyt med en fantastisk utsikt. Det er ca. 7 km til ferjekaien på Tau, der det går bilferge til Stavanger, og ca. 16 km til Jørpeland sentrum. Huset er ensomt beliggende, med naturen tett på, og ingen bebyggelse tett på. Her kan man nyte stillheten. Med dette utgangspunkt, kan man dra på turer i naturen lokalt i området Holtaheia, eller oppsøke kjente turmål, som Preikestolen med platå ca. 604 moh. Det er ca. 26 km. fra huset til Preikestolen parkeringsplass. En annen populær tur er til Kjerag med Kjeragbolten. Hit kan man reise med ferge fra Forsand, avstand ca. 33 km, til Lysebotn, gjerne med stopp ved den gamle kraftstasjonen i Flørli, der man kan gå Flørlitrappene 4444 trappetrinn til toppen, eller man kan bestige fjellet Skomakarnibbå i Hjelmeland 700 moh.. Nær Hjelmeland fergekai er også et SPA-hotell, hit er det en avstand på ca. 38 km langs Rv.13.

Huset er med høy generell standard, og er utstyrt med varmepumpe med varmegjenvinning, som gir en jevn og behagelig temperatur og luftkvalitet. Det er murt peis og ovn for vedfyring i huset, og ved for oppvarming er inkludert i leien. Det er også inkludert gratis trådløst internett.