Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Strand

Feriehus: Strand, Rogaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

8
4
50m²
nei
Inkl.
300 m
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2005
 
300 m til restaurant
 
600 m til dagligvarebutikk
 
300 m til sjø/kyst
Husnr. 61961
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø
300 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

1 Oppholdsstue: 30 m², peis, gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
1 Spisestue:
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senger, 2 senger
Kjøkken: El-komf., ovn, kjøleskap, fryser 200 - 249 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, badekar, hånddusj, gulvvarme
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: Terrasse, garasje, el-varme, luft-luft varmepumpe, ferge/båt nødvendig, utegrill, hage 740 m², blandet møblering, byområde, røykfritt hus

Om ferieboligen

Velkommen til et stilig hvitt hus i Jørpeland, med kort vei til sentrum, og til badestrender. Her kan man bo sentralt, og likevel nær naturen.

Huset ligger sentralt i Jørpeland, som er en liten by rett ved havet, med badeplasser og turområder tett på. Huset er fra 2005, og velutstyrt med stilig innredning, og en stor og solfylt terrasse.

Det er fra Jørpeland sentrum ca. 12 km til ferjekaien på Tau, der det går bilferge til Stavanger, og ca. 16 km til Forsand eller Oanes, der det går ferge over til Lauvvik med vei videre til Sandnes. Huset ligger i tett bebyggelse med eneboliger, med byen innenfor en spasertur på 10 minutter. Her kan man bo sentralt, og likevel i stille og fredelige omgivelser. Med dette utgangspunkt, kan man dra på turer i naturen lokalt i området Holtaheia, eller oppsøke kjente turmål, som Preikestolen med platå ca. 604 moh. Det er ca. 10 km. fra huset til Preikestolen parkeringsplass. En annen populær tur er til Kjerag med Kjeragbolten, man kan reise med ferge fra Forsand til Lysebotn, gjerne med stopp ved den gamle kraftstasjonen i Flørli, der man kan gå Flørlitrappene 4444 trappetrinn til toppen, eller man kan bestige fjellet Skomakarnibbå i Hjelmeland 700 moh.. Nær Hjelmeland fergekai er også et SPA-hotell, hit er det en avstand på ca. 46 km over Leitevegen til Bjørheimsbygd og videre langs Rv.13.

Huset er med høy generell standard, og er utstyrt med varmepumpe, som gir en jevn og behagelig temperatur og luftkvalitet. Det er også inkludert gratis trådløst internett.