Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Suldal

Feriehus: Suldal, Rogaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

8
3
105m²
nei
Inkl.
10 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2010
 
26,0 km til restaurant
 
3,0 km til dagligvarebutikk
 
10 m til sjøfiske
Feriebolig nr 68358
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
10 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
DBod
KKjøkken
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 40 m², gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
3 Soverom: 2 senger, 1 dobbeltseng, 2 senger, barneseng, barneseng
1 Hems: 1 dobbelt oppredning
Kjøkken: høy stol, el-komf., ovn, kjøleskap, fryser 200 - 249 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Bad/WC: WC, håndvask
Og: terrasse, overd. terrasse, el-varme, utegrill, strandtomt, blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, leilighet
Kan leies: Båt 13 Fot m/motor 10 HK NOK 1400

Om ferieboligen

Stor velutstyrt ferieleilighet med panoramautsikt på brygga i Marvik, med båt til leie for fisketurer! Her kan du nyte utsikten over fjorden, og fyre opp grillen med dagens fangst.

Denne moderne leiligheten over to etasjer og plass til opptil 8 personer, ligger idyllisk til på brygga i Marvik, i et maritimt miljø med mange småbåter. Leiligheter er plassert i huset i midten. Her er det godt tilrettelagt for fjordfiske. Her kan du leie en 13fot båt med 10 HK som ligger i båthavn nesten like utenfor stuevinduet. Etter fisketuren kan du kose deg på brygga, egen terrasse eller felles, stor terrasse rett ved brygga.

Leiligheten er praktisk innredet. Det er 3 romslige soverom, ett i 1. etasje og to i 2. etasje, og loftstue. På ett av soverommene i 2. etasje er det dobbeltseng, og på de to resterende rommene er det to enkle senger. Det er også loftstue med oppredning for to personer. Det finnes i leiligheten to sammenleggbare barnesenger (0 - 3 år). Det er åpen løsning med kjøkken og stue med spiseplass i 1. etasje. På kjøkkenet er det godt utstyrt, med bl.a. separat stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Det er også en 200 liters fryseboks i boden rett bak kjøkkenet. I boden er det livvester. Utenfor i 1. etasje er det avskjermet terrasse med hagemøbler, der du kan nyte roen fra fjorden, med småbåter som passerer.

Sjøområdet utenfor er skjermet fra Sandsfjorden og egner seg for alle typer vannaktiviteter, som bading, vannski, seilbrett, padling, dykking etc. Det er godt med fisk, krabbe og blåskjell i fjorden. Normalt gode fiskeplasser finnes for stang, pilk og harpe. Det er også godt ferskvannsfiske i fjellet i området. Suldalslågen er en populær lakseelv. Brunørretfiske starter 1. mai og laksefiske 20. juni. Det er ca. 94 km. til Tau ferjekai, derfra går ferje til Stavanger. Haugesund ligger ca. 100 km. borte. Det er en to timers kjøretur til Preikestolen, dette er Rogalands mest besøkte fjellplatå.

Ved leie av båt ligger denne ved flyttebryggen plass nr. 48. Årene skal legges i boden når båten ikke er i bruk.