Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Utsira

Feriehus: Utsira, Rogaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
3
85m²
nei
Inkl.
1 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2010
 
200 m til restaurant
 
2,0 km til dagligvarebutikk
 
1 m til sjøfiske
Feriebolig nr 74928
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
1 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 30 m², radio, CD, gratis trådløst internett, TV, parabol
3 Soverom: 2 senger, 2 senger, 2 senger
1 Hems:
Kjøkkenavd.: El-komf., kjøleskap, fryser 100 - 139 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Og: Terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, ferge/båt nødvendig, utegrill, strandtomt, blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, leilighet

Om ferieboligen

Moderne, lys leilighet på eksotisk øy rett ved havgapet. Ideell for avkobling, flott utsikt og fantastiske naturopplevelser. Båtturer til havs mulig.

Leiligheten er praktisk innredet med god utnyttelse av plassen. Muligheter for barnesenger- og stoler. Store, lyse vindusflater bringer deg tett på havet, og blir naturopplevelsene for overveldende enten fra stuegulvet eller fra terrassen, kan man slappe av i behagelige lenestoler i TV-stuen på hemsen.

Leiligheten er bygget i 2010 og holder en høy standard både med hensyn til materialer og innredning. I 1.etasje finner du en lys stue med velutstyrt kjøkkenhjørne, moderne bad med dusj samt et romslig soverom. Fra stuen er det utgang til stor, solrik og trebelagt terrasse med gode terrassemøbler, fra terrassen kan du nyte en fantastisk utsikt fra første parkett rett ut i havgapet. Fra stuen finner du hemsen opp en trapp med TV-stue og 2 gode soverom. Enkeltsengene kan lett sammenstilles til dobbeltseng dersom ønskelig. Fra denne etasjen er det også utgang til flott terrasse med fine solforhold, og liksom på terrassen i 1. etasje kan man slappe av i gode terrassemøbler og nyte den fantastiske utsikten.

Naturen på Utsira har alle elementer. Her bor du rett på bryggekanten og ser ut mot havet i vest, på øya midt ute i havet, der det er målt mest vind i Europa, bare forbigått av Azorene! Du kan oppleve det mest spektakulære med sterke naturkrefter eller solskinnsdager. Her er det mer sol og mindre regn enn på fastlandet. Her er et "eldorado" for friluftsmennesker og fugletittere, padlere og fiskere. Prøv geocaching som er den mest voksende fritidsaktiviteten. På Utsira er det over 50 cacher. Du kan leie båt med fører for å dra til sjøs på åpent hav, eller du kan gå på merkede turstier. Det er også mulig når du er på tur, å se på "gatekunst" som er malt mange steder på øya. Et opphold her, gir en helt spesiell energi. Sitter du på terrassen på Bølgen, og ser ut mot det åpne Norskehavet, med Shetland som neste stopp, finner du roen.

Det er ca. 2 km vei fra Nordre til Søndre Havn, der dagligvarebutikken er. Midt mellom havnene ligger Utsira Fyr, som ligger på det høyeste punktet på øya, og er et tvilllingfyr. Kun det nyeste fyret er i bruk. Sykkelutleie er tilgjengelig. Det er få biler på øya. Det er muligheter til å bade i havnebassenget rett utenfor leiligheten, med badetrapp fra brygga, eller fra svaberg like i nærheten. En tur til Utsira vil gi deg en opplevelse som gjør godt for kropp og sjel. Du får oppleve havet på nært hold. Her får du natur og turstier som passer det fleste, og fuglelivet er i verdensklasse.

Det er kun en behagelig ferjetur på 1 time og 10 minutter til Haugesund. Ferieboligen er en leilighet i den rekken som heter Bølgen, på brygga i Nordre Havn, der ferja legger til.