Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Utsira

Feriehus: Utsira, Rogaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
3
85m²
nei
Inkl.
1 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2010
 
200 m til restaurant
 
2,0 km til dagligvarebutikk
 
1 m til sjøfiske
Feriebolig nr 74930
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
1 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 30 m², radio, CD, gratis trådløst internett, TV, parabol
3 Soverom: 2 senger, 2 senger, 2 senger
1 Hems:
Kjøkkenavd.: El-komf., kjøleskap, fryser 100 - 139 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Og: Terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, ferge/båt nødvendig, utegrill, strandtomt, blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, leilighet

Om ferieboligen

Her bor du rett på bryggekanten og ser ut mot havet i vest, på øya midt ute i havet, der det er målt mest vind i Europa, bare forbigått av Azorene!

Det er kun en behagelig ferjetur på 1 time og 10 minutter til Haugesund. Huset er en leilighet i den rekken som heter Bølgen, på brygga i Nordre Havn, der ferja legger til.

Byggeåret er 2010, og det er leiligheter med god standard. Det er stue med velutstyrt kjøkkenkrok og moderne bad med dusjhjørne. I første etasje er det et stort soverom. Det er store terrasser på begge sider av leiligheten med gode solforhold. Andre etasje har hems med TV-stue og to romslige soverom med utgang til liten terrasse på dette planet. Det er terrassemøbler på alle terrasser. Leilighetene er moderne med store vindusflater som slipper lyset inn. Innredningen og møbleringen er moderne, med sofa, hvilestol og spisetuemøbler i første etasje, og TV og hvilestoler i andre etasje. Sengene er av god kvalitet, og enkeltsengene kan lett sammenstilles til dobbeltsenger. For barnefamilier tilbys å sette inn barnesenger og høye barnestoler etter behov.

Naturen på Utsira har alle elementer. Du kan oppleve det mest spektakulære med sterke naturkrefter eller solskinnsdager. Her er det mer sol og mindre regn enn på fastlandet. Her er et "eldorado" for friluftsmennesker og fugletittere, padlere og fiskere. Prøv geocaching som er den mest voksende fritidsaktiviteten. På Utsira er det over 50 cacher. Du kan leie båt med fører for å dra til sjøs på åpent hav, eller du kan gå på merkede turstier. Det er også mulig når du er på tur, å se på "gatekunst" som er malt mange steder på øya. Et opphold her, gir en helt spesiell energi. Sitter du på terrassen på Bølgen, og ser ut mot det åpne Norskehavet, med Shetland som neste stopp, finner du roen.

Det er ca. 2 km vei fra Nordre til Søndre Havn, der dagligvarebutikken er. Midt mellom havnene ligger Utsira Fyr, som ligger på det høyeste punktet på øya, og er et tvillingfyr. Kun det nyeste fyret er i bruk. Sykkelutleie er tilgjengelig. Det er få biler på øya. Det er muligheter til å bade i havnebassenget rett utenfor leiligheten, med badetrapp fra brygga, eller fra svaberg like i nærheten. En tur til Utsira vil gi deg en opplevelse som gjør godt for kropp og sjel. Du får oppleve havet på nært hold. Her får du natur og turstier som passer det fleste, og fuglelivet er i verdensklasse.