Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Ørland i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Ørland
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 7 ferieboliger.

Ørland i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Ørland
Gjesters vurdering av hus, Ørland: 4.8 av 5.0 fra totalt 31 anmeldelser.

7 hytter for Ørland

Feriehus i ØrlandHusnr: 49716Ørland6 personer,  75 m²1 m til kyst.Feriehus i ØrlandHusnr: 40588Ørland6 personer,  59 m²25 m til kyst.Feriehus i ØrlandHusnr: 29580Ørland6 personer,  51 m²150 m til kyst.Feriehus i ØrlandHusnr: 4415Ørland6 personer,  80 m²1 m til kyst.

Se alle hus i området.

"Et Norge i miniatyr”, - ”Norge på sitt sanneste”, er uttrykk som er blitt brukt om Fosen-halvøya på Trøndelagskysten. Og ikke uten grunn. Her er sørlandsk skjærgård, nord-norsk barskhet og østlandske fjellvidder. Her er flatland og stupbratte fjell i stadig variasjon med det evige Atlanterhavet. Naturen er en severdighet i seg selv på Fosen og ikke bare gjennom synssansen, men også lyd, lukt og smak fra hav og fjell gir rikelig til den som har muligheten til å nyte og oppleve alt dette. Fosenhalvøya har også et mangfold av historie, aktivitetstilbud og ikke minst natur og landskap. Sørspissen av Fosenhalvøya preges av jordbruksland og åpent terreng, mens på nordsiden stuper fjellene bratt ned i fjordene. Her på Fosen er også aktivitetstilbud til deg som liker utfordringer med for eksempel dykking, fjellklatring, havrafting og brettseiling. Men her er også muligheter for familievennlige aktiviteter som ridning, sykkelturer og bading.

I tiden da sjøveien var hovedveien i Norge, lå Storfosna sentralt til. Storfosen var til og med en kongsgård på Håkon Håkonssons tid. På Storfosna er det både fjell og berghauger med skog og åkerland imellom. Høyeste punktet på øya er Storfosenfjellet (151 moh.). I klarvær er det en storslagen og vid utsikt fra toppen.

Fisk, fisk, fisk Fosen er viden kjent for sine gode fiskemuligheter. Både fjordene og havet, så vel som elver og innlandsvann byr på forskjellige fiskeslag. Flere aktører på Fosen tilbyr organiserte fisketurer.

Les mer om fiskeartene i Midt-Norge

Bryggene i Råkvåg Bryggerekken i Råkvågen skal være den største samlingen av sildebrygger, utenom byene i Norge. Flere ble bygget på 1800 tallet, de oser av historie og i dag huser de kunst- og kulturutstillinger og spisesteder. Austrått Borgen og Austrått Fort Austrått Borgen er et adelsslott med historisk sus. Det stod ferdig i 1656 og er i dag statsmuseum med omvisninger, konserter m.m. Austrått Fort er et museum bestående av et eks-tysk kanonbatteri og utstilling fra krigen.

Museet Kystens arv Museet på Stadsbygd er et av landets størst kystmuseum. Her kan du oppleve et ekte og aktivt miljø med bla. et båtbyggeri, roturer på elven, utstillinger, hageanlegg, rosepark. Her er også en kultursti som går fra prestegårdshagen, via museet og til helleristningen på Stykket. På turen passerer du både gravhauger og andre kulturminner.

Helleristningene på Strand På Strand finner vi helleristninger, som kan tilbakeføres til eldre steinalder, trolig for 5000-5500 år siden i den tiden menneskene i Trøndelag levde av fiske og fangst.

Kjeungskjæret fyr

Fiskeværet Halten Halten, som ligger nordøst i øygruppen Froan, og området rundt har i uminnelige tider vært kjent for sine mange fiskegrunner og sitt gode fiske. På 1800 tallet satte fiskerne opp rorbuer og Halten hadde sin storhetstid frem til midten av 1900 tallet.