Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Nord Troms - Troms i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Nord Troms - Troms
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 9 ferieboliger.

Nord Troms - Troms i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Nord Troms - Troms
Gjesters vurdering av hus, Nord Troms - Troms: 4.8 av 5.0 fra totalt 31 anmeldelser.

Feriehusområder Nord Troms - Troms

9 hytter for Nord Troms - Troms

Feriehus i SkjervøyHusnr: 95886Skjervøy8 personer,  120 m²80 m til kyst.Feriehus i LyngenHusnr: 4887Lyngen9 personer,  194 m²60 m til kyst.Feriehus i LyngenHusnr: 91721Lyngen6 personer,  100 m²20 m til kyst.Feriehus i LyngenHusnr: 9487Lyngen9 personer,  105 m²120 m til kyst.Feriehus i Gáivuotna KåfjordHusnr: 6823Gáivuotna Kåfjord6 personer,  80 m²100 m til kyst.

Troms er Norges nest nordligste fylke, og har vakker og storslått natur. For naturelskere er Lyngen og de mektige Lyngsalpene med isbreer på fjelltoppene en flott opplevelse både sommerstid og vintertid. Fjellrekken er Europas nordligste alpeområde og har fjelltopper over 1.500 m.o.h. De senere år har stadig flere turister kommet til Troms vinterstid for å oppleve mørketiden og nordlyset som vises på polarhimmelen. Nordlyset kan gjerne sees på kalde og skyfrie kvelder og netter og er en mektig opplevelse når det danser på polarhimmelen i all sin fargeprakt. På våren og sommeren kan midnattssola oppleves i godt vær i tidsrommet 21.mai – 21.juli, mens mørketiden hvor sola er under horisonten strekker seg mellom 21. november – 21. Januar.

Troms har en lang kystlinje og mange fjorder, og havområdet her er Europas beste sportsfiskeområde. Hit kommer sportsfiskere fra alle kanter for å oppleve de fantastiske fiskemulighetene. Spesielt på våren og sommeren når nettene er like lyse som dagen, er fisketurene herlige opplevelser. Den varme Golfstrømmen langs kysten bidrar til at kystlinjen er isfri vinterstid. I januar/februar kommer store mengder skrei/torsk fra Barentshavet for å gyte, og en stor fiskeflåte deltar i fisket i havet utenfor Senja. Troms har også flere store lakseelver hvor du i tillegg til laks kan fiske sjøørret og sjørøye.

Les mer om fiskeartene i Nord-Norge

Troms har 2 byer; Harstad i sør, og Tromsø i nord. Tromsø har over 70.000 innbyggere og er Nord-Norges største by. Med sin nærhet til Nordishavet og lange historie med fiske og fangst i dette området er byen også kaldt Ishavsbyen. Opp gjennom årene og spesielt i begynnelsen av 1900-tallet var byen utgangspunkt for en rekke ekspedisjoner til Arktis, og fikk tilnavnet Porten til Ishavet. Flere museer i byen har utsillinger med foto og gjenstander fra denne tiden og er verdt og se. Byen har også et rikt uteliv og er også kaldt Nordens Paris. Ved Tromsdalen kan du ta fjellheisen opp i fjellet hvor du har storslått utsikt utover byen og skjærgården rundt.

Troms har mange severdigheter. Ved Målselv ligger den vakre Målselvfossen som er Norges nasjonale foss. I samme område er dyrehagen Polarzoo hvor du kan se polare dyr som ulv, bjørn, gaupe og mange andre villdyr på nært hold, en spennende opplevelse for hele familien. I nord finner man den naturskjønne Reisadalen med sin rike flora og fauna som innbyr til herlige fotturer.