Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Surnadal i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Surnadal
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 3 ferieboliger.

Surnadal i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Surnadal
Gjesters vurdering av hus, Surnadal: 4.5 av 5.0 fra totalt 17 anmeldelser.

3 hytter for Surnadal

Feriehus i SurnadalHusnr: 93191Surnadal4 personer,  44 m²25 m til kyst.Feriehus i SurnadalHusnr: 4612Surnadal3 personer,  78 m²150 m til kyst.Feriehus i SurnadalHusnr: 4702Surnadal6 personer,  84 m²35 m til kyst.

Atlanterhavsveien mellom Vevang/Eide og Kårvåg/Averøy.

Atlanterhavsveien blir kalt for Kystens Trollstige (på Rv64), der den slynger seg med broer fra holme til holme, og over øyer og land. I fin sol og godt vær er det flott å oppleve havet her ute, men det er en enda mer spesiell opplevelse å være der ute i storm og kuling, kjenne sjøsprøyten i ansiktet, og vinden ruske i kroppen. Den ene broen er tilrettelagt for stangfiske med flanker på utsiden av kjørebanen. Her er det alltid fullt av sportsfiskere som haler inn fisk. På en av øyene er det bygd en rullestolvennlig hengende vei i aluminium, en flott turopplevelse for alle!

Les mer om fiskeartene i Nordlige Fjord-Norge

Ball- og operabyen Kristiansund. Verdens eldste transportselskap Sundbåtene, etablert i 1876, tar deg rundt med passasjerbåten på 20 minutter til de fire ulike øyene/landene/bydelene Kristiansund består av, Innlandet, Kirkelandet, Nordlandet og Gomalandet. I dag nås de også med bil. Kristiansund er også kalt for Ballsund pga matretten blandaball. Kjent for klippfiskproduksjonen som byen er tuftet på, med klippfiskmuseum, klippfiskopera, klippfiskfestival og klippfiskrestauranter. Bymiljøet er preget av fiskenostalgi, verneverdig etterkrigsarkitektur, av å være en oljeby og havet som kommer rett inn. Årlig arrangeres det operauke i Kristiansund.

Spennende, levende fiskevær

Her i Møre og Romsdal har menneskene i uminnelige tider levd av fiske. En del av disse gamle fiskeværene er godt bevart og kan i dag by på yrende liv, museer og koselige spisesteder. Her kan en drømme seg tilbake til fortiden og nesten kjenne lukten av saltfisken og høre alle skutene stemne inn fjorden. Ona (nås med bilferje fra Småge eller Finnøy), Bjørnsund (passasjerbåt fra Harøysund), Bud (46 km utenfor Molde), Grip (passasjerbåt fra sentrum av Kristiansund) og Veidholmen (Norges største fiskevær sør for Lofoten, med 250 innbyggere) ytterst på Smøla er fem slike levende fiskevær.

Mardalsfossen og Aursjøveien

Ved Eikesdal ligger Nord-Europas høyeste og verdens 4. høyeste frie fossefall på 297 m, mens hele fossen er på 655 m. Imponerende syn i vannføringssesongen, fra 20.6-20.8. hvert år. Fra Finnset i Eikesdal, innenfor Eikesdalsvatnet, går det en smal svingete vei opp lia og fortsetter innover mot demningen ved Aursjøen (862 m.o.h) og videre ned Litledalen til Sunndalsøra. Flotte naturopplevelser, mange ørretvann og et godt utgangspunkt for turer i fjellet. Bomvei, åpner medio juni. Som opplevelse på høyde med Geiranger og Trollstigen, men veien er noe bratt og smal.

Molde - Moldepanoramaet

Ta turen til Molde - jazzen og rosenes by, og turen videre til utsiktspunktet Varden (407 m.o.h) hvor man kan beskue Molde by, fjorden med holmene og Moldepanoramaet med 222 delvis snøkledde fjelltopper.

Romsdalen og Trollveggen

Romsdalen (de siste 30 km langs E136 før Åndalsnes) er lang og smal med høye majestetiske fjell på hver side. Trollveggen er Europas høyeste loddrette overhengende fjellvegg på hele 1000 m. Det var i Romsdalsalpene at klatresporten startet i Skandinavia.

Trollstigen og Stigefossen

I de bratte fjellsidene, en avstikker fra Åndalsnes (på RV63), gjør veien Trollstigen 11 svinger oppover til Stigrøra (858 m.o.h). Noen steder er veien hugd inn i fjellet, andre steder er den bygd opp med steinmurer. Veien krysser fossen Stigefossen med en imponerende natursteinsbro. Trollstigen er en av Norges mest besøkte turistattraksjoner. Åpent vanligvis fra mai/juni.

Geiranger og Geirangerfjorden

På UNESCO's liste over natur-/kulturskatter er den verdenskjente Geirangerfjorden, kalt verdens vakreste fjord. Nedover Ørnesvingene (på Rv63) med de 11 skarpe svingene mot Geiranger, mister du nesten pusten av den vakre utsikten og naturen som slår imot deg. Ta ferjen fra vakre Geiranger til Hellesylt, ca. 70 min. Opplev små fraflyttede fjellgårder som henger utover stupene langs fjorden, og flotte fossefall.

Jugendbyen Ålesund og fuglefjellet på Runde

Utsikten over Ålesund fra fjellet Aksla er verdensberømt og Ålesund ligger på UNESCOs liste over verdens vakreste byer. Fra Aksla har man en spektakulær utsikt over byen, Brosundet, de snøkledde Sunnmørsalpene og alle øyene rundt. Noen få kilometer fra Ålesund ligger Atlanterhavsparken, som er et av Nord-Europas største saltvannsakvarier med daglige dykkershow. Norges sydligste fuglefjell på øya Runde byr på et yrende liv av fugler i hekketiden, ligger 38 km utenfor kystbyen Fosnavåg (Rv654).