Menu

DanCenter Feriehus

Feriehus: Ål

Feriehus: Ål, Buskerud, Øst-Norge/Oslofjorden, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
3
60m²
nei
Inkl.
100 m
 
Svømmebasseng
 
Boblebad
 
Sauna
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Bygget 1980, renovert i 2010
 
7,5 km til restaurant
 
7,5 km til dagligvarebutikk
 
100 m til fiskevann
Husnr. 92338
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
100 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
KKjøkken
OOppholdsstue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 20 m², gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
3 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng
Kjøkkenavd.: El-komf., kjøleskap, fryser 100 - 139 l, kjøkkenvifte, tilg. vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme, sauna på stedet
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Og: Bobleb. & svømmebass. på stedet, el-varme, naturtomt, blandet møblering, naturskjønne omg., røykfritt hus, leilighet
Depositum: NOK 1000

Om ferieboligen

Komfortabelt innredet 4-roms leilighet i fritidssenteret "Hallingdal Alpin og Sportssenter", Hallingdal Actif Hotell. Kos dere som på en hytte, men med hotellfasiliteter på kjøpet!

Leiligheten inneholder 3 soverom, 2 bad, kjøkken med åpen løsning og stue. Leiligheten ligger i samme bygning som Actif Hotell, og brukerne av leiligheten har fri tilgang til hotellets fasiliteter, 2 squashbaner, bordtennisrom, boblebad, svømmebasseng, sauna, treningsrom, vaskeri, samt salonger i resepsjonsområdet og et ungdomsrom med TV / PS3. Internett - WIFI. Leiligheten er utstyrt for selvhushold for 6 personer og leietaker har adgang til hotellets service som restaurant, bar/peisestue m.m. i deres åpningstider. Meget familievennlige faciliteter og miljø.

Ål har et mangfold av aktiviteter på sommeren. Milevis med flotte vandrestier både høyt til fjells, i skoggrensen og nær sentrum samt mange skiltede sykkelruter, flere hestesenter, gode fiskevann og utleie av båt. Besøk også de levende stølene i fjellet, der du kan smake på lokale stølsprodukter og hilse på dyra. Alt dette i vakker og mektig natur, noe som gjør godt for kropp og sjel og som gir deg både rekreaksjon og gode minner. En naturskjønn biltur oppover i fjellet byr på uberørte vidder og milevis med stier og veier videre til snaufjellet. Kort vei til Skarslia , Rødungstøl, vandring eller ridetur samt båtliv i Bergsjøområdet, eller Stølsliv på Fagerdalen Støl. Her er duket for unike naturopplevelser. Av arrangement kan vi nevne Norges eldste folkemusikkfestival; Folkemusikkveka, Ål-dagen, stølsdag på Gaurhovd og auksjon på Kortgarden. Bademuligheter i elv ca 100m fra leiligheten. Det er dyner og puter men man må ha med laken, dynetrekk og putetrekk. Utvask må også gjestene selv stå for. Alle senger er 150 cm brede.

Om området