Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Evje og Hornnes

Feriehus: Evje og Hornnes, Aust-Agder, Sørlandet, Norge

Ferieboligfasiliteter

10
3
120m²
ja
500 m
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1980, renovert i 2001
 
1,0 km til restaurant
 
15,0 km til dagligvarebutikk
 
85,0 km til sjø/kyst
 
500 m til fiskevann
 
5,0 km til fiske i elv
Husnr. 20165
Huskategori: ★★
Sjø/innsjø
500 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SSauna/badstu
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 40 m², peis, stereoanlegg m/CD, DVD, TV, video, parabol
3 Soverom: 1 dobbeltseng, 4 køyer, 4 køyer, barneseng
Kjøkkenavd.: høy stol, el-komf.m/grill, kjøleskap, fryser 1 - 59 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter, vaffeljern
Bad/WC: WC, håndvask, dusj
Bad/WC:
Og: terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, naturtomt 4000 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Inkl. i leien: Kano, Robåt 10 Fot

Om ferieboligen

Dette er en hytte i skogen ca. 1 -2 times kjøring fra Kristiansand. Vestvendt tomt med terrasse hvor man kan nyte kveldsolen og en nydelig utsikt over daler og vann. Det er ny vei med to parkeringsplasser ved hytten.

Feriehuset har 3 soverom med en totalkapasitet på 10 personer pluss en barneseng. Hytten inneholder også et fullt utstyrt kjøkken med blant annet oppvaskmaskin og espresso maskin. Hytten har en koselig stue med flatskjerm med parabol (Kun tyske kanaler), og muligheter for å se en god film i form av DVD. Hytten har også en vedfyrt peis og en fin spisestue med plass til ca. 8. personer. Her er et toalett, og et bad med dusj, og hvis du har med deg noen mynter kan du kose deg i badets sauna. På terrassen kan du nyte grillsesongen med en elektrisk grill.

Stedet byr på gode muligheter for turer i skog og mark og mulighet for bærplukking i de periodene hvor bærene er modne. Fin grillplass nede ved vannet hvor man kan kose seg og nyte de lyse sommerkveldene rundt bålet. Dagstur til Evje kan anbefales for diverse aktiviteter som en handle tur, mineralparken eller oppleve de lokale gruvene. Ta også en tur til Raftingsenteret i elven Otra om du er ute etter å gjøre noe litt utenom det vanlige.

Her er også tilgang til kano og liten robåt med 4 redningsvester tilgjengelig, dette kan gjøres i nærliggende vann for rekreasjon og avslapping. Her kan man også bade, og det er mange små øyer i vannet hvor man kan gå i land og f.eks. lage bål, koke kaffe og grille pølser.