Den beste måten å tjene på fritidsboligen din

Se hvor mye du kan tjene på boligen din Trinn 1/2
Er det innendørs svømmebasseng tilgjengelig?
Kan du fortelle mere om deg selv. Trinn 2/2
Ikke bekymre deg, vi vil ikke dele det
icon moon
800+ markedsføringspartnere
icon house
3 lokale kontorer
icon city
60+ års erfaring
icon shield
55 millioner besøgende

Hvorfor leie ut via oss?

Vi setter pris på huset ditt og skaper resultater med bred markedsføring, rådgivning, tillit og trygghet

Se hvor mye du kan tjene på boligen din

3 skritt til leie ut hytta di

1 icon house
Registrer boligen din
Enkel registreringsprosess
arrow
2 icon house online
Boligen er nå på nett
Hold deg oppdatert på eierhjemmesiden for å se dine bestillinger
arrow
3 icon income
Inntekt
Man mottar alltid betalingen i forkant av en utleie med mindre det er en haste bestilling
Se hvor mye du kan tjene på boligen din

Vi jobber med de største bookingportalene

Feriehuset ditt vil bli vist på mer enn 800 nettsteder, inkludert Airbnb, Expedia, Booking.com, Feline og Cofman. Dette betyr at ferieboligen din kan sees og bookes av millioner av gjester fra hele verden.

Se hvor mye du kan tjene på boligen din

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye kan jeg tjene på utleie av boligen min?

Med mange års erfaring er vi godt rustet til å vurdere utleiemulighetene dine, og denne erfaringen tar vi gjerne i bruk for å hjelpe deg. Det kan være mange faktorer som påvirker utleien, for eksempel boligens beliggenhet, aktivitetsmuligheter, utsikt over vann, innredning, utstyr, samt kapasitet og egen disponering av boligen. En annen faktor som også påvirker inntekten din er det varierende været og forskjellige forhold som skifter fra år til år.

Hvordan starter man opp utleie med DanCenter?

Normalt sett så vil en av våre konsulenter kontakte deg, hvor de så vil sende informasjon om Dancenter, og hva det vil vi å være en utleier og de forpliktelser dette medfører. Deretter så signeres det en kontrakt, og etterfølgende så vil vi sende deg en oversikt over hvordan vi markedsfører boligen din, hva huset ditt blir solgt for, og generelle forpliktelser. Boligen vil så bli markedsført og solgt på våre egne portaler i tillegg til våre samarbedspartnere slik som booking.com og airbnb

Når kontrakten er signert, så sørger vi for at boligen blir presentert på vår hjemmeside, og via våre partnere i hele verden

Hvilke hjemmesider vil huset bli oppført på?

Boligen vil bli markedsført på DanCenters hjemmeside, booking.com, airbnb og mange flere. Dette sikrer at huset blir sett av mange potensielle gjester i hele verden.

Hvordan holder jeg øye med de bestillinger som kommer inn?

Når du er opprettet i DanCenters system så vil vi sende deg en log in til eierhjemmesiden og i tillegg så vil du motta e-post/sms når det kommer bestillinger.

Når utbetales min leieinntekt?

Man får utbetalt leie på forkant såfremt det ikke er en hastebestilling. Ved slike bestillinger så utbetales leie i etterkant. Har du valgt obligatorisk rengjøring så utbetales dette alltid i ettertid.

Hvor finner du oss?

Vi dekker hele Norge, og du vil bli tilknyttet en lokal representant som kjenner det området hytten din ligger i. Våre eierrådgivere er behjelpelige med å besvare spørsmål om utleie eller andre ting du måtte lure på, eller trenge hjelp til. DanCenter er alltid i nærheten for å bistå med problemfri utleie og sikre deg optimal trygghet, service og inntekt.

DanCenter er det eneste utleiebyrået med 3 regionskontorer, som geografisk dekker hele Norge: DanCenter Nord- og Midt-Norge, Vestlandet & Midt-Norge og Øst- & Sørlandet. Som feriehuseier blir du derfor tilknyttet en eierrådgiver med lokale kompetanser som sikrer deg den beste rådgivningen for optimal utleie av feriehuset ditt.

Hvilke investeringer kan gjøre ferieboligen min mere attraktiv for utleie?

Hvis du ønsker at hytten din skal bli mer attraktivt å leie, er det noen investeringer som gir større avkastning enn andre.

Smak og kvalitetskrav er veldig forskjellig. Vår hus portefølje inneholder hus fra det mer enkle og autentiske, det tradisjonsrike og til det moderne. Vi anbefaler alltid at huset inneholder fasiliteter som vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin. Mange leietakerne er barnefamilier, som ikke har lyst til å bruke store deler av ferien til vask og oppvask. Derfor er dette ofte en «nødvendighet» for å sikre utleie.

Ligger boligen din i et område med gode fiskeforhold? Har du sløyebenk, båt, motor, ekkolodd og redningsvester? Da er du heldig, for disse boligene er det rift om. DanCenter markedsfører både Fiskehus og Fiskehus+ etter noen bestemte kriterier. Snakk med din lokale representant og få svar på hvordan du kan tilpasse produktet til dette fiskemarkedet og hvordan du kan tjene penger på kjøp av båt og motor.

Hva skjer hvis en gjest har forårsaket en skade i mitt hus?

En sjelden gang så skjer ulykker og skader på boligen forårsaket av gjester. DanCenter har da en egen forsikring som dekker eventuelle tap hvis din egen forsikring ikke dekker skaden

Hvor mye kan jeg benytte boligen?

DanCenter tilbyr en meget fordel aktig avtale og vi krever kun 4 uker utleie i løpet av sommerferien (typisk start juni til slutt august)- Jo mere du leier ut, jo mere kan du tjene.

Vi er her for å hjelpe deg

Har du noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss

icon message
22 41 52 40
Åpen - Stenger kl. 15:00
icon email
utleie@dancenter.com
Svarer innenfor 2 virkedager