Den beste måten å tjene på fritidsboligen din

Se hva du kan tjene på utleie av ferieboligen din Trinn 1/2
Er det innendørs svømmebasseng tilgjengelig?
Kan du fortelle mere om deg selv. Trinn 2/2
Ikke bekymre deg, vi vil ikke dele det
icon moon
800+ markedsføringspartnere
icon house
3 lokale kontorer
icon city
60+ års erfaring
icon shield
55 millioner besøgende

Hvorfor leie ut via oss?

Vi setter pris på huset ditt og skaper resultater med bred markedsføring, rådgivning, tillit og trygghet

Se hva du kan tjene på utleie av ferieboligen din

3 skritt til å leie ut ferieboligen din

1 icon house
Registrer boligen din
Enkel registreringsprosess
arrow
2 icon house online
Boligen er nå på nett
Hold deg oppdatert på eierhjemmesiden for å se bestillingene dine
arrow
3 icon income
Inntekt
Du mottar alltid betalingen i forkant av utleien, med mindre det er en hastebestilling
Se hva du kan tjene på utleie av ferieboligen din

Vi jobber med de største bookingportalene

Feriehuset ditt vil bli vist på mer enn 800 nettsteder, inkludert Airbnb, Expedia, Booking.com, Feline og Cofman. Dette betyr at ferieboligen din kan sees og bookes av millioner av gjester fra hele verden.

Se hva du kan tjene på utleie av ferieboligen din

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye kan jeg tjene på utleie av boligen min?

Med mange års erfaring er vi godt rustet til å vurdere utleiemulighetene dine, og denne erfaringen tar vi gjerne i bruk for å hjelpe deg. Det kan være mange faktorer som påvirker utleien, for eksempel boligens beliggenhet, aktivitetsmuligheter, utsikt over vann, innredning, utstyr samt kapasitet og egen disponering av boligen. En annen faktor som også påvirker inntekten din, er det varierende været og forskjellige forhold som skifter fra år til år.

Hvordan starter man opp utleie via DanCenter?

Vanligvis vil en av våre konsulenter kontakte deg, sende informasjon om DanCenter og fortelle hva det vil si å være utleier og hvilke forpliktelser det medfører. Deretter underskrives en kontrakt, før vi sender deg en oversikt over hvordan vi markedsfører ferieboligen din, hva huset skal leies ut for samt generelle forpliktelser. Boligen vil så bli markedsført og utleid på våre egne portaler i tillegg til samarbeidspartnere som booking.com og Airbnb.

Når kontrakten er signert, sørger vi for at boligen blir presentert på vår hjemmeside og via våre partnere i hele verden.

Hvilke hjemmesider vil huset bli oppført på?

Boligen vil bli markedsført på DanCenters hjemmeside, booking.com, airbnb og mange flere. Dette sikrer at huset blir sett av mange potensielle gjester i hele verden.

Hvordan holder jeg øye med bestillingene som kommer inn?

Når du er opprettet i DanCenters system, sender vi deg login til eierhjemmesiden, og i tillegg vil du motta e-post/SMS når det kommer bestillinger.

Når utbetales leieinntekten min?

Du får utbetalt leien i forkant, såfremt det ikke er en hastebestilling. Ved slike bestillinger utbetales leien i etterkant. Har du valgt obligatorisk rengjøring, utbetales dette alltid i ettertid.

Hvor finner du oss?

Vi dekker hele Norge, og du vil bli tilknyttet en lokal representant som kjenner det området feriehuset ditt ligger i. Våre eierrådgivere er behjelpelige med å besvare spørsmål om utleie eller andre ting du måtte lure på eller trenge hjelp til. DanCenter er alltid i nærheten for å bistå med problemfri utleie og sikre deg optimal trygghet, service og inntekt.

DanCenter er det eneste utleiebyrået med 3 regionskontorer som geografisk dekker hele Norge: DanCenter Nord- og Midt-Norge, Vestlandet & Midt-Norge samt Øst- & Sørlandet. Som feriehuseier blir du derfor tilknyttet en eierrådgiver med lokale kompetanser som sikrer deg den beste rådgivningen for optimal utleie av feriehuset ditt.

Hvilke investeringer kan gjøre ferieboligen min mere attraktiv for utleie?

Hvis du ønsker at ferieboligen din skal bli mer attraktiv å leie, er det noen investeringer som gir større avkastning enn andre.

Smak og kvalitetskrav er veldig forskjellig. Vår husportefølje inneholder hus fra det mer enkle, autentiske og tradisjonsrike til det moderne. Vi anbefaler alltid at huset har fasiliteter som vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin. Mange av leietakerne er barnefamilier som ikke har lyst til å bruke store deler av ferien til vask og oppvask. Derfor er dette ofte en «nødvendighet» for å sikre utleie.

Ligger boligen din i et område med gode fiskeforhold? Har du sløyebenk, båt, motor, ekkolodd og redningsvester? Da er du heldig, for disse boligene er det rift om. DanCenter markedsfører både Fiskehus og Fiskehus+ etter noen bestemte kriterier. Snakk med din lokale representant og få svar på hvordan du kan tilpasse produktet til dette fiskemarkedet, og hvordan du kan tjene penger på kjøp av båt og motor.

Hva skjer hvis en gjest har forårsaket en skade i mitt hus?

En sjelden gang skjer det ulykker og skader på feriehuset forårsaket av gjester. DanCenter har da en egen forsikring som dekker eventuelle tap hvis din egen forsikring ikke dekker skaden.

Hvor mye kan jeg benytte boligen?

DanCenter tilbyr en meget fordelaktig avtale, siden vi kun krever 4 uker utleie i løpet av sommerferien (typisk fra start juni til slutt august). Men jo mer du leier ut, jo mer kan du tjene.

Vi er her for å hjelpe deg

Har du noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss

icon message
22 41 52 40
Lukket - tilgjengelig fra idag 10:00
icon email
utleie@dancenter.com
Svarer innenfor 2 virkedager