no-background

Den beste måten å tjene penger på fritidsboligen din

Se hva du kan tjene på utleie av ferieboligen dinTrinn 1/2
Er det innendørs svømmebasseng tilgjengelig?
icon city
800+
markedsføringspartnere
icon house
3
lokale kontorer
icon shield
60+ års
erfaring
icon moon
55 millioner
besøkende

Hvorfor leie ut via oss?

Vi setter pris på huset ditt og skaper resultater med bred markedsføring, rådgivning, tillit og trygghet

icon-graph
Markedsføring

Vi bruker et bredt utvalg av markedsføringskanaler, som søkemotormarkedsføring og markedsføring i sosiale medier for å få gjester til å bestille ferieboligen din.

icon-income
Smart prissetting

Utleieprisen for ferieboligen beregnes ut fra en kombinasjon av historiske data, internettsøk, markedsdata, konkurrentanalyse og kunstig intelligens.

icon-city
800+ nettbaserte reisebyråpartnere (OTA)

Vi samarbeider med rundt 800 forskjellige nettportaler som bl.a. Booking.com, Airbnb, Expedia, Feline, Cofman, Tripadvisor m.m, i tillegg til 10 000 reisebyråer, for å øke utleien av ferieboligen din.

icon-booking-approve
3 lokale kontorer

Vi har 3 lokale kontorer i Norge for å hjelpe boligeiere og gjester. Ta en tur innom i dag for å snakke med ekspertene våre.

icon-diamond
Gratis forsikring

Som DanCenter-partner får du en gratis trygghetsforsikring som dekker skader forårsaket av gjester.

icon-shield
60+ års erfaring

Vi har mer enn 60 års erfaring med å hjelpe alle typer boligeiere med utleie av deres ferieboliger.

3 skritt til å leie ut ferieboligen din

1
icon house
Registrer boligen din
Enkel registreringsprosess
arrow
2
icon house online
Boligen er nå på nett
Hold deg oppdatert på eierhjemmesiden for å se bestillingene dine
arrow
3
icon income
Inntekt
Du mottar alltid betalingen i forkant av utleien, med mindre det er en hastebestilling

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye kan jeg tjene på utleie av boligen min?

Med mange års erfaring er vi godt rustet til å vurdere utleiemulighetene dine, og denne erfaringen tar vi gjerne i bruk for å hjelpe deg. Det kan være mange faktorer som påvirker utleien, for eksempel boligens beliggenhet, aktivitetsmuligheter, utsikt over vann, innredning, utstyr samt kapasitet og egen disponering av boligen. En annen faktor som også påvirker inntekten din, er det varierende været og forskjellige forhold som skifter fra år til år.

Hvordan starter man opp utleie via DanCenter?

Vanligvis vil en av våre konsulenter kontakte deg, sende informasjon om DanCenter og fortelle hva det vil si å være utleier og hvilke forpliktelser det medfører. Vi vil så sammen komme frem til dine priser og vi vil sørge for at du har gode bilder. Deretter underskrives en kontrakt, Boligen vil så bli markedsført og utleid på våre egne portaler i tillegg til samarbeidspartnere over hele verden som booking.com og Airbnb.

Hvilke hjemmesider vil huset bli oppført på?

Boligen vil bli markedsført på DanCenters hjemmeside, booking.com, airbnb og mange flere. Dette sikrer at huset blir sett av mange potensielle gjester over hele verden.

Hvordan holder jeg øye med bestillingene som kommer inn?

Når du er opprettet i DanCenters system, sender vi deg login til eierhjemmesiden, og i tillegg vil du motta e-post/SMS når det kommer bestillinger.

Når utbetales leieinntekten min?

Du får utbetalt leien i forkant, såfremt det ikke er en hastebestilling. Ved slike bestillinger utbetales leien i etterkant. Har du valgt obligatorisk rengjøring, utbetales dette alltid i ettertid.

Hvor finner du oss?

Vi dekker hele Norge og du vil bli tilknyttet en lokal representant som kjenner det området feriehuset ditt ligger i. Våre eierrådgivere er behjelpelige med å besvare spørsmål om utleie eller andre ting du måtte lure på eller trenge hjelp til. DanCenter er alltid i nærheten for å bistå med problemfri utleie og sikre deg optimal trygghet, service og inntekt.

DanCenter er det eneste utleiebyrået med 3 regionskontorer som geografisk dekker hele Norge: DanCenter Nord- og Midt-Norge, Vestlandet & Midt-Norge samt Øst- & Sørlandet. Som feriehuseier blir du derfor tilknyttet en eierrådgiver med lokal kompetanse som sikrer deg den beste rådgivningen for optimal utleie av feriehuset ditt.

Hvilke investeringer kan gjøre ferieboligen min mer attraktiv for utleie?

Hvis du ønsker at ferieboligen din skal bli mer attraktiv å leie, er det noen investeringer som gir større avkastning enn andre.

Smak og kvalitetskrav er veldig forskjellig. Vår husportefølje inneholder hus fra det mer enkle, autentiske og tradisjonsrike til det moderne. Vi anbefaler alltid at huset har fasiliteter som vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin. Mange av leietakerne er barnefamilier som ikke har lyst til å bruke store deler av ferien til vask og oppvask. Derfor er dette ofte en «nødvendighet» for å sikre utleie.

Ligger boligen din i et område med gode fiskeforhold? Har du sløyebenk, båt, motor, ekkolodd og redningsvester? Da er du heldig, for disse boligene er det rift om. DanCenter markedsfører både Fiskehus og Fiskehus+ etter noen bestemte kriterier. Snakk med din lokale representant og få svar på hvordan du kan tilpasse produktet til dette fiskemarkedet, og hvordan du kan tjene penger på kjøp av båt og motor.

Hva skjer hvis en gjest har forårsaket en skade i mitt hus?

En sjelden gang skjer det ulykker og skader på feriehuset forårsaket av gjester. DanCenter har da en egen forsikring som dekker eventuelle tap hvis din egen forsikring ikke dekker skaden.

Hvor mye kan jeg benytte boligen selv?

DanCenter tilbyr en meget fordelaktig avtale, siden vi kun krever 4 uker utleie i løpet av sommerferien (typisk fra start juni til slutt august). Har du en bolig på fjellet ønsker vi 4 uker på vinteren. Men husk at jo mer du leier ut jo mer kan du tjene.

Vi er her for å hjelpe deg

Har du noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss

icon email
utleie@dancenter.com
Svarer innen 2 virkedager