Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

DanCenters gjestevurderinger

Hva

DanCenters gjestevurderinger er et redskap basert på stjerner, som gir deg innsikt i hva andre gjester mener om vår service og den enkelte feriebolig. Når du søker etter ferieboliger på vår hjemmeside og finner en egnet feriebolig, kan du lese et uttsnit av hva tidligere gjester mener om den samt deres anbefalinger. Samtidig gir gjestevurderingene DanCenter innsikt i evt. misforhold og uregelmessigheter i ferieboligen eller med servicen du får. Med andre ord får du et sterkere beslutningsgrunnlag, og vi får mulighet for å ta fatt i eventuelle problemer.

Hvor

Du finner gjestevurderingene på siden som presenterer den enkelte feriebolig. Øverst til venstre på denne ser du en boks som heter ’Gjestevurderinger’.

Her ser du, hvor du finder afsnittet om Gæstevurderinger

Boksen viser hvor fornøyde tidligere gjester har vært med deres ferieopphold i gjeldende feriebolig. Det uttrykkes på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er bra og 1 er dårlig. Samtidig illustreres verdien visuelt i stjerner for å styrke forståelsen. Verdien kommer fra en gjennomsnittsberegning av alle innkomne gjestevurderinger på den enkelte feriebolig i tidligere sesonger (3 foregående pluss inneværende). Vi begrenser antallet av aktive sesonger i beregningen for å være mest mulig aktuelle i forbindelse med ferieboligen. Det skal dog som minimum være 3 gjestevurderinger før en verdi blir beregnet og gjestevurderingen offentliggjort. Vi har besluttet å sette en grense på 3 gjestevurderinger for å bevare en statistisk relevans. Selve pilen (nedtrekks-menyen) kan ved et klikk utvides, og her kan du lese et utsnitt av andre gjesters tilbakemelding om ferieboligen og omgivelsene

Her ser du, hvor du folder boksen ud for yderligere information.

Klikk på linken her: Ferieboliger med gjestevurderinger for å se ferieboligenes vurderinger. Vær oppmerksom på at ikke alle ferieboliger har en aktiv gjestevurdering. Det skyldes at de 3 nødvendige gjestevurderingene ikke er samlet inn – sannsynligvis fordi husene er nyopprettet i systemet.

Hvordan

DanCenter sender ut et spørreskjema på e-post til alle gjester etter hjemreise, som vi har rett til å kontakte. Spørreskjemaet inneholder utdypende spørsmål om gjestens opphold og om ferieboligen. Det er frivillig om gjestene ønsker å besvare spørreskjemaet. Svarene som blir samlet inn danner deretter et grunnlag for dataene vi viser på ferieboligens presentasjonsside.

Her ser du den udfoldede boks.

Gjestevurderinger oppfattes av internettbrukere som troverdige, og vi håper naturligvis at de kan bidra til at du som gjest får valgt den riktige ferieboligen til ferien din. For øyeblikket, status mars 2018, har DanCenter for alle ferieboliger en samlet, gjennomsnittlig vurdering på 4,1 av 5,0 basert på 52.400 vurderinger etter nevnte retningslinjer.

DanCenter vurderer også ferieboligene i forskjellige ferieboligkategorier (standarder), varierende fra enkel til svært høy. Denne er 100 % separert fra gjestevurderingene. Du kan som bruker søke på en spesifikk ferieboligkategori, og samtidig få frem ferieboliger som tidligere gjester har vært mest fornøyde med.