Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Badeferie uanset vær i feriehus med svømmebasseng

Hos Dancenter kan du finne mere enn 450 feriehus med eget svømmebasseng. Mange har til og med badstue og boblebad slik at du kan kombinere svømmeturen med en deilig omgang velvære i boblebadet. Du kan nyte en dukkert året rundt uansett hvordan været er. Det er din garanti for en badeferie når familien eller vennene skal på ferie.


Nedenfor kan du se feriehus med bademuligheter. Velg ankomstdato for å se ledige sommerhus i din ferie.


Det er også mulighet for å bestille en feriebolig i et av våre feriesenter, hvor mange av de har både svømmebasseng og badeland.

Store luksushus finner du over hele Danmark

De betyr i tillegg på en rekke andre aktiviteter slik som Dart, biljard eller fotballspill. Velger du et luksushus eller et aktivitetshus så er alltid dette inkludert.

Ferie med svømmebasseng – barna elsker det

”Øynene skinte på barna da de så svømmebassenget. Bassenget var det første som ble testet fredagskveld og det aller siste barna skulle søndag ettermiddag” – skrev Karen til oss etter ukesoppholdet i et av våre feriehus.


Barna er helt ville med de bademuligheter som finnes i våre luksushus. Og ganske ofte beslutter de voksne for å delta i leken også. Det er derfor mange ender opp med å bestille et feriehus med basseng til sin neste ferie. Da vet de at kosen er sikret og at det masse av underholdning for barna.

Høy sikkerhet og god kvalitet.

Det har blitt ytterst populært å dra på ferie med et eget svømmebasseng. Den økte etterspørsel på ferier med bademuligheter har gjort det nødvendig å øke sikkerheten og kvaliteten denne type feriehus. Hus med basseng som utleies gjennom DanCenter blir tilbudt en ukentlig kontroll helt gratis Dette er uavhengig om huset er utleid eller ikke. Som leier skal du derfor ikke bekymre deg om vannkvaliteten. Alle Dancenters ansatte som driver med svømmebasseng/boblebad er erfarne på feltet og er sertifisert gjennom kursing som er utarbeidet i samarbeid med Miljøsenteret under Miljøverndepartementet.


For hus med boblebad så sørger DanCenter i tillegg en egen kontroll etter hver utleie.


NB! Feriehus med svømmebasseng blir raskt utsolgt.


Spesielt i sommersesongen så blir sommerhus med svømmebasseng raskt utleid. Så hvis du vil være sikker på å få et feriehus i helligdagene, eller i skoleferien så er det en god ide å bestille ferien din i god tid.


P.s.: I mange av Dancenters luksushus så kan du ha 2 husdyr med, så bring endelig hunden eller katten din med. Det er selvfølgelig helt gratis.


Kan du unnvære svømmebasseng, har DanCenter over 6.000 flotte feriehus å velge mellom i hele Danmark.


Finn det perfekte feriehus her: