Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Luksusferiehus i Danmark

Er det på tide å forkjæle hele familien, eller skal det ekstra farge og (bein)plass på den neste tur med vennene?

Hos Dancenter finner du det største utvalg av luksusferiehus i Danmark til gunstige priser. Med hus fordelt over hele landet kan du enkelt og praktisk finne et rommelig og passende hus med plass til alle.


I et luksusferiehus er du sikret den ekstra følelse av kvalitet, estetikk og innredning som gir et opphold utover det vanlige. Et stort område å bevege seg på både innendørs og utendørs, samt fasiliteter som boblebad og/eller innendørs svømmebasseng, badstue og aktivitetsrom er tilgjengelig. Se beskrivelsene for mere informasjon om fasilitetene som er tilgjengelig i det valgte luksussommerhus.

Det beste er at prisen er så lav.

Mange tror at det er dyrt å leie et stort og velutstyrt luksussommerhus. Men prisen pr person er nesten den samme som i et mindre hus, og mye lavere enn å overnatte på hotell eller vertshus.


Felles for mange av våre luksusferiehus er at de ligger i kort avstand fra vannet. Både langs kysten og på mange av landets øyer finner du hus som kombinerer luksus med rik mulighet for å oppleve natur i nærområdet. Dermed kan de som liker å gå en tur få stillet trangen og resten av selskapet har nok å finne på.


Glem ikke - en ferie i luksussommerhus er en ferie på de reisendes premisser.

Fra Blåvand til Vejby Strand

Vår oversikt og det interaktive kartet viser alle hus i Danmark som oppfyller kravene til luksusferiehus med plass til alt fra 12-24 personer. I sørvest Jylland finner man det idylliske Blåvann, mens ved Nord Sjælland ligger en rekke luksusferiehus langs kysten fra Asserbo til Gilleleje. Bruk kartet for å få en oversikt over det brede utvalg av luksusvillaer til leie på Jylland samt på Sjælland og Fyn.


Også mere avsidesliggende øyer som Lolland-Falster og Kegnæs ved Als sydspiss kan skryte av et bredt utvalg av luksusferiehus.


Her kan du oppleve den ultimate idyll og avslapning fra hverdagens stress samt du kan fokusere fullt ut på ferien, nåtiden, familien og samværet.

En hyggelig tur med hele familien

Et luksusferiehus er det perfekte valg for store familier med barn, eller flere familier som reiser sammen. Ettersom at husene har plass til et stort antall gjester reduserer det raskt kostnadene for de enkelte på et minimum mens man kan enkelt fordele antall soverom på de reisende i gruppen.


Alle hus tilbyr aktiviteter slik som bord tennis eller biljard. Få mere informasjon under hvert av husene. Et feriehus med svømmebasseng garanterer mange timer med underholdning for barna, mens voksne badeløver kan også glede seg. De innendørs svømmebasseng er laget til at mange mennesker kan benytte det til samme tid.

Luksusferiehus med unike detaljer

To hus er sjeldent like. Blant DanCenter’s luksusferiehus finner du hus med helt unike detaljer som er med på å skape en helt unik opplevelse. Det kan være i interiøret eller i omgivelsene. Noen hus er bygget i rustikk stil, mens andre møter de mere moderne krav.


Noen hus ligger i helt i helt unike områder - helt ned til vannet på sanddynene, midt i skogen eller med ekstra lang avstand til naboen. Mulighetene er mange i jakten på det riktige luksusferiehus.

Alt du har behov for å vite

Under de forskjellige luksussommerhus kan du finne mere informasjon om de enkelte hus både med bilder og priskalender. Du har også mulighet til å lese hva andre gjester har vurdert og kommentert om turen. Her kan du også lese ut ifra vurderingene om huset passer best til familier med barn, gruppereiser uten barn, par eller om huset passer til alle. Utover praktisk informasjon kan du finne mere informasjon om huset og nærområdet under fanen: Husbeskrivelse.


Under annen praktisk informasjon så kan man se andre muligheter slik som slutt-rengjøring, trygghets forsikring, ekstra utstyr til barn slik som barnestol og babyseng og hva prisene eventuelt er for disse. Du kan alltid finne detaljert informasjon om huset, hva er tilgjengelig av fasiliteter, antall soverom og avstander som f.eks. til: matbutikker, strand m.m. Dermed er det ingen tvil om hva man kan forvente av det enkelte luksusferiehus.


Skulle du allikevel ha behov for mere informasjon eller har noen spørsmål så er du velkommen til å kontakte DanCenter via Tlf. eller e-post.

Lei et luksusferiehus via Dancenter

Hos Dancenter finner du et stort utvalg av luksusferie, og hus med innendørs svømmebasseng (til alle slags formål). Fra den rene avslapningsferie med venner og familie, eller den store firmatur. Søk blant hundrevis av luksussommerhus innenfor Danmarks grenser, men husk at vi også tilbyr utleie av luksusferie i land som Tyskland og Sverige. Vi ønsker deg en god tur videre!


Finn et luksusferie for:Finn ditt luksusferiehus her: