Forside

Persondatapolitikk

Nedenfor finner du DanCenters persondatapolitikk beskrevet. Hvis du har spørsmål til den kan du kontakte oss på
DanCenter A/S
Lyngbyvej 20
2100 Copenhagen
Denmark
Tlf: +45 70 13 00 00 - e-mail: dancenter@dancenter.com


Hvilke opplysninger lagres og hvorfor

Vi lagrer passivt opplysninger når du beveger deg rundt på sidene våre. Disse opplysningene gir oss informasjon om hvilke sider som besøkes, hvor lang tid det brukes på hver side, når sidene våre besøkes o.l. DanCenter bruker disse opplysningene til statistiske formål, bemanningsplanlegging samt for å kunne utvikle den rette service til kundene våre.

Brukerne av Internettsidene kan via inntasting av data generere søkeresultater på siden. DanCenter bruker de inntastede dataene til å ferdiggjøre den konkrete forespørsel. Opplysningene brukes også til statistiske formål og til å forbedre brukervennligheten på sidene.

At data lagres passivt vil si at vi ikke på noen måte kan identifisere den enkelte person som dataene oppsamles fra.

Følgende opplysninger blir lagret om brukeren i forbindelse med bestilling av enten katalog eller feriebolig:
 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Evt. e-mailadresse


 • Sammen med opplysningene om det bestilte hus eller katalog brukes disse opplysningene til å utstede leiebevis eller sende ut kataloger.


  Hvor lang tid oppbevares de

  Opplysninger som lagres i forbindelse med bestilling av katalog eller feriebolig oppbevares i 5 år.


  Hvordan oppbevares data

  Vi benytter "firewalls" for at beskytte de interne datasystemene våre og personopplysningene dine. En "firewall" er en barriere som skal forhindre at uvedkommende får adgang til systemet.


  Hvem bruker opplysningene

  Alle opplysninger som lagres i forbindelse med bruk av sidene, enten ved vanlig søking eller bestilling av katalog eller feriebolig brukes kun av DanCenter A/S. Vi gir ikke videre opplysninger til tredjemann.


  Innsikt og innsigelser

  De opplysningene som inntastes ved bestilling av en ytelse på DanCenters Internettsider lagres i kundedatabasen vår. Som registrert har du alltid mulighet for innsikt og du kan gjøre innsigelse mot en registrering i henhold til reglene i Persondataloven. Hvis du ønsker å bli slettet fra kunderegisteret vårt skal du sende oss et brev til DanCenter A/S, Lyngbyvej 20, DK-2100 København Ø eller via mail på booking@dancenter.com. På samme måte oppnås kontakt til den dataansvarlige.Alle opplysninger som lagres i forbindelse med bruk av sidene, enten ved vanlig søking eller bestilling av katalog eller feriebolig brukes kun av DanCenter A/S. Vi gir ikke videre opplysninger til tredjemann.


  Sertifisering

  DanCenter er sertifisert ut ifra organisasjonen W3C sine retningslinjer om sikkerhet på Internett. Kravene deres beskriver bl.a. krav til persondatapolitikk (kalt P3P) og er utarbeidet i samarbeide med PricewaterhouseCoopers. Det betyr at du trygt kan foreta forespørsler og bestillinger via DanCenters Internettsider.