Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Lei ett feriehus i Sverige

Lei ett feriehus i Sverige

 
Søk område: Sverige
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 853 ferieboliger.
Søk på kartet
4.1 av 5.0
i gjestevurderinger
Trygghet
over 60 års erfaring
Nærhet
28 lokalkontor i Danmark
Garanti for enkel og sikker bestilling.

Ett stort utvalg av flotte huse i hele Sverige

Kun en kjøretur over grensen så kan din familie og deg oppleve mange flotte ferieopplevelser.

Sverige byr på alt ifra enestående natur, vakre skjærgårder til spennende storbyer som er fulle av liv og historie. Hos Dancenter finner du ferieboliger i alle områder av Sverige blant annet Skåne, Småland og tett på Stockholm.

Feriehus i Sverige for to personer - eller flere generasjoner.

Dancenter har over 800 ferieboliger i Vakre Sverige inkludert luksusvillaer med plass til opptil 20 personer samt hyggelige tradisjonelle svenske trehus som vi kjenner fra Astrid Lindgrens historier.

Hos Dancenter finner du den feriebolig som passer til din ferie.

Les mer om Sverige.

853 hytter for Sverige

Feriehus i UllaredHusnr: 4930Ullared4 personer,  60 m²Kjæledyr er ikke tillatt.500 m til kyst.Feriehus i FalkenbergHusnr: 36364Falkenberg2 personer,  18 m²Kjæledyr er ikke tillatt.4,0 km til kyst.Feriehus i MariefredHusnr: 38487Mariefred5 personer,  95 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1 m til kyst.Feriehus i MellerudHusnr: 67668Mellerud4 personer,  30 m²Kjæledyr er ikke tillatt.70 m til kyst.Feriehus i UddevallaHusnr: 56701Uddevalla6 personer,  76 m²Kjæledyr er ikke tillatt.300 m til kyst.Feriehus i KälltegenHusnr: 98053Källtegen4 personer,  35 m²Kjæledyr tillatt.800 m til kyst.Feriehus i HovaHusnr: 96644Hova12 personer,  200 m²Kjæledyr tillatt.80 m til kyst.Feriehus i BullarenHusnr: 9985Bullaren4 personer,  48 m²Kjæledyr tillatt.10 m til kyst.Feriehus i HakenäsetHusnr: 91730Hakenäset7 personer,  82 m²Kjæledyr er ikke tillatt.300 m til kyst.Feriehus i VimmerbyHusnr: 67882Vimmerby6 personer,  140 m²Kjæledyr er ikke tillatt.20 m til kyst.Feriehus i KatrineholmHusnr: 62933Katrineholm5 personer,  67 m²Kjæledyr tillatt.200 m til kyst.Feriehus i BullarenHusnr: 38090Bullaren5 personer,  60 m²Kjæledyr tillatt.30 m til kyst.Feriehus i EllösHusnr: 74957Ellös8 personer,  115 m²Kjæledyr er ikke tillatt.250 m til kyst.Feriehus i Rossö-halvönHusnr: 60138Rossö-halvön6 personer,  69 m²Kjæledyr tillatt.70 m til kyst.Feriehus i HunnebostrandHusnr: 64829Hunnebostrand2 personer,  25 m²Kjæledyr tillatt.150 m til kyst.Feriehus i ÅnimskogHusnr: 93470Ånimskog6 personer,  70 m²Kjæledyr tillatt.150 m til kyst.Feriehus i BelganetHusnr: 25495Belganet4 personer,  40 m²Kjæledyr tillatt.500 m til kyst.Feriehus i StockholmHusnr: 91041Stockholm5 personer,  111 m²Kjæledyr er ikke tillatt.2,0 km til kyst.Feriehus i BelganetHusnr: 37412Belganet4 personer,  65 m²Kjæledyr tillatt.150 m til kyst.Feriehus i GynnesnäsHusnr: 28934Gynnesnäs4 personer,  48 m²Kjæledyr tillatt.300 m til kyst.Feriehus i OlofströmHusnr: 44651Olofström8 personer,  160 m²Kjæledyr er ikke tillatt.90 m til kyst.Feriehus i BrastadHusnr: 59062Brastad6 personer,  56 m²Kjæledyr tillatt.300 m til kyst.Feriehus i FärjestadenHusnr: 68019Färjestaden4 personer,  65 m²Kjæledyr er ikke tillatt.2,0 km til kyst.Feriehus i LinköpingHusnr: 66302Linköping4 personer,  45 m²Kjæledyr er ikke tillatt.250 m til kyst.Feriehus i HamburgsundHusnr: 38229Hamburgsund4 personer,  45 m²Kjæledyr er ikke tillatt.50 m til kyst.Feriehus i KöpingsvikHusnr: 29824Köpingsvik7 personer,  80 m²Kjæledyr er ikke tillatt.2,0 km til kyst.Feriehus i BrösarpHusnr: 70996Brösarp5 personer,  90 m²Kjæledyr er ikke tillatt.14 km til kyst.Feriehus i LahällaHusnr: 15647Lahälla4 personer,  40 m²Kjæledyr tillatt.300 m til kyst.Feriehus i BokenäsHusnr: 4837Bokenäs6 personer,  90 m²Kjæledyr tillatt.200 m til kyst.Feriehus i LindvallenHusnr: 33294Lindvallen8 personer,  108 m²Kjæledyr er ikke tillatt.15 km til kyst.
Se alle 853 DanCenter ferieboliger for Sverige

Skjærgård, storby eller skiferie i Sverige?

Opplev den unike svenske Skjærgård. Lei en kano, kajakk eller prøv øyhopping blant tusenvis av små øyer med rå bare klipper eller de større skogkledde øyer som enkelt kan nås fra fastlandet.

Har man behov for litt mere spenning besøk Gøteborg hvor Liseberg fornøyelsespark tilbyr en rik mulighet for utfoldelse for barnefamilier.

Stockholm er byen man skal besøke hvis hjerte banker for vakker natur midt i storbyen. En by full av historie, kultur og vakker design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie så kan de svenske fjellkjeder by både på langrenn og alpin.

Sommerhus i den svenske natur.

Alle våre feriehus i Sverige er omgitt av den vakre svenske natur. DanCenter har boliger over hele Sverige, alt fra Skåne, Småland, Stockholm og den svenske skjærgård nord for Sverige. Sverige er ett land med mange motsetninger og dermed kan din familie og deg ha mulighet for en ferie som passer for dere.

Kunne du tenkt deg å oppleve Sverige i Astrid Lindgren stil? Vi kan tilby den klassiske svenske hytteopplevelse kjent fra Astrid Lindgrens populære bøker. Lei en autentisk, koselig liten rød hytte i utkanten av en furuskog langs en vakker innsjø i åpne omgivelser.

Din ferie i en tradisjonell hytte i Sverige kan med garanti sørge for at stressnivået faller og at du glemmer alt om hverdagens gjøremål.

Ta på luksusferie i Sverige.

Som en kontrast til den idylliske hytteferie i Sverige så kan man leie ett stort deilig sommerhus. DanCenter byr på forskjellige luksus boliger hvor det er plass til hele familien. I Sverige leier vi ut store flotte hus til familien eller grupper på 20 personer. Nedenstående kan du finne hus med svømmebasseng og spa som kan nytes sommer som vinter.

Når du er på ferie i Sverige ta en dukkert og avkjøl deg med familien når solen stør høyest på himmelen. Nyt ett glass champagne med din bedre halvdel i badstuen på kalde vinterkvelder. Eller i høstferien når familien er samlet, hygg dere rundt svømmebassenget mens løvet faller av trærne og nyt utsikten.

Sverige er vann, vann og mere vann.Sverige er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sitt unike kystlandskap.

I sentrale og nordlige Sverige er det utallige elver, innsjøer og bekker som binder landet sammen. Spesielt i sentral Sverige har den siste istid etterlatt seg tydelige spor som kan spottes i de svenske elver fordypninger.

Hvor Mälarens ferskvann møtes havet fra Østersjøen finner man Stockholm fordelt utover 14 øyer og holmer. 24000 øyer og holmer utgjør skjærgården i Stockholmsområde som man hurtig kan nå via båt.

Siljansjøen ligger i sentrale Dalarna. Innsjøen og de omkringliggende byene regnes som landets historiske sentrum. Herfra blir Sverige gradvis villere og mer øde.

Elvene har gjennom tidene blitt brukt til å transportere tømmer ut til kysten. Høga Kysten i nord øst Sverige er på UNESCO's liste grunnet sitt unike og helt naturskjønne kystlandskap med de særegne røde granittklipper.

Sverige er et must for den aktive familien


Sverige byr på mange aktiviteter for barn, unge og den litt eldre generasjon.

Det starter med at man leier ett sommerhus eller hytte i Sverige hvor familien har ett godt utgangspunkt. Deretter er det plass til å være sosial, gøye og lærerike aktiviteter for hele familien.

I Sverige så er det mange muligheter for å stå på ski i de svenske fjellområder. Sverige byr på mange familievennlige skisteder. Har du leid en hytte i Sverige i nærheten av en de større byer slik som Stockholm, Malmø og Göteborg, så finnes det opplevelser slik som Zoologisk have, fornøyelsesparker, museer med mere.

Opplev Sveriges skoger.


Sverige har flott natur fra nord til sør. DanCenter tilbyr utvalg av sommerhus og hytter i Skåne og Småland. Området er kjent for elg safari og i tillegg har områder kjent for sykkelturer, rideturer, kanoturer og fisking.

Har du leid en sommerbolig i sentral eller nord Sverige så finner du ett landskap preget av dype daler og enorme skoger. Her kan man ta en dukkert i en innsjø, fang en fisk til middag. Hele familien kan hygge seg med enten å lage middag, barna kan leke og besteforeldrene kan hygge seg i sofakroken med ett brett spill eller to. Har du planer om å besøke Sverige så lei ett sommerhus gjennom DanCenter.

Sankthans i Sverige

I Norge har vi vår tradisjonelle St. Hans feiring hvor Sverige er i en egen liga på hvordan de feirer Sankthans.

Svenskene feirer i likhet med nordmenn med bål på stranden. Man har i tillegg Mai stangen som reises på over hele landet til festlige markeringer om våren.

Man kan ofte se de lokale med en blomsterkrans i håret, som fra de eldre dager av ble brukt til å symbolisere fruktbarhet og liv.

Svenskene er stolte av sin midtsommer feiring, de har en meget tradisjonell feiring og som besøkende kan man selv delta i dette vår fenomenet uansett om man er på ferie i skjærgården, kysten, sentral eller nord Sverige.