Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier

Östergötland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Östergötland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

 
Søk område: Östergötland
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 44 ferieboliger.
Søk på kartet - klikk her Søk på kartet

Östergötland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Östergötland
Gjesters vurdering av hus, Östergötland: 4.2 av 5.0 fra totalt 117 anmeldelser.

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Östergötland:

Husnr: 70457Ödeshög4 personer,  60 m²Kjæledyr tillatt.150 m til kyst.Detta är nog så nära man kan komma en perfekt svensk stugsemester! Underbar utemiljö, superfräsch interiör, sköna altaner, inglasat uterum, sjöutsikt och en kort badrockspromenad till en underbar sandstrand där båten ligger och väntar för härliga ...Husnr: 25930Yxnerum8 personer,  150 m²Kjæledyr er ikke tillatt.20 m til kyst.Mycket unikt semesterboende i fantastiskt naturskön omgivning med egen sjö. Läget är enskilt och ostört med härliga skogar och strövområden intill. Här bor ni mycket bekvämt och komfortabelt. Den stora välplanerade tomten med byggnader ligger ...Husnr: 93179Gryt4 personer,  70 m²Kjæledyr er ikke tillatt.300 m til kyst.Naturskönt boende på lantgård med hästar, föl, katter och kor med bara 300 meter till barnvänlig badplats. Öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum. Fullt utrustat och modernt kök med bl a diskmaskin. Stor och rejäl matplats. Allrummet ...Husnr: 40749Gryt7 personer,  115 m²Kjæledyr er ikke tillatt.30 m til kyst.Fantastiskt fint läge mitt i Gryts skärgård med panoramautsikt över havets kobbar och skär. Härlig utsikt över havet från nästan hela huset, vilket ger en rofylld upplevelse. Bekvämt boende med modernt kök och tillhörande matplats. Två sovrum ...Husnr: 95619Vikbolandet5 personer,  85 m²Kjæledyr er tillatt i noen av husene.150 m til kyst.Här ute på det vackra Vikbolandet strax utanför Norrköping ligger det här trevliga huset. Högt beläget och med viss havsutsikt ca 150 m bort. Entré med välkomnande hall. Modernt, fullt utrustat kök som har typ barstolar och bord för tidig frukost ...Husnr: 98479Valdemarsvik8 personer,  145 m²Kjæledyr tillatt.400 m til kyst.Stort rymligt hus med gott om plats för både en och två familjer. Här strax utanför (ca 7 km) den lilla Östersjöstaden Valdemarsvik ligger huset på en liten kulle mitt i jordbruksbygd. Nedervåningen innehåller en liten välkomnande entréveranda ...

Dra på opplevelse i Östergötland – her venter mange kulturelle opplevelser og - ikke minst - den herlige skjærgården ved Østersjøen med sin varierte natur.

Nord for Norrköping ligger Kolmårdens dyrepark, hvor du kan møte dyr fra hele verden. Ta plass i Delfinariet og se de magiske delfinene opptre, eller kjør rundt i bilen din blant de ville dyrene. Her kan lett hele dagen gå med mange fantastiske opplevelser for hele familien. I Safariparken venter det store eventyret – det er kun bilruten, som skiller dere og bjørnene, ulvene, løvene, sebraene og strutsene, så det gjelder å holde vinduer og dører lukket og øynene åpne!

Linköping er landets femte største by, livlig og med høy puls. Her er mange barer, teatre og et imponerende tilbud av restauranter for alle smaksløker og pengepunger. Elsker du å shoppe? Da er du på rett plass for byen et eldorado med alle sine butikker og gallerier. Men også den kulturinteresserte kan få sine ønsker oppfylt, f.eks. ved et besøk i det gamle Linköping, i Domkirken eller i Flyvåpenets museum. Rundt omkring i byen ligger flere vakre slott, f.eks. Ekenäs Slott, som hvert år arrangerer ridderspill. Du kan også gå på opplevelsestur ved Göta-kanalen, som renner ut i innsjøen Roxen, og ved Kinda-kanalen ned til Kindainnsjøene, som ligger i vakre omgivelser med mange sluser.

I Norrköping Kommune ligger Reijmyre med Reijmyre glassverk. Glassverket er et av Sveriges eldste glassverk, som ble grunnlagt i 1810. Det ligger veldig vakkert til mellom Norrköping og Finspång midt i de dype Kolmårdskogene. Arkösund er Norrköpings næreste skjærgård – et lite samfunn ved havet, som er fullt av liv om sommeren. Her er marina, butikker, puber og hoteller med underholdning. Her ligger også et friluftsteater, boder med fint håndverk, seilsportsmuligheter, iskiosker og herlige bademuligheter på ”Badholmarna”.

Söderköping ligger vakkert til og her er spesielt fint om sommeren. Nyt den koselige, gamle byen eller dra på en hyggelig sykkeltur langs kanalen. Bestig Ramunderberget og opplev byen ovenfra. Etterpå kan du slappe av med en av de ”berømte”isene på Smultronstället, eller du kan prøve en spansk lunch på Restaurant La Uva, som ligger midt på torget.

I hjertet av Valdemarsvik finner du den populære marinaen. Gryt og Tjus, skjærgårdene med klippe- og sandstrender er godt besøkte badesteder om sommeren. Opplev Astrid Lindgrens eventyrverden i Vimmerby i det nordlige Småland sammen med dine barn eller barnebarn. Det er her eventyrene bl.a. om Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg er blitt til.