Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login

Östergötland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Östergötland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

 
Søk område: Östergötland
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 46 ferieboliger.
Søk på kartet - klikk her Søk på kartet

Östergötland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Östergötland
Gjesters vurdering av hus, Östergötland: 4.2 av 5.0 fra totalt 156 anmeldelser.

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Östergötland:

Husnr: 76388Åtvidaberg2 personer,  55 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,0 km til kyst.Mitt inne i den lilla kulturstaden Åtvidaberg ligger den här nästan nybyggda (2012) stugan, med allt det tidstypiska i modern tappning. Innanför grinden en vacker innergård med altan och utemöbel utan insyn. Entrévåningen består av modernt fullt ...Husnr: 74759Ulrika4 personer,  50 m²Kjæledyr tillatt.50 m til kyst.Trevlig och ombonad stuga med sjöutsikt strax utanfördet lilla samhället Ulrika. Endast 50 m till sjön Avelsgölen där det finns brygga som lämpar sig väl för ett tidigt morgondopp och en stund i lugn och ro. Stugan innehåller entrehall och rymligt ...Husnr: 40749Gryt7 personer,  115 m²Kjæledyr er ikke tillatt.30 m til kyst.Fantastiskt fint läge mitt i Gryts skärgård med panoramautsikt över havets kobbar och skär. Härlig utsikt över havet från nästan hela huset, vilket ger en rofylld upplevelse. Bekvämt boende med modernt kök och tillhörande matplats. Två sovrum ...Husnr: 99855Vadstena4 personer,  70 m²Kjæledyr er ikke tillatt.7,0 km til kyst.Välkomna till fantastiska Östergötland och denna fina lilla stuga i hjärtat av mycket historia och sevärdheter. Huset ligger på en gård med boningshuset där ägarna bor i mitten, och två 1700-tals flygelbyggnader på vardera sida som ägaren hyr ...Husnr: 04570Skärblacka4 personer,  120 m²Kjæledyr er ikke tillatt.2,7 km til kyst.Strax norr om staden Linköping och mitt emellan sjöarna Roxen och Glan i storslagen natur ligger den här välbevarade stugan. Välkomnande farstukvist och hall som leder in till det fina köket med alla bekvämligheter inkl. diskmaskin. Här finns ...Husnr: 42554Porsnäs4 personer,  60 m²Kjæledyr er ikke tillatt.30 m til kyst.Klassisk stuga på en egen udde med enskilt läge. Endast 30 m till privat strand och brygga vid den vackra sjön Vindommen. Stugan har öppen planlösning mellan vardagsrum med matplats, det ena sovrummet har bäddsoffa för en person. Alla rum har ...

Dra på opplevelse i Östergötland – her venter mange kulturelle opplevelser og - ikke minst - den herlige skjærgården ved Østersjøen med sin varierte natur.

Nord for Norrköping ligger Kolmårdens dyrepark, hvor du kan møte dyr fra hele verden. Ta plass i Delfinariet og se de magiske delfinene opptre, eller kjør rundt i bilen din blant de ville dyrene. Her kan lett hele dagen gå med mange fantastiske opplevelser for hele familien. I Safariparken venter det store eventyret – det er kun bilruten, som skiller dere og bjørnene, ulvene, løvene, sebraene og strutsene, så det gjelder å holde vinduer og dører lukket og øynene åpne!

Linköping er landets femte største by, livlig og med høy puls. Her er mange barer, teatre og et imponerende tilbud av restauranter for alle smaksløker og pengepunger. Elsker du å shoppe? Da er du på rett plass for byen et eldorado med alle sine butikker og gallerier. Men også den kulturinteresserte kan få sine ønsker oppfylt, f.eks. ved et besøk i det gamle Linköping, i Domkirken eller i Flyvåpenets museum. Rundt omkring i byen ligger flere vakre slott, f.eks. Ekenäs Slott, som hvert år arrangerer ridderspill. Du kan også gå på opplevelsestur ved Göta-kanalen, som renner ut i innsjøen Roxen, og ved Kinda-kanalen ned til Kindainnsjøene, som ligger i vakre omgivelser med mange sluser.

I Norrköping Kommune ligger Reijmyre med Reijmyre glassverk. Glassverket er et av Sveriges eldste glassverk, som ble grunnlagt i 1810. Det ligger veldig vakkert til mellom Norrköping og Finspång midt i de dype Kolmårdskogene. Arkösund er Norrköpings næreste skjærgård – et lite samfunn ved havet, som er fullt av liv om sommeren. Her er marina, butikker, puber og hoteller med underholdning. Her ligger også et friluftsteater, boder med fint håndverk, seilsportsmuligheter, iskiosker og herlige bademuligheter på ”Badholmarna”.

Söderköping ligger vakkert til og her er spesielt fint om sommeren. Nyt den koselige, gamle byen eller dra på en hyggelig sykkeltur langs kanalen. Bestig Ramunderberget og opplev byen ovenfra. Etterpå kan du slappe av med en av de ”berømte”isene på Smultronstället, eller du kan prøve en spansk lunch på Restaurant La Uva, som ligger midt på torget.

I hjertet av Valdemarsvik finner du den populære marinaen. Gryt og Tjus, skjærgårdene med klippe- og sandstrender er godt besøkte badesteder om sommeren. Opplev Astrid Lindgrens eventyrverden i Vimmerby i det nordlige Småland sammen med dine barn eller barnebarn. Det er her eventyrene bl.a. om Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg er blitt til.