Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier
Östergötland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Östergötland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Östergötland

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Östergötland:

Husnr: 40749Gryt7 personer,  115 m²Kjæledyr er ikke tillatt.30 m til kyst.Fantastiskt fint läge mitt i Gryts skärgård med panoramautsikt över havets kobbar och skär. Härlig utsikt över havet från nästan hela huset, vilket ger en rofylld upplevelse. Bekvämt boende med modernt kök och tillhörande matplats. Två sovrum ...Husnr: 61861Hällestad5 personer,  150 m²Kjæledyr er ikke tillatt.300 m til kyst.Mitt i den lilla bruks-byn Borggårdsbruk, ligger detta fina hus på en liten höjd som tidigare varit arbetarbostad till bruket. Järnbruket har varit i drift sedan 1600-talet och utgör en stor del av byn och med sina hus runt omkring. Från huset ...Husnr: 74576Valdemarsvik6 personer,  90 m²Kjæledyr er ikke tillatt.300 m til kyst.Helt nybyggd stuga i Valdemarsviks skärgårdsparadis ”Gryt”. Stugan har smakfull och mycket påkostad inredning, ligger i ett välskött mindre stugområde, stor tomt och utan insyn från grannar. Nedervåningen innehåller stort kombinertat vardagsrum ...Husnr: 56813Gryt8 personer,  75 m²Kjæledyr er ikke tillatt.30 m til kyst.Välkomna till en underbar semester i idyllisk miljö med utsikt över havet och Gryts skärgård. Här bor ni med egen strand och brygga, där båten ligger förtöjd och väntar. Perfekt för sällskap som behöver egna utrymmen: förutom huvudbyggnaden ...Husnr: 32062Hällestad4 personer,  45 m²Kjæledyr tillatt.25 m til kyst.I mycket natursköna omgivningar ligger denna fina timmerstuga med utsikt över sjö och strand. Stugan är mycket charmig och trevligt inredning med komfortabel möblering. Stugan ligger högt på en vacker delvis planerad/kuperad naturtomt med sluttande ...Husnr: 09224Gryt3 personer,  32 m²Kjæledyr er ikke tillatt.400 m til kyst.I Gryts omtalat vackra skärgård ligger den här helt nybyggda (2016) lilla stugan i funkisstil. Allt är i toppskick, fräscht och välplanerat, och takhöjden ger en rymlig invändig känsla för de 32 kvadratmetrarna. I köket finns induktionsspis, ...

Dra på opplevelse i Östergötland – her venter mange kulturelle opplevelser og - ikke minst - den herlige skjærgården ved Østersjøen med sin varierte natur.

Nord for Norrköping ligger Kolmårdens dyrepark, hvor du kan møte dyr fra hele verden. Ta plass i Delfinariet og se de magiske delfinene opptre, eller kjør rundt i bilen din blant de ville dyrene. Her kan lett hele dagen gå med mange fantastiske opplevelser for hele familien. I Safariparken venter det store eventyret – det er kun bilruten, som skiller dere og bjørnene, ulvene, løvene, sebraene og strutsene, så det gjelder å holde vinduer og dører lukket og øynene åpne!

Linköping er landets femte største by, livlig og med høy puls. Her er mange barer, teatre og et imponerende tilbud av restauranter for alle smaksløker og pengepunger. Elsker du å shoppe? Da er du på rett plass for byen et eldorado med alle sine butikker og gallerier. Men også den kulturinteresserte kan få sine ønsker oppfylt, f.eks. ved et besøk i det gamle Linköping, i Domkirken eller i Flyvåpenets museum. Rundt omkring i byen ligger flere vakre slott, f.eks. Ekenäs Slott, som hvert år arrangerer ridderspill. Du kan også gå på opplevelsestur ved Göta-kanalen, som renner ut i innsjøen Roxen, og ved Kinda-kanalen ned til Kindainnsjøene, som ligger i vakre omgivelser med mange sluser.

I Norrköping Kommune ligger Reijmyre med Reijmyre glassverk. Glassverket er et av Sveriges eldste glassverk, som ble grunnlagt i 1810. Det ligger veldig vakkert til mellom Norrköping og Finspång midt i de dype Kolmårdskogene. Arkösund er Norrköpings næreste skjærgård – et lite samfunn ved havet, som er fullt av liv om sommeren. Her er marina, butikker, puber og hoteller med underholdning. Her ligger også et friluftsteater, boder med fint håndverk, seilsportsmuligheter, iskiosker og herlige bademuligheter på ”Badholmarna”.

Söderköping ligger vakkert til og her er spesielt fint om sommeren. Nyt den koselige, gamle byen eller dra på en hyggelig sykkeltur langs kanalen. Bestig Ramunderberget og opplev byen ovenfra. Etterpå kan du slappe av med en av de ”berømte”isene på Smultronstället, eller du kan prøve en spansk lunch på Restaurant La Uva, som ligger midt på torget.

I hjertet av Valdemarsvik finner du den populære marinaen. Gryt og Tjus, skjærgårdene med klippe- og sandstrender er godt besøkte badesteder om sommeren. Opplev Astrid Lindgrens eventyrverden i Vimmerby i det nordlige Småland sammen med dine barn eller barnebarn. Det er her eventyrene bl.a. om Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg er blitt til.