Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier

Östergötland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Östergötland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

 
Søk område: Östergötland
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 45 ferieboliger.
Søk på kartet - klikk her Søk på kartet

Östergötland i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Östergötland
Gjesters vurdering av hus, Östergötland: 4.1 av 5.0 fra totalt 153 anmeldelser.

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Östergötland:

Husnr: 74576Valdemarsvik6 personer,  90 m²Kjæledyr er ikke tillatt.300 m til kyst.Helt nybyggd stuga i Valdemarsviks skärgårdsparadis ”Gryt”. Stugan har smakfull och mycket påkostad inredning, ligger i ett välskött mindre stugområde, stor tomt och utan insyn från grannar. Nedervåningen innehåller stort kombinertat vardagsrum ...Husnr: 56813Gryt8 personer,  75 m²Kjæledyr er ikke tillatt.30 m til kyst.Välkomna till en underbar semester i idyllisk miljö med utsikt över havet och Gryts skärgård. Här bor ni med egen strand och brygga, där båten ligger förtöjd och väntar. Perfekt för sällskap som behöver egna utrymmen: förutom huvudbyggnaden ...Husnr: 03924Ydre4 personer,  60 m²Kjæledyr tillatt.300 m til kyst.I södra Östergötland vid sjöar och skogar ligger detta fina hus. Huset har en stor trädgård med plats för mycket lek och spring, här finns bl.a. en studsmatta för barnen. Stor altan på framsidan med plats för många samt en mindre altan med bord ...Husnr: 04637Valdemarsvik4 personer,  65 m²Kjæledyr er ikke tillatt.200 m til kyst.Vilket läge! Strax utanför kuststaden Valdemarsviks centrum ligger det här fina huset med storslagen utsikt mot Valdemarsfjorden. Välkomnande farstukvist under tak. Huset är i ett plan med ett loft inrett till sovrum med två enkelsängar. Nedervåningen ...Husnr: 43819Tranås13 personer,  250 m²Kjæledyr tillatt.500 m til kyst.Underbart, stort hus med herrgårdskänsla. Här finns det gott om plats för den stora familjen. Tillbringa din semester i en levande kulturbygd med promenadavstånd till fiske och bad, kossor i hagarna, och gott om plats att umgås och leka. Här ...Husnr: 92739Valdemarsvik5 personer,  80 m²Kjæledyr er ikke tillatt.70 m til kyst.Trevlig stuga med underbar sjöutsikt och badrocksavstånd till badet. Stugan ligger lugnt och enskilt strax utanför (ca 10 km) den lilla Östersjöstaden Valdemarsvik, i en lätt sluttning ner mot sjön Gåsen. Stugan innehåller stort allrum med matplats, ...

Dra på opplevelse i Östergötland – her venter mange kulturelle opplevelser og - ikke minst - den herlige skjærgården ved Østersjøen med sin varierte natur.

Nord for Norrköping ligger Kolmårdens dyrepark, hvor du kan møte dyr fra hele verden. Ta plass i Delfinariet og se de magiske delfinene opptre, eller kjør rundt i bilen din blant de ville dyrene. Her kan lett hele dagen gå med mange fantastiske opplevelser for hele familien. I Safariparken venter det store eventyret – det er kun bilruten, som skiller dere og bjørnene, ulvene, løvene, sebraene og strutsene, så det gjelder å holde vinduer og dører lukket og øynene åpne!

Linköping er landets femte største by, livlig og med høy puls. Her er mange barer, teatre og et imponerende tilbud av restauranter for alle smaksløker og pengepunger. Elsker du å shoppe? Da er du på rett plass for byen et eldorado med alle sine butikker og gallerier. Men også den kulturinteresserte kan få sine ønsker oppfylt, f.eks. ved et besøk i det gamle Linköping, i Domkirken eller i Flyvåpenets museum. Rundt omkring i byen ligger flere vakre slott, f.eks. Ekenäs Slott, som hvert år arrangerer ridderspill. Du kan også gå på opplevelsestur ved Göta-kanalen, som renner ut i innsjøen Roxen, og ved Kinda-kanalen ned til Kindainnsjøene, som ligger i vakre omgivelser med mange sluser.

I Norrköping Kommune ligger Reijmyre med Reijmyre glassverk. Glassverket er et av Sveriges eldste glassverk, som ble grunnlagt i 1810. Det ligger veldig vakkert til mellom Norrköping og Finspång midt i de dype Kolmårdskogene. Arkösund er Norrköpings næreste skjærgård – et lite samfunn ved havet, som er fullt av liv om sommeren. Her er marina, butikker, puber og hoteller med underholdning. Her ligger også et friluftsteater, boder med fint håndverk, seilsportsmuligheter, iskiosker og herlige bademuligheter på ”Badholmarna”.

Söderköping ligger vakkert til og her er spesielt fint om sommeren. Nyt den koselige, gamle byen eller dra på en hyggelig sykkeltur langs kanalen. Bestig Ramunderberget og opplev byen ovenfra. Etterpå kan du slappe av med en av de ”berømte”isene på Smultronstället, eller du kan prøve en spansk lunch på Restaurant La Uva, som ligger midt på torget.

I hjertet av Valdemarsvik finner du den populære marinaen. Gryt og Tjus, skjærgårdene med klippe- og sandstrender er godt besøkte badesteder om sommeren. Opplev Astrid Lindgrens eventyrverden i Vimmerby i det nordlige Småland sammen med dine barn eller barnebarn. Det er her eventyrene bl.a. om Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg er blitt til.